Cruise in sunset
Norges eldste reisebyrå

Våre avdelinger

La oss hjelpe deg med feriedrømmen. Å sette sammen drømmeturen krever kunnskap og tid. Ta kontakt med et av våre byråer og vi hjelper deg med å sette sammen de beste opplevelsene. Vi er der for deg, både før, under og etter reisen.

Vi har 4 byråer som selger ferie- og fritidsreiser; Asker, Elverum, Hønefoss og Måløy. La våre reisekonsulenter ta jobben med å finne og sammenligne tilbud og priser på fly, hotell, leiebil, turoperatører, charterselskaper og cruiserederier.

Om du vil ha en ferdig pakke eller en reise tilpasset spesielt til deg – vi skreddersyr reiser i alle prisklasser! Hos alle våre reisebyråer kan du få kjøpt det meste av reiser, men de har valgt å spesialisere seg på litt forskjellige produkter.

Bennetts first agency office in Oslo.

Oversikt over våre avdelinger

Alle våre byråer selger det meste innen feriereiser, men de har spesialisert seg på litt forskjellig.

Bennett Ferie
Asker

Vårt byrå i Asker har spesialisert seg på skreddersydde reiser med det lille ekstra og de har sin egen Africa-Collection.

I Asker får du personlig service, nøye utvalgte steder og unike, kvalitetssikrede opplevelser.

Bennett Ferie
Elverum

Byrået på Elverum har spesialisert seg på gruppereiser, både private- og firmaturer, og spesielt «ut i det blå-turer» og er også byrået for reiser til Maldivene.

Men du kan også kjøpe det meste annet av reiser hos dem.

Bennett Ferie
Høneføss

Hos vårt byrå på Hønefoss kan du kjøpe det meste av reiser.

De er spesialister på reiser til Disneyland og andre temaparker og de har gruppereiser med guide til store sportsarrangementer.

Bennett Ferie
Måløy

Vårt byrå på Måløy har spesialisert seg på salg av charter med Tui, Ving og Apollo, storbyreiser og cruise med Royal Caribbean.

Du kan også kjøpe det meste annet av reiser hos dem.