Slik får du en vellykket tur med storfamilien

Stadig flere ser verdien i å ta med storfamilien på tur. Her er seks ting du bør tenke på.
Del meg

Stadig flere ser verdien i å ta med storfamilien på tur. Her er seks ting du bør tenke på.


Det er en fantastisk luksus å kunne ta med seg sine nære og kjære på en felles opplevelsesreise. Det er moro å planlegge, hyggelig å invitere til, fantastisk å oppleve og gleden og minnene kan man leve på i veldig lang tid.


Besteforeldre jubilerer og vil feire med mer tid sammen med barnebarn og familie. Småbarnsforeldre inviterer foreldre som ”har alt” med på felles ferie eller storfamilien slår sammen feiringer og bruker av felles arv og lignende på å sveise generasjonene sammen.


Uansett anledning eller hensikt ser de fleste at ferie og fri fra hverdagen er den perfekte måte å komme nærmere hverandre på. Men det er ikke alltid like lett å finne det gode opplegget som flest setter pris på.


Vi i Bennett Ferie er eksperter på å sy sammen generasjonsreiser og har god erfaring med opplegg som både den superaktive småbarnspappaen, svigermor, tenåringen og bestefar blir fornøyd med.


Hva har du mest lyst til?
Kanskje du har noen favorittdestinasjoner du gjerne vil at dine kjære skal få oppleve? Kanskje flere i gjengen din har noen gode forslag om du spør?


En pakkereise for storfamilien kan jo for eksempel inneholde fjelltur og badeferie, den kan inneholde storbyopplevelser og cruise eller gourmet og strandliv, mulighetene er mange.


Vi setter sammen de beste kombinasjonen utfra dine og deres drømmer og ønsker.


Alle skal ha ferie
Det er veldig givende men også mye og mange å forholde seg til når man er storfamilie på tur, derfor anbefaler vi ikke at du er reiseleder i tillegg.


Du skal naturligvis ha kontroll på budsjettet og opplegget, men la oss gjøre bookingene og bestillingene.


Vi kan ordne med bosted og fly eller annen transport, arrangere henting på flyplassen, personlige turguider etter nivå, rom etter behov, utflukter etter ønske og veldig mye mer.


Når alt er booket og bestilt kan du senke skuldrene. Da har du reisegaranti og full kontroll og det gjenstår det bare å sjekke utløpsdatoen på passet.


Seks tips for en vellykket opplevelse:

  1. Be familien om ønsker og forventninger i god tid før bestilling.
  2. En generasjonsreise bør inneholde noe for alle.
  3. Vær forsiktig med for mange velmente overraskelser, det er ikke alle som setter pris på det.
  4. Gi rom for egentid.
  5. Respekter at familier på samme tur har ulike behov og rutiner.
  6. Vær raus,– det er ferie!

Få gode forslag til din neste ferietur - send oss en forespørsel eller ta kontakt med en av våre reiseeksperter på telefon.

God tur!

Reis flere generasjoner sammen på tur. Foto: Fotolia