Norges eldste reisebyrå

Vi er Bennett Ferie

Våre reisekonsulenter har lang erfaring og høyt kunnskapsnivå. Bennett Ferie er Norges eldste reisebyrå og det reisebyrået med lengst fartstid innenfor feriemarkedet i Norge. Vi bruker vår erfaring og kunnskap for at du som kunde skal få en vellykket tur.

Maldives

Spar tid og penger ved å bruke våre reisespesialister – de har oversikt over tilbudene og kvalitetssikrede samarbeidspartnere, og en genuin interesse for å hjelpe deg som kunde med å finne den beste reiseopplevelsen.

Vi har vært på jobb og hjulpet våre kunder gjennom alle kriser; både askeskyer, diverse streiker og covid19. Vi er til stede for deg og besvarer spørsmål om eksisterende og fremtidige reiser som er bestilt gjennom oss. Vi sammenligner tilbud på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier.

Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg – vi skreddersyr reiser i alle prisklasser! I tillegg til privatreiser tilbyr våre byråer et bredt spekter av reiseløsninger, reiserådgivning og arrangement til forretningsmarkedet.

Våre reisebyråer selger blant annet:
Flybilletter
Hotell
Cruise
Leiebil
Charter
Gruppereiser
Tematurer
Sportsreiser
Familieferier
Storbyferie
Skreddersydde turer

Vi samarbeider med diverse flyselskaper, leiebilselskaper og hoteller, cruiseselskaper - Hurtigruten, Havila, Royal Caribbean Cruises, SeaDream Yacht Club og MSC Cruises, charterreiser - Apollo, Ving og TUI.  Vi har kreative, kompetente og engasjerte reisekonsulenter som du kan ta kontakt med og få den personlige servicen og oppfølgingen som bare erfarne reisekonsulenter kan gi deg. Både før, under og etter reisen bistår og hjelper vi deg å gjøre de beste valgene.

Vi er Norges eldste og verdens nest eldste reisebyrå. Vi har solgt reiser siden 1850, da Thomas Bennett etablerte Bennett Reisebureau. Vi er pionerer innen reisebransjen; i 1887 utstedte vi verdens første kuponghefte (reisevoucher) og i 1919 solgte vi verdens første flybillett.

One of Bennetts first locations in Oslo Norway

Våre byråer

Alle våre byråer selger det meste innen feriereiser, men de har spesialisert seg på litt forskjellig.

Bennett Ferie
Asker

Vårt byrå i Asker har spesialisert seg på skreddersydde reiser med det lille ekstra og de har sin egen Africa-Collection.

I Asker får du personlig service, nøye utvalgte steder og unike, kvalitetssikrede opplevelser.

Bennett Ferie
Elverum

Byrået på Elverum har spesialisert seg på gruppereiser, både private- og firmaturer, og spesielt «ut i det blå-turer» og er også byrået for reiser til Maldivene.

Men du kan også kjøpe det meste annet av reiser hos dem.

Bennett Ferie
Høneføss

Hos vårt byrå på Hønefoss kan du kjøpe det meste av reiser.

De er spesialister på reiser til Disneyland og andre temaparker og de har gruppereiser med guide til store sportsarrangementer.

Bennett Ferie
Måløy

Vårt byrå på Måløy har spesialisert seg på salg av charter med Tui, Ving og Apollo, storbyreiser og cruise med Royal Caribbean.

Du kan også kjøpe det meste annet av reiser hos dem.