Cruise

Cruise Østersjøen og Norske Fjorder med nye MSC Euribia | Bennett Ferie

Det nye cruiseskipet MSC Euribia (nytt i 2023) skal seile fra København og Kiel på cruise i Østersjøen og til Norske fjorder sommersesongen 2024.

Det nye cruiseskipet MSC Euribia (nytt i 2023) skal seile fra København og Kiel på cruise i Østersjøen og til Norske fjorder sommersesongen 2024. Perfekt for deg som ikke er så glad i å fly, og for deg som vil oppleve den vakre norskekysten fra sjøsiden. MSC Euribia blir rederiets mest miljøvennlige skip spekket med topp moderne bærekraftig teknologi for best mulig å beskytte og bevare det dyrebare marine økosystemet. Skipet er det første MSC skipet som har fått en ny "look", ikke bare prydes dekkene av mange originale kunstverk, men for første gang er selve skroget dekket av et visuelt mesterverk.


Siden skipet er helt nytt, er noen av bildene modeller med hvordan det skal bli.  


Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Euribia til Norske Fjorder (varierte reiseruter, avreise fra København):


Avreise 28. april 2024:  

Reiserute: København - til sjøs - Hellesylt - Molde - Flåm - til sjøs - Kiel - København


Fra 8.020,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.110,- pr. person når 2 deler en balkonglugar


Avreise 21. juli 2024:  
Reiserute: København - til sjøs - Hellesylt - Molde - Flåm - til sjøs - Kiel - København


Fra 12.030,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 17.320,- pr. person når 2 deler en balkonglugar


Avreise 29. september 2024:  
Reiserute: København - til sjøs - Hellesylt - Ålesund - Flåm - til sjøs - Kiel - København


Fra 9.170,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.109,- pr. person når 2 deler en balkonglugar


Prisene inkluderer:
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for transport t/r København, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise langs Norskekysten med splitter nye MSC Euribia? Ta kontakt med våre reiseeksperter!


MSC Euribia, cruise i Østersjøen og Norske Fjorder:

MSC Euribia blir nytt og flott, og samtidig det mest miljøvennlige av MSC Cruises sine skip. Skipet har et avansert avløpsvannbehandlingssystem om bord, alt avløpsvann blir renset til svært høy kvalitet, og de har et stort fokus på avfallshåndtering, blant annet gjennom å redusere plastavfallet betydelig. MSC Euribia er et LNG-drevet (flytende naturgass) skip, noe som praktisk talt vil eliminere svoveloksider (SOx) og partikler, og redusere nitrogenoksider (NOx) med 85 %. LNG vil redusere utslippene av klimagasser med opptil 20 %. Skipets skrog (delen under vannet) er belagt med spesiell maling som reduserer vekst av organismer, reduserer luftmotstand og opprettholder effektiviteten gjennom vannet.


MSC Euribia tilbyr sine gjester 5 enestående og unike bassenger i tillegg til en av de største og mest intrikate vannparkene til sjøs. Bassengene er i stand til komfortabelt å romme over 1000+ gjester. Hovedbassenget på 1.700 m2 med ca. 10 m2 område per gjest, er et av de flotteste og største som finnes til havs.


Galleria Euribia - en innendørspromenade med det lengste og mest spektakulære LED-taket til sjøs. Her finner du både hoved- og spesialrestauranter samt mange butikker. Promenaden er stedet for sosialt samvær og underholdning.


I tillegg har MSC Euribia flotte områder dedikert til barn og ungdom, fantastiske MSC Aurea Spa og suiteområdet MSC Yacht Club.


MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser og er derfor gunstig for familier.


Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Cruise Østersjøen og Norske Fjorder med nye MSC Euribia

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise Østersjøen og Norske Fjorder med nye MSC Euribia
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet