Hvorfor vi anbefaler cruise

Cruiseskipene er fantastiske destinasjoner i seg selv, med tilbud for alle.
Del meg

Våre reisekonsulenter har vært på en rekke cruise over hele verden, både på private ferier og på studieturer med de ulike cruise-selskapene. Vi sender mange kunder på ulike typer cruise hvert år. Og vi har lang erfaring med å velge riktig skip for deg - avhengig av hvilken type ferie du vil ha.

  • Reisemåten er en destinasjon i seg selv. Cruiseskipene er flytende luksushotell med flotte fasiliteter, utallige aktiviteter og underholdningstilbud, kjøkken som tilbyr kulinariske opplevelser fra alle verdens hjørner.
  • Valuta for pengene. Du får alle måltider, underholdning og de fleste aktiviteter inkludert. Hos noen får du også drikke og tips til personalet inkludert.  
  • Du besøker mange steder på en og samme ferie, men trenger bare å pakke opp kofferten en gang. Du velger selv om du vil gå i land og utforske nye steder eller bare å være i ro på skipet og nyte fasilitetene der.
  • Cruise er en ferieform som passer for alle. Det finnes et rederi, et skip og en reiserute for enhver anledning. Enten det er bryllupsreise, vennetur, singelreise, kjernefamilien, storfamilien, jubileum, konferanser eller en tur med kjæresten.
  • Ingen stress eller tidsplaner. Tiden med faste spisetider er forbi. Selv om det fortsatt er visse måltider som serveres mellom visse tidspunkter er det mange alternative spisesteder hvor du kan nyte et deilig måltid når som helst. Det samme gjelder aktiviteter, du trenger ikke være bekymret for å gå glipp av visse aktiviteter eller måltider hvis du sover litt lenge en morgen.
  • Gjør akkurat hvor mye eller lite du vil. Ønsker du en aktiv ferie med fullpakket timeplan hver dag eller en avslappende ferie med late dager på solsengen - valget er ditt.
  • Barn og tenåringer. En vellykket familieferie er avhengig av at barna har det bra. De fleste skipene har program for barn i alle aldre, fra babyer til tenåringer. Det vil det alltid være spennende ting å gjøre hele dagen. Til og med når skipet ligger i land.
  • Ingen er for ung eller for gammel til å reise på cruise. Spør oss - vi kan cruise!
Royal Caribbean har store skip med fokus på underholdning og aktivitetsmuligheter. Foto: Royal Caribbean
Elegante Celebrity Edge. Foto: Celebrity Cruises
SeaDream Yacht Club gir deg følelsen av å være om bord på din egen yacht. Foto: SeaDream
MSC Cruises har flere nye skip og gode priser for barnefamilier. Foto: MSC Cruises
Elvecruise er også en herlig form for cruiseferie. Foto: AdobeStock