x
No items found.
Cruise

Vintercruise i Middelhavet med nye MSC World Europa | Bