Cruise ship

Bestill cruise hos Bennett Ferie

Opplev en ekte cruiseferie. Vi i Bennett Ferie har lang erfaring med å ordne de beste cruiseferiene for våre kunder. Karibien, Middelhavet, øvrige Europa, elvecruise osv.


Ikke ett kjedelig øyeblikk - en ny destinasjon nesten hver dag! Cruise har mye inkludert og er ofte et prisgunstig alternativ. Vi gir tips og råd og hjelper deg å velge riktig, slik at cruiset blir uforglemmelig. Nedenfor finner du noen forslag. Vi selger cruise over hele verden. Ta kontakt, så finner vi ditt drømmecruise!  

Vi kan cruise

Karibien

Cruise i Karibien er cruise for deg som er glad i palmesus, vakre strender og karibiske rytmer. Her er hovedfokus sol, strand og vannaktiviteter.

Det finnes rederier og skip i alle prisklasser og skip som passer om du reiser med familien, venner eller kjæresten. Cruise kan også kombineres med et opphold i USA, f. eks. i avreisehavnene New York, New Orleans, Miami eller Orlando.

Vi selger blant annet cruise i Karibien med Royal Caribbean (reis med verdens største cruiseskip!), MSC Cruises, Celebrity Cruises, SeaDream Yacht Club, Silversea og Ponant Cruises. Her er noen eksempler på hva som finnes:

Vi kan cruise

Middelhavet

Cruise i Middelhavet frister med varierte opplevelser og kort reiseavstand fra Norge. Man trenger bare å pakke opp kofferten en gang. Du velger selv om du vil gå i land og utforske nye steder eller bare å være i ro på skipet og nyte fasilitetene der.

I Middelhavet starter de fleste cruisene i Barcelona, Roma og Venezia/Trieste/Ravenna. Perfekt å utvide ferien med noen ekstra dager i storbyen. Den vestlige delen av Middelhavet byr på klassiske, vakre destinasjoner som f.eks. Positano, Firenze, Pisa, Malta og den franske riviera. Østlige Middelhavet kan friste med solrike greske øyer, antikke underverk og vakre byer som Dubrovnik og Venezia. Middelhavet er en helårsdestinasjon, med størst utvalg fra slutten av april til midten av november. I vinterhalvåret kan man ofte få veldig gode priser og "vintercruise" er et spennende alternativ til den vanlige "sydenturen".

Vi selger cruise i Middelhavet med blant annet Royal Caribbean, MSC Cruises, Celebrity Cruises, SeaDream Yacht Club, Silversea og Ponant Cruises.

Høres det fristende ut? Send oss en uforpliktende forespørsel! Her er noen av de mange flotte cruisene som finnes:

Vi kan cruise

Øvrige Europa & Verden

Nesten hele verden kan oppleves mens man lever det gode livet om bord på et cruiseskip. Cruise i Norge, til Svalbard og øvrige Europa, i Alaska, cruise fra Dubai, ta snarveien på Panamakanalen mellom Atlanterhavet og Stillehavet, få god tid til å nyte skipet og dets fasiliteter på et Transatlantisk cruise, opplev New England og Canada, Galapagos, Sør-Amerika, det Indiske Hav, Hawaii, Midt-Østen, Asia og Australia. Opplev verden fra sjøsiden!

Vi selger cruise i øvrige Europa og resten av verden med blant annet Royal Caribbean, Hurtigruten, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Havila, Silversea og SeaDream Yacht Club.

Vi kan elvecruise

Elvecruise

På et elvecruise kommer severdighetene til deg underveis på reisen. Cruiset kan være akkurat så avslappende eller så innholdsrikt som du ønsker det. Elvecruise finnes på mange av verdens elver, og vi kan tilby både reiser i gruppe med norsk reiseleder og reiser på egenhånd.

Noen cruise er også med et eget "tema", for eksempel sykkelcruise, julemarkedscruise eller vincruise. Her er noen eksempler blant de mange elvecruisene som finnes:

Vi kan ferie

Se våre andre reisemål

Opplev verden med Bennett Ferie