x
No items found.
Cruise

Cruise i høstferien fra Galveston med Harmony of the Seas i Karibien | Bestill hos Bennett Asker

Høstferiecruise i Karibien med Harmony of the Seas fra Galveston! Opplev sol, vakre strender, spennende destinasjoner og det spektakulære skipet Harmony of the Seas.

Vi har satt sammen en herlig ferie for familien i høstferie uke 40 eller 41; fly t/r og 1 eller 2 netter i Galveston, Texas, før man blir med fantastiske Harmony of the Seas på cruise i vestlige Karibien!


Opplev sol, vakre strender, spennende destinasjoner og det spektakulære skipet Harmony of the Seas. Reis på cruise med et av verdens største cruiseskip, og helt enestående hva cruiseskip angår, med fasiliteter som er helt utrolige. Skipet seiler fra Galveston i Texas ut på cruise i Karibien og vi har valgt å kombinere cruiset med noen dager i Galveston. Royal Caribbean åpnet sin nye cruiseterminal i Galveston i november 2022. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Cruise med Harmony of the Seas fra Galveston, reise i høstferien uke 40, 28. september - 6. oktober 2024:


Fly Oslo - Houston t/r, 1 natt på 4 - stjerners Grand Galvez Resort, Authograph Collection (5 minutter med taxi fra cruiseterminalen), 7 netters cruise med Harmony of the Seas i vestlige Karibien.


Cruisets reiserute, 29. september:
Galveston, Texas - til sjøs - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Galveston, Texas


Fra 75.000,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Prisene inkluderer:
 • Pris for familie basert på lugar med plass til 2 voksne og 2 barn
 • Fly Oslo - Houston t/r med KLM via Amsterdam
 • 1 natt før cruiset på 4 - stjerners Grand Galvez Resort, Authograph Collection (5 min med taxi fra cruiseterminalen), ingen måltider inkl.
 • 7 netters cruise i valgte type lugar
 • Helpensjon om bord
 • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
 • Tips til lugar- og restaurantpersonell
 • Alle kjente skatter og avgifter


Priseksempel | Cruise med Harmony of the Seas fra Galveston, reise i høstferien uke 41, 4. - 13. oktober 2024:


Fly Oslo - Houston t/r, 2 netter på 4 - stjerners Grand Galvez Resort, Authograph Collection (5 minutter med taxi fra cruiseterminalen), 6 netters cruise med Harmony of the Seas i vestlige Karibien.


Cruisets reiserute, 6. oktober:
Galveston, Texas - til sjøs - Puerto Costa Maya, Mexico - Roatan, Honduras - Cozumel, Mexico - til sjøs - Galveston, Texas


Fra 78.500,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt (garantilugar)


Prisene inkluderer:
 • Pris for familie basert på lugar med plass til 2 voksne og 2 barn
 • Fly Oslo - Houston t/r med KLM via Amsterdam
 • 2 netter før cruiset på 4 - stjerners Grand Galvez Resort, Authograph Collection (5 min med taxi fra cruiseterminalen), ingen måltider inkl.
 • 6 netters cruise i valgte type lugar
 • Helpensjon om bord
 • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
 • Tips til lugar- og restaurantpersonell
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang, noen har lavere priser, andre har høyere priser. Eventuelle rabatter er trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med Harmony of the Seas? Kontakt Bennett Ferie Asker for et uforpliktende tilbud. Telefon: 66 76 14 60. E-post:
ferie.asker@bennettnorway.no


Galveston

Galveston er en perle ved kysten av Mexico gulfen, kun 45 minutter syd for Houston, Texas. Med sine gyldne strender og lange strandpromenade passer øya fint for noen dager avslapping og opplevelser i forkant av et cruise med Royal Caribbean. Galveston har ikke bare strandliv å by på, det finnes mye historie i området og bebyggelsen består av en god blanding arkitektoniske stilarter, fra victorianske praktbygninger til moderne eleganse. Med utgangspunkt i Galveston kan man kan man leie el-sykkel, gå på spøkelsesjakt i en av de gamle og historiske villaene, shoppe på outlet, padle kajakk eller besøke Galveston Island Historic Pleasure Pier, en fornøyelsespark på bryggen ved havet.

