Disney- og temaparkekspert

Reise til Disneyland® eller andre temaparker? Kontakt Bennett Ferie's Disney®-ekspert.
Del meg

Vi i Bennett Ferie er så heldige at vi har vår egen ekspert på Disney® -  og andre temaparker. Ole Vidar jobber som reisekonsulent i vårt byrå på Hønefoss, og i tillegg har han sitt eget firma hvor han selger reiser til Disney® og andre temaparker. Han er selvutnevnt Disney®-nerd, og er rette mann for å bistå deg i planleggingen; etter utallige besøk vet han hvordan parkene fungerer, og hva det er som skal til for å gjøre ditt parkbesøk komplett. Han vet hvilke attraksjoner som er de mest populære, hvordan du kan kutte ned køtiden ved disse samt hvilke restauranter som serverer den beste maten og som fortjener et besøk. Ta kontakt med Ole Vidar på Bennett Ferie Hønefoss om du ønsker en reise til en av Disneyparkene®, om du ønsker å reise på cruise med Disney Cruise Line eller du ønsker å besøke andre temaparker i Florida som f.eks. Universal Studios eller SeaWorld. 


Ole Vidar har hatt en brennende lidenskap for Disney® og temaparker helt siden han var liten. Han har hatt årskort i Disneyland® Paris i flere år, og har til sammen over 100 parkdager i Paris. I tillegg til de mange turene til Paris har han vært 11 ganger i Orlando for å besøke parkene der (har tett opp til 60 parkdager der også). Han har besøkt Disney® parkene både alene, som par og som familie med barn.


Etter sine mange reiser til Disney® og andre temaparker har han fått mange erfaringer, både mange gode og noen dårlige, men nyttige og lærerike erfaringer. Det viktigste han har lært, er at det er helt vesentlig å ha en god og gjennomtenkt plan for å gjøre reisen så magisk som mulig. Denne viktige planen er det Ole Vidar, med all sin kunnskap og erfaring, kan hjelpe deg med. 


​Vår Disney®-ekspert ønsker at alle som besøker Disneyland® i Paris og de mange temaparkene i USA skal få så gode opplevelser som overhodet mulig. La Ole Vidar ta seg av planleggingen og bestillingen av din reise til Disney® og andre temaparker. Han vet hvordan parkene fungerer, og hva det er som skal til for å gjøre ditt opphold uforglemmelig. Han vet hvilke attraksjoner i parken som er de mest populære og ikke minst hvordan du kan kutte ned køtiden ved disse. Han vet hvilke restauranter som serverer den beste maten og som fortjener et besøk når du er der nede. Han vet hvilken hoteller som passer for deg og ditt budsjett og hvordan du best kan komme deg fra hotellet til parken. 


Når man skal planlegge en reise til Disney® er det mange komponenter som skal settes sammen. Med flyreise, en hel masse hoteller å velge mellom (både Disneys® egne hoteller i parkene, og andre hoteller i nærheten), inngangsbilletter, bestilling av FastPass, forskjellige Meal-plans og forhåndsreservasjoner av bord på restauranter er det både lurt og tidsbesparende å overlate jobben til en ekspert som brenner for oppgaven og som villig deler sine personlige råd og tips. Sammen skreddersyr dere drømmereisen til Disney®, slik at du får mest mulig ut av tiden og ikke minst pengene du investerer når du besøker parkene. 


Ole Vidar og hans Magiske Reiser er "godkjent" av Disney®, og hos han kan du bestille reisen til Disneyland® Paris, Walt Disney World i Florida, Disney Cruise Line, Disneyland California, Universal Orlando Resort og andre temaparker (SeaWorld Parks and Entertainment) i Florida. Felles for alle parkene er at det lønner seg å bestille tidlig for å sikre seg de opplevelsene man ønsker. 

Disneyland® Paris består av 2 parker og passer for alle; familier med små barn eller eldre tenåringer og voksne. Parken kan besøkes året rundt; opplev vinter og jul, vår og sommer med varme og sol eller høst med Halloween-feiring. Velger du å bo på et av Disneys® egne hoteller kan tiden utenfor selve parken brukes i Disney® Village, et fantastisk område med med temarestauranter, barer, butikker, kino og en av verdens største luftballonger. De 2 parkene: 

 • Disneyland® Park hvor du kan møte de mange velkjente figurene i 5 forskjellige områder og hvor både store og små kan ha en skikkelig drømmedag. Noen av høydepunktene i Disneyland® Park er "rides" som Peter Pan's Flight (for de minste), Big Thunder Mountain og Star Wars Hyperspace Mountain, den daglige paraden "Disney Stars on Parade" og kveldsshowet "Disney Illuminations" med fyrverkeri og spesialeffekter. 
 • Walt Disney Studios® Park hvor det er lys, kamera og 360 ° magi - overalt, hele tiden. Hvordan lager Disney filmene sine? Føl hvordan det er å være stjernen på scenen og skjermen, og opplev film- og kinosett som kommer til liv. Noen av høydepunktene i Walt Disney Studios® Park er Stitch Live: Cowabunga, det hjemsøkte hotellet Twilight Zone Tower of Terror™ og Ratatouille: The Adventure. 
Parade i Disneyland® Paris. Foto: Pixabay

