Spenning og folkefest

Reis på gruppetur med Bennett Ferie Hønefoss og kom tett på store sportsbegivenheter.
Del meg

Nå kan du enkelt komme tett på de store internasjonale sportsbegivenhetene. 


Hvor var du da Anders Jacobsen satte sitt preg på Hoppuka, da Daniel Andre Tande fikk sitt store gjennombrudd eller da Marius Lindvik imponerte en hel hoppverden med to seire i 2019-2020? Da Marit Bjørgen ble VM-dronning i Lahti eller Marthe Olsbu Røiseland ble VM-dronning i Anterselva? 


– Vi var der da det skjedde, sier daglig leder Per Stenberg i Sponsor Compagniet AS ivrig. Vi har også opplevd Hushovd og Kristoff sine seiere i Tour de France, og de fleste av Ole Einar Bjørndalens gull-løp!


Listen over de råeste prestasjonene som Stenberg har fått oppleve er lang, og sammen med Bennett Hønefoss planlegger han for mange flere.


I 2019 pakket 450 sportsinteresserte fra hele landet kofferten og ble med til Seefeld og heiet frem de norske deltakerne i VM i Nordiske Grener.  


– En folkefest, sier Stenberg. Sportsturene våre trekker nye eventyrlystne som aldri før og vi er skikkelig stolte av det bunnsolide opplegget vi har sydd sammen.


Nå kan du være med til stedene hvor de store sportsbegivenhetene arrangeres. Her får du oppleve idrettsprestasjoner i verdensklasse, den unike stemningen og herlige atmosfæren som gjør det hele til en opplevelse for livet. De fleste har ingen anelse om hvor store disse arrangementene faktisk er, for det er bare en brøkdel som vises gjennom tv-sendingene.


Alle stedene du besøker syder av liv og topp stemning. Pop-up barer, kafeer og restauranter, utekonserter og gatefester sørger for samhold og sosial moro, og det er optimale forhold for dem som vil legge inn en treningsøkt selv.


Høres det gøy ut, men du lurer på om dette passer for deg, kan Stenberg forsikre deg om at opplegget passer alle.


–Turene våre fylles opp av folk i alle aldre, både av voksne par, familier og enkeltpersoner, men også av små og store vennegjenger fra hele landet, sier han. Vi har etablert oss på et nivå som skal sikre at alle har det bra. Vi bor for eksempel alltid godt på skikkelige hoteller. Vi sørger for de beste plassene på arenaene og pålitelig transport til og fra det meste. Vi kjenner arrangørene og byene, og kan by på de beste innsidetipsene slik at du kan være på rett plass til rett tid, avslutter Stenberg.


Vi arrangerer turer gjennom hele året, og skreddersyr gjerne egne opplegg for firmaer og egne grupper, til alle typer sportsarrangement. Vi følger alt fra Formel 1 til skiflyning. Det er bare å plukke din favoritt og melde deg på.


Vintersportsturer 
Vintersportsturene legges til de store World Cup arrangementene. Disse arrangeres som oftest på mindre steder der det kan være litt avstand mellom idrettsarenaene, festen og sentrum. Den lokale infrastrukturen er ikke dimensjonert for de store folkemengdene, og dermed er det vanskelig å få tak i egen transport og vrient å ta seg fram med privatbil. Reiser du derimot med gruppen vår trenger du ikke bekymre deg for slikt. Vi har forhåndsbestilt transport til og fra, slik at du kan kose deg med en glühwein, i stedet for å lete etter transport hjem.


Det viktigste for oss er alltid at de som er med på tur skal kose seg.

Nordmenn er med på å lage liv på tribunen. Foto: Biathlon Antholz, Nordic Focus