Foto: Adobe Stock
Houston

Houston er Texas største by og deb fjerde største byen i det sørlige USA. Byen er kjent både som energihovedstad, romfartsinnovatør, rodeoby og er også hjemmet til noen av de beste restaurantene i det sørlige USA. Byen er også hjemmet til NASA senteret,  som byr på en lærerik og morsom opplevelse for både barn og voksne. Her kan du gå om bord i et  ekte romskip, finne ut hvordan livet er for en astronaut og se på det originale Mission Control.

Houston, med sin sjarmerende blanding av kultur, underholdning og fantastiske matscene er en ideell storbydestinasjon i for- eller etterkant av cruiset. Her venter et mylder av aktiviteter som appellerer til både barn og voksne, og byen byr på varierte opplevelser, fra parker med innsjøer, Houston Zoo, interaktive og lærerike museer, shopping, teater og kultur til kulinariske opplevelser.

Verden av smaker

Houston byr på kulinarisk mangfold og gir deg muligheten til å utforske en verden av smaker. Uansett om du er ute etter autentiske sørstatsretter, internasjonale delikatesser eller gourmetopplevelser.

Byen er spesielt kjent for sin autentiske sørstatsmat og ingenting representerer dette bedre enn en smak av Texas BBQ. Besøk en av byens mange røykerier for klassikere som saftige brisketer, spicy pølser, Reubens sandwich eller fritert kylling. Houston er også hjemmet til et pulserende kafé- og matvognscene. Utforsk sjarmerende kafeer som serverer kaffe laget på lokalt ristede kaffebønner eller prøv småretter fra kreative matvogner som gir deg et glimt av byens innovative matkultur.

Ta turen til byens lokale markeder for å smake på ferske, lokale råvarer og oppdage håndverksmat laget med kjærlighet. Houston har markeder som tilbyr alt fra håndlaget ost og fersk frukt til krydder og delikatesser fra lokale produsenter.

Foto: Adobe Stock
Cruise med Harmony of the Seas fra Galveston

Sammen med søsterskipene Allure of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas og Wonder of the Seas er Harmony of the Seas ett av verdens største cruiseskip. Skipet har reiseruter med varierende reiselengder (stort sett 7 netter) i vestlige Karibien med avreise fra Royal Caribbeans nye terminal i Galveston. Vi finner den som passer for deg.  

Harmony of the Seas. Foto: Royal Caribbean

Noen av tilbudene du finner om bord er: Central Park, Boardwalk, AquaTheater, musikalen Grease og Jamies Italian! Her finner du 7 ”nabolag”, blant annet Central Park med et ekte utendørs miljø, og Boardwalk med verdens første karusell til havs. 4 høydepunkter om bord er:

 • Den fantastiske musikalen Grease
 • Boardwalk-området inspirert av moloene langs den engelske kysten og fornøyelsesparker som Coney Island med tilbud og moro for hele familien
 • AquaTheatre bakerst på skipet hvor du på dagtid kan kose deg på en solseng ved bassenget og på kveldstid kan du se på spektakulære vannshow med lys og musikk, samt akrobatikk, teater, synkronsvømming og vannballett
 • Området Central Park® i sentrum av skipet - her har Royal Caribbean skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  


Nyt de fantastiske fasilitetene om bord, og nyt Karibiens sol, hav og fantastiske strender. Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i for- eller etterkant av cruiset, og hjelper deg selvsagt med bestilling av fly, hotell og ev. leiebil.

Høstferiecruise fra Galveston med Harmony of the Seas i Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Høstferiecruise fra Galveston med Harmony of the Seas i Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.