Walt Disney World Resort i Florida består av 4 temaparker og 2 vannparker og det er selvsagt åpent året rundt. Her kan du også velge å bo på et av Disneys® egne hoteller. Parkene: 

 • Magic Kingdom hvor du kan hilse på Disney-figurene, se på flotte parader, besøke Torneroses slott og ta en rekke "rides" tilpasset både store og små.
 • Epcot, hvor høyteknologisk moro og Disney fantasi kombineres med magien fra forskjellige kulturer i to ulike land. Future World (morgendagens verden, i dag) og World Showcase (opplev 11 land på en dag, f.eks. Norge). Begge landene er fylt med spenning og opplevelser i et bredt utvalg av forskjellige attraksjoner.
 • Disney`s Hollywood Studios, hvor filmenes magiske verden, glitter og glamour er i fokus. Her finner du alt fra spennende attraksjoner til live show og spennende action i kulissene. Her kan du møte dine favoritt Disney-karakterer, se flotte show og ta heftige "rides" som f.eks. Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith. 
 • Disney's Animal Kingdom, hvor det ikke overraskende er dyrene som står i fokus. Området består av seks uforglemmelige land, som til sammen byr på over 20 attraksjoner fyllt av eventyr og spenning. 
 • De 2 vannparkene Disney's Blizzard Beach og Disney's Typhoon Lagoon
Magic Kingdom, Orlando. Foto: Pixabay


Disney Cruise Line.
 Cruiseferien som passer for alle om bord på flotte skip proppet med Disney-magi. Cruise i Karibien til Disney`s egen private øy Castaway Cay, St. Thomas, Cozumel og Tortola eller cruise i Middelhavet til byer og steder som Barcelona, ​​Roma og Firenze. Her opplever voksne spenning og god avslappende førsteklasses service. Barna oppdager at drømmer virkelig kan gå i oppfyllelse, og sammen skaper de verdifulle minner som vil vare livet ut. Du får muligheten til å se fantastiske Disney show av Broadway kvalitet, premiere filmer, dansefester og et spennende piratparty på dekk. I tillegg inkluderer mange av cruisene også et fantastisk fyrverkeri til sjøs, når været tillater det.


Disneyland California
består av 2 forskjellige parker og 3 egne Disney-hoteller.

 • Disneyland Park, hvor det hele begynte. Det originale Walt Disney-drømmelandet ble åpnet i 1955 og er fremdeles en suksess. Disneyland Resort Anaheim byr på mer enn 60 klassiske attraksjoner, uforglemmelige show og spesiell underholdning inkludert i din parkbillett.
 • Disney's California Adventure™ Park ligger rett ved siden av Disneyland Park. Fire tema-land feirer California, fra livet langs strandpromenadene, til magien i Hollywood og eventyrene fra "Te great outdoors" - alt er samlet på ett utrolig sted og alt er inkludert i prisen på dine Disney-billetter.
Disneyland Park. Foto: UnSplash


Universal Orlando Resort
, et univers av spenning og underholdning bestående av TO spektakulære temaparker og en helt ny badepark ulik noen andre i Orlando. Det er også her du kan oppleve The Wizarding World of Harry Potter™. Du kan bo på Universals egne hoteller, og når du ikke er inne i parkene kan du bruke tiden på Universal City Walk™ hvor du finner et rikholdig utvalg av spisesteder, blant annet verdens største Hard Rock Cafe® og et bredt aktivitets- og underholdningstilbud. Parkene: 

 • Universal Studios Florida™, hvor film, tv, serier og underholdning står i fokus for en rekke show og fartsfylte attraksjoner. Her kan du bli kjent med Shrek, kjøre et race sammen med gjengen fra Fast & Furious eller slåss med romvesener i Men in Black. Parken byr også på uforglemmelige karaktermøter, live underholdning, serveringssteder og shoppingmuligheter.​
 • Universal's Island of Adventure™.  En verden der helter, myter og legender blir til virkelighet! Reis til parken med Hogwarts ™ Express fra Universal Studios Florida, så ankommer du snart Hogsmeade stasjon. (Park-til-Park billett er nødvendig for reiser på Hogwarts Express™.) Halvparten av Universal Orlando Resort's er dedikert til The Wizarding World of Harry Potter ™. Hvis tegneserier er mer din greie, så kan du møte noen av dine favorittkledde eventyrere på Marvel Super Hero Island®. Både Universal Studios og Universal's Islands of Adventure inneholder uforglemmelige opplevelser, spennende berg og dalbaner for store og små, og en rekke restauranter og spisesteder. En del av det hele er også underholdningsområdet Universal CityWalk og fire temahoteller hvor man kan slappe av ved bassenget etter en fartsfyllt dag i parken.
 • Universal's Volcano Bay™, et spennende badeland for store og små!
Hogwarts ™ Express. Foto: UnSplash


Seaworld's Parks and Entertainment, Florida.
4 fantastiske parker med mye moro, show og heftige rides.
 

 • Seaworld. En flott park hvor show, attraksjoner og rides er viet til og inspirert av livet i havet. 
 • Aquatica. En heftig vannpark full med både kjempestore vannsklier og sandstrender. 
 • Discovery Cove®. Utforsk et frodig landskap med steinete laguner, fosser og uberørte sandstrender ved Discovery Cove®.
 • Busch Gardens. En herlig miks av flott dyrepark og Floridas heftigste rides og berg- og dalbaner.