Cruise

Cruise i Karibien med nye Icon- eller Star of the Seas | Bennett Ferie

Om bord på Royal Caribbean's splitter nye Icon- og Star of the Seas får du både CHILL og THRILL i massevis. De er verdens største cruiseskip og de første skipene i en helt ny skipsklasse, spekket med underholdning, aktiviteter og fantastiske fasiliteter.

Om bord på Royal Caribbean's nye Icon of the Seas får du både CHILL og THRILL i massevis. Det er det første skipet i en helt ny skipsklasse og verdens største cruiseskip, spekket med underholdning, aktiviteter og fantastiske fasiliteter. Om bord vil du blant annet finne et basseng for hver dag i uken, et av dem blir verdens største basseng på et skip. Du finner også Thrill Island med verdens største vannpark til sjøs og over 40 restauranter og barer. Kort sagt blir dette et stort og spektakulært skip med fasiliteter, aktiviteter og underholdning i særklasse, spesielt tilpasset for familieferien. Sensommeren 2025 begynner Star of the Seas, skip nr. 2 i denne nye Icon-klassen, å cruise ut fra Port Canaveral/Orlando til Karibien


Reis på cruise med Icon of the Seas i Karibien. Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i feriefavoritten Florida.  

Sommeren 2025 kommer Star of the Seas, skip nr. 2 i den nye Icon-klassen. Planlegg høstferien 2025 nå, og få gode priser!


Priseksempler | Cruise med Icon of the Seas, avreiser fra Miami: 


Avreise 6. juli 2024, vestlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute: Miami,
Florida, USA - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 42.920,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 56.360,- 
pr. person når 2 deler en balkonglugar med havutsikt
Fra 115.740,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i infinite balkonglugar med havutsikt


Avreise 28. september 2024 (høstferie uke 40), vestlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute: Miami,
Florida, USA - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 42.110,- pr. person når 2 deler infinite balkonglugar over Central Park
Fra 50.920,- 
pr. person når 2 deler infinite balkonglugar med havutsikt
Fra 58.935,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i utvendig lugar
Fra 64.675,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 5. oktober 2024 (høstferie uke 41), østlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute:
Miami, Florida, USA - til sjøs - til sjøs - Basseterre, St. Kitts - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 40.370,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 52.565,- 
pr. person når 2 deler en balkonglugar med havutsikt
Fra 67.900,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i utvendig lugar
Fra 82.025,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Priseksempler | Cruise med Star of the Seas, avreiser fra Port Canaveral/Orlando fra august 2025: 


Avreise 28. september 2025, østlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute:
Port Canaveral/Orlando, Florida, USA - Perfect Day at Cococay, Bahamas - til sjøs - Charlotte Amalie, St. Thomas - Basseterre, St. Kitts - til sjøs - til sjøs - Port Canaveral/Orlando, Florida, USA

Fra 21.440,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 29.670,- pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 48.885,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 57.035,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Inkludert i prisen:
  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med Icon of the Seas? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Cruise med Icon of the Seas i Karibien

Icon of the Seas℠ kom til Miami i starten av 2024 og er Royal Caribbean's første skip i en helt ny skipsklasse, skreddersydd for at du skal få verdens beste familieferie. Icon of the Seas℠ har verdens største vannland til sjøs, og Royal Bay℠, et av de 7 bassengene om bord, er verdens største svømmebasseng om bord på et cruiseskip. "Heng" med familien i Surfside℠, det nye, ultimate området om bord hvor du finner alt du trenger for en fantastisk feriedag på et sted. Med et stort, barnegodkjent badeland, et basseng for voksne og en rekke spisesteder som gir nye krefter til spennende opplevelser, kommer familien aldri til å ville dra derfra. Når det gjelder spisesteder og barer (mange med live musikk) om bord kan du velge mellom 40 stykker; her finner du noe for enhver smak, en rekke av spisestedene er inkludert i cruiseprisen, på andre må du betale litt ekstra. Det er en rekke nye lugartyper om bord, hvor rekordmange har plass til familier.


Icon of the Seas℠
er det første skipet i Royal Caribbean's flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff.


Med utgangspunkt i Miami kan du få verdens beste familieferie. Få fartsfylte opplevelser, eller slapp av til fulle mens du utforsker noen av verdens mest ettertraktede øyer i det østlige og vestlige Karibien. Gjør alt sammen på din måte om bord på nye Icon of the Seas℠. I vestlige Karibien kan du blant annet oppleve frodige tropiske jungler i Roatán og vandre blant Maya-ruiner i Cozumel. Skap unike minner på de fantastiske øyene i det østlige Karibien. Alle cruisene har stopp på Royal Caribbeans private øy, Perfect Day At CocoCay hvor du blant annet kan prøve deg på den høyeste vannsklien i Nord-Amerika, kose deg lekre South Beach og være med på et fantastisk after-beach party.


Cruise med Star of the Seas i Karibien

Star of the Seas℠ er søsterskipet til Icon of the Seas og er bygd på samme lest. Den kommer til Florida i august 2025 og skal cruise ut fra Port Canaveral/Orlando på 7-netters seilinger i Østlige og Vestlige Karibien. Varierte reiseruter, men alle seilingene er innom fantastiske CocoCay.


Star of the Seas℠
er det andre skipet i Royal Caribbean's flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff.


Seilingene går ut fra Port Canaveral/Orlando, og gjør at det er perfekt å kombinere et herlig solfylt cruise til fantastiske Karibiske øyer med fartsfylte, eventyrlige opplevelser i Orlandos mange temaparker.

Star of the Seas (modell) ved CocoCay. Foto: Royal Caribbean

Cruise i Karibien med nye Icon- eller Star of the Seas

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise i Karibien med nye Icon- eller Star of the Seas
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet