x
No items found.
Cruise

MSC Splendida i Adriaterhavet | Bestill cruise hos Bennett Ferie

Reis med MSC Splendida på cruise til vakre destinasjoner i Adriaterhavet og Østlige Middelhavet sommersesongen 2024.

Reis med MSC Splendida på cruise til vakre destinasjoner i Adriaterhavet og Østlige Middelhavet i perioden april - oktober 2024. Her får du en herlig ferie om bord på elegante, komfortable, trivelige og miljøvennlige MSC Splendida. Midt i skipet finner du en ekte steinbelagt piazza med espressobar som serverer ferske bakverk og ekte italiensk iskrem – perfekt for en liten pause for å fordøye intrykkene etter de vakre destinasjonene man besøker underveis i denne flotte delen av Middelhavet. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.  


Priseksempel | Cruise med MSC Splendida i Adriaterhavet (fra Trieste/Venezia):


Avreise 24. september 2024, 9 netter:
Reiserute: Trieste/Venezia - til sjøs - Katakolon/Olympia - Pireaus/Athen - Kusadasi - Istanbul - til sjøs - Korfu - Bari - Trieste/Venezia 


Fra 11.980,-
 pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 14.830,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 28.320,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i en innvendig lugar
Fra 37.200,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i en innvendig lugar


Avreise 21. oktober 2024, 9 netter:
Reiserute: Trieste/Venezia - til sjøs - Katakolon/Olympia - Pireaus/Athen - Kusadasi - Istanbul - til sjøs - Korfu - Bari - Trieste/Venezia 


Fra 10.770,-
 pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.370,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 34.620,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i en balkonglugar


Prisene inkluderer:
  • Cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - Venezia, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Middelhavet med MSC Splendida? Ta kontakt med våre reiseeksperter!


Cruise med MSC Splendida i Adriaterhavet sommersesongen 2024

På dette cruiset i Adriaterhavet seiler du til vakre destinasjoner som byr på fantastiske muligheter for sol- og bad i det klareste vannet, utallige utfluktsmuligheter som for eksempel til Alberobello med Trulli husene som står på Unesco's verdensarvliste.


MSC Splendida er et flott og populært skip fra 2008 som har plass til 4.363 passasjerer. MSC Splendida er som en flytende resort med alt du kan tenke deg av både avkoblingsmuligheter og variert underholdning. Med bl.a. show i Broadway-stil, glamorøst casino, designer diskotek, sportsarena, 4D-kino, Formel 1-simulator og dedikerte områder for barn og tenåringer byr MSC Splendida på alt du kan forvente på en ferie for hele familien! Vil du være aktiv kan du benytte deg av de 4 bassengene, løpebanen, squash-banen og det flotte treningsrommet om bord. MSC Splendida tilbyr også flotte solområder, det flotte MSC Aurea Spa, pluss fantastiske områder og klubber for barn og ungdom.


Ønsker du deg det lille ekstra kan du velge MSC Yacht Club, et unikt skip-i-skipet som kan skryte av sin egen concierge-resepsjon, 24-timers hovmestertjeneste, privat lounge og bassengdekk. MSC Yacht Club tilbyr kresne gjester crème de la crème med en egen restaurant, L'Etoile.


Hovedrestauranten har nye menyer hver dag og buffetrestaurantene tilbyr velsmakende middelhavsretter "buffet-style" akkompagnert av fantastisk utsikt. I tillegg finnes det spesialrestauranter som kan nytes mot et lite tillegg i prisen. Opplev storbyatmosfæren på skipets mange barer og lounger; pianobar, jazzbar og sportsbar med videospill og livesendinger på storskjerm. Gjester i MSC Yacht Club nyte panoramautsikten fra Top Sail Lounge.


MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser og er derfor gunstig for familier.


Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

MSC Splendida i Adriaterhavet

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
MSC Splendida i Adriaterhavet
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.