Cruise

Cruise i Karibien med nye Icon of the Seas i 2024

Om bord på Royal Caribbean's nye Icon of the Seas (kommer i 2024) får du både CHILL og THRILL i massevis. Det som blir det første skipet i en helt ny skipsklasse og verdens største cruiseskip når det står ferdig, er spekket med underholdning, aktiviteter og fantastiske fasiliteter.

Om bord på Royal Caribbean's nye Icon of the Seas (kommer i 2024) får du både CHILL og THRILL i massevis. Det som blir det første skipet i en helt ny skipsklasse og verdens største cruiseskip når det står ferdig, er spekket med underholdning, aktiviteter og fantastiske fasiliteter. Om bord vil du blant annet finne et basseng for hver dag i uken, et av dem blir verdens største basseng på et skip. Du finner også Thrill Island med verdens største vannpark til sjøs og over 40 restauranter og barer. Kort sagt blir dette et stort og spektakulært skip med fasiliteter, aktiviteter og underholdning i særklasse, spesielt tilpasset for familieferien.


Reis på cruise med Icon of the Seas i Karibien. Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i
feriefavoritten Florida.  


Priseksempler | Cruise med Icon of the Seas, avreiser fra Miami i perioden 27. januar 2024 - 26. april 2025


Avreise 4. mai 2024, østlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute:
Miami, Florida, USA - til sjøs - til sjøs - Philipsburg, St. Maarten - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 44.825,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 54.670,- 
pr. person når 2 deler infinite balkonglugar med havutsikt
Fra 49.440,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 6. juli 2024, vestlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute: Miami,
Florida, USA - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 38.505,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 48.125,- 
pr. person når 2 deler en balkonglugar med havutsikt
Fra 93.330,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 28. september 2024 (høstferie uke 40), vestlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute: Miami,
Florida, USA - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 35.660,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 47.340,- 
pr. person når 2 deler infinite balkonglugar med havutsikt
Fra 69.025,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i utvendig lugar
Fra 69.200,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 5. oktober 2024 (høstferie uke 41), østlige Karibien, 7 netter:  
Reiserute:
Miami, Florida, USA - til sjøs - til sjøs - Basseterre, St. Kitts - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Miami, Florida, USA

Fra 34.710,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 47.890,- 
pr. person når 2 deler en balkonglugar med havutsikt
Fra 68.390,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Inkludert i prisen:

  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med Icon of the Seas? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Cruise med Icon of the Seas i Karibien
Icon of the Seas℠ kommer i starten av 2024 og er Royal Caribbean's første skip i en helt ny skipsklasse, skreddersydd for at du skal få verdens beste familieferie. Icon of the Seas℠ får verdens største vannland til sjøs, og Royal Bay℠, et av de 7 bassengene om bord, blir verdens største svømmebasseng om bord på et cruiseskip. "Heng" med familien i Surfside℠, det nye, ultimate området om bord hvor du finner alt du trenger for en fantastisk feriedag på et sted. Med et stort, barnegodkjent badeland, et basseng for voksne og en rekke spisesteder som gir nye krefter til spennende opplevelser, kommer familien aldri til å ville dra derfra. Når det gjelder spisesteder og barer (mange med live musikk) om bord kan du velge mellom 40 stykker; her finner du noe for enhver smak, en rekke av spisestedene er inkludert i cruiseprisen, på andre må du betale litt ekstra. Det er en rekke nye lugartyper om bord, hvor rekordmange har plass til familier.


Icon of the Seas℠
er det første skipet i Royal Caribbean's flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff.


Med utgangspunkt i Miami kan du få verdens beste familieferie. Få fartsfylte opplevelser, eller slapp av til fulle mens du utforsker noen av verdens mest ettertraktede øyer i det østlige og vestlige Karibien. Gjør alt sammen på din måte om bord på nye Icon of the Seas℠. I vestlige Karibien kan du blant annet oppleve frodige tropiske jungler i Roatán og vandre blant Maya-ruiner i Cozumel. Skap unike minner på de fantastiske øyene i det østlige Karibien. Alle cruisene har stopp på Royal Caribbeans private øy, Perfect Day At CocoCay hvor du blant annet kan prøve deg på den høyeste vannsklien i Nord-Amerika, kose deg lekre South Beach og være med på et fantastisk after-beach party.

Bennett Ferie Logo
Cruise i Karibien med nye Icon of the Seas i 2024

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.