x
No items found.
Cruise

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview | Bestill hos Bennett Ferie

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview. Det flotte cruiseskipet seiler i vestre Middelhavet sommersesongen 2024. Bestill hos Bennett Ferie.

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview. Det flotte cruiseskipet seiler i vestre Middelhavet sommersesongen 2024. Med veldig gode barnepriser er MSC Seaview perfekt for familieferien. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. PS! John Magne hos vårt byrå i Hønefoss ferierte om bord høsten 2023.


Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Seaview i Middelhavet (fra Barcelona):


Avreise 28. september 2024 (høstferie uke 40):  
Reiserute: Barcelona - Cannes - Genova (Portofino) - La Spezia (Cinque Terre) - Civitavecchia (Roma) - til sjøs - Palma de Mallorca - Barcelona


Fra 10.260,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.860,-
pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 30.620,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Avreise 5. oktober 2024 (høstferie uke 41):  
Reiserute: Barcelona - Cannes - Genova (Portofino) - La Spezia (Cinque Terre) - Civitavecchia (Roma) - til sjøs - Palma de Mallorca - Barcelona


Fra 12.430,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 30.380,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Prisene inkluderer:
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Middelhavet med MSC Seaview? Ta kontakt med våre reiseeksperter!


Cruise med MSC Seaview i Middelhavet:

Reiserute 2024: Barcelona - Cannes - Genova (Portofino) - La Spezia (Cinque Terre) - Civitavecchia (Roma) - til sjøs - Palma de Mallorca - Barcelona


MSC Seaview gir sine gjester sjansen til å oppleve Middelhavets gullkorn på en helt ny måte! Skipet er laget for å bringe gjestene ennå nærmere havet med sitt promenadedekk som går nesten rundt hele skipet.


MSC Seaview seiler 7 - dagers cruise i vestre Middelhavet sommersesongen 2024. Skipet tar deg som gjest til vakre havnebyer og med bare en "sjødag" får du maks ut av reisen. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter.


Seaside-klassens skip er utformet for å gjøre det meste ut av at man faktisk er på havet. Med ett promenadedekk som går nesten rundt hele skipet så langt nede som på dekk 9 får du som gjest den unike følelsen av å være nær havet. Ikke noen andre skip tilbyr heller så mange områder utendørs som MSC Seaview. Ikke bare soldekk og bassengområdet, men flere restauranter, barer og kaféer er plassert utendørs slik at du som gjest kan nyte sol og varme under hele oppholdet om bord.


MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger.


Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Cruise i Middelhavet med MSC Seaview

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise i Middelhavet med MSC Seaview
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.