Reisetips til Madrid

Carina hos Bennett Ferie Asker har vært på studietur og her kan du lese litt om hennes erfaringer og få tips og inspirasjon til din neste reise til Madrid.
Del meg

Carina hos oss i Bennett Ferie Asker var nylig på en studietur i Madrid.  Vi holder oss oppdaterte ved jevnlige besøk på både nye og eksisterende destinasjoner i vår portefølje, slik at vi alltid kan bistå våre kunder med oppdatert og kvalitetssikret informasjon.


Madrid har ekte storbypuls, med dype tradisjoner og stolthet i håndverk og estetikk. Den spanske hovedstaden er velregulert og vakker, og troner på opplevelsestoppen når det gjelder museeer, gallerier, parker, matopplevelser, natteliv og ikke minst shopping.


Med Norwegians nye direkterute fra Oslo, er Madrid et perfekt reisemål for firmagrupper, det være seg konferanser, jubileum eller kick-off. Tidlig avreise og sen hjemreise, torsdag til søndag bl.a! Byen har en herlig blanding av gastronomi, aktiviteter og kultur. Her kan man finne noe for enhver.


Her kan du lese litt om våre erfaringer, få tips og inspirasjon til din neste reise til Madrid:

Ocean Drive Madrid er et vakkert hotell med en uslåelig beliggenhet i hjertet av byen, rett foran operapalasset, noen få skritt fra det kongelige slott, Plaza Mayor, Puerta del Sol og Gran Via. Et hotell med fokus på design, innovasjon og elegant arkitektur. Ocean Drive Madrid ble anerkjent som det beste prosjektet innen bærekraft og hotellrehabilitering i Spania i 2019, på Re-Think Awards.

Foto: Ocean Drive Madrid
Foto: Ocean Drive Madrid

Middag på La Posada de la Villa. Et sjarmerende vertshus i gammel stil. Tilbake til det syttende århundre, i Cava Baja, var dette den eneste melmøllen i Madrid. I 1642 ble dette den første Posada de la Corte, under beskyttelse av de arabiske murene, hvor mat og losji ble gitt til alle reisende som ankom Madrid. Her er det stor kapasitet til grupper. Denne restauranten har fått som fortjent, en plass i Michelin-guiden.


Real Madrid sin stadion Santiago Bernabéu er et imponerende sted, ikke bare er det en fotballstadion, men kan brukes til messer, konferanser og konserter. Her kan både gresset legges under bakken og taket åpnes opp. Er du fotballinteressert kan det bookes en backstage-tour og leie lokaler for arrangementer. Stadion har også egen restaurant. Stadion ble bygget i 1947, er oppkalt etter Real Madrids tidligere president Santiago Bernabeu og har en kapasitet på over 80.000.


Coctail Masterclass på Spanias første cocktailbar – Museo de Chicote. Gå gjennom svingdøren og bli med inn i en tidskapsel i Madrids historie. Baren ble grunnlagt på 1930-tallet og har opp gjennom tidene hatt mange celebre gjester på besøk. Teamet hjelper deg med å designe det perfekte arrangementet og er perfekt for teambuilding.

Madrid er utrolig fargerikt by med mye å by på! Foto: Carina fra Bennett Asker/Supreme Incoming SL

Tapas workshop på The Cooking Clubhouse må være Madrids morsomste og mest trendy matlagingskurs, hvor det legges vekt på viktigheten av det sosiale aspektet ved matlaging, spising og drikking! Stedet ligger i hjertet av Madrid, i en historisk bygning fra tidlig på 1900-tallet. Et 500kvm lokale som kan brukes til alle slags aktiviteter og arrangementer. En profesjonell kokk guider oss trinn for trinn gjennom noen av Spanias mest ikoniske tapasoppskrifter, med musikk på høyttaleren og vin, øl eller Cava i glasset. En morsom teambuildingaktivitet.


El Retiro er Madrids svar på Central Park i New York. En grønn oase med nydelige planter og blomster, kafeer, påfugler og muligheter for å leie robåt eller kano på dammen. Med 125 hektar og mer enn 15.000 trær, er parken et grønt fristed i sentrum av Madrid, for både turister, lokale, for trening, jogging, rulleskøyter og segway. For en annerledes og raskere måte å se parken på, kan man organisere en guidet rundtur med f.eks segway.


Tablao Flamenco 1911 – opplev et spektakulært flamencoshow på det som er anerkjent som den eldste tablaoen i verden, også kalt «flamenco-katedralen». Om man trenger en ice-breaker på en firmatur, kan man også arrangere private flamencokurs.


Teatro Kapital – den mystiske bygningen som huser Kapital Theater, har syv etasjer, hvorav 5 av disse etasjene tilhører Madrids mest symbolske nattklubb. Her er det gode muligheter for arrangementer med minimumskapasitet på 50 personer og maksimalt 1500.


Restaurant Quintoelemento – som betyr «det femte element» ligger i syvende etasje. Her får du en spektakulær audiovisuell opplevelse samtidig med herlige opplevelser for smaksløkene. Menyen er basert på kvalitetsprodukter, nøye utvalgte asiatiske og latinamerikanske ingredienser, mesterlig blandet med en solid Middelhavsbase. Her kan man gi ansatte, kunder eller samarbeidspartnere en opplevelse utenom det vanlige.

Liten smakebit av hva Madrid har å by på. Foto: Carina fra Bennett Asker/Supreme Incoming SL

Vi samarbeider med en liten B2B agent i Spania, med kontor i Palma Mallorca, som fokuserer på å skape uforglemmelige skreddersydde reiser til Spania for nordiske kunder.

Ta kontakt med Carina for å planlege din neste firmareise til Madrid: asker.gruppe@bennettnorway.no

Planlegger du en ferietur til Madrid, ta kontakt med vår ferieavdeling: ferie.asker@bennettnorway.no