x
No items found.
Cruise

Color Line til Kiel | Bestill hos Bennett Ferie

Cruise Oslo - Kiel! Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser - der finner du alt på ett sted. Perfekt for en liten getaway.

Lyst til å finne på noe et par dager? Ønsker du en kort og opplevelsesrik miniferie er et minicruise med Color Line mellom Oslo og Kiel en god løsning. Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser - der finner du alt på ett sted. Color Line frister med mange ulike restauranter, lekre lugarer, spektakulære show, taxfree-shopping, soldekk, spa og fitness og mye mer. 

Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. 


Om bord kan du shoppe i taxfree eller i merkevarebutikker med gunstige priser og godt utvalg. Skipene byr også på en rekke opplevelser og aktiviteter for hele familien; fantastisk show med sangere og dansere, live musikk og DJ, ColorSpa og Casino, badeland, spillehall og Teens Plaza. Og mye, mye mer!


På Color Magic og Color Fantasy finner du et bredt utvalg av restauranter og spisesteder, fra pizzeria, buffetrestaurant og à la carte restaurant med havutsikt, til eksklusiv gourmetrestaurant med mat av ypperste klasse.


Priseksempel | Cruise Oslo - Kiel med Color Line:


2 døgns cruise med Color Magic eller Color Fantasy fra Oslo til Kiel. Avreise 1400 fra Oslo, ankomst 1000 i Kiel, avreise 1400 fra Kiel og ankomst Oslo 1000.
Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar.  


Fra 898,-


Prisen inkluderer: 
  • Pris pr. person når 2 deler lugar
  • 2 døgns cruise Oslo - Kiel t/r, ingen måltider inkl. 
  • 3 - stjerners innvendig lugar


Generelt for alle typer cruise med Color Line Oslo - Kiel: Tillegg for bedre lugartype og singel lugar, tillegg for måltider om bord. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i prisen ovenfor. 


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 


Høres det fristende ut med en reise til Kiel? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Color Line til Kiel

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Color Line til Kiel
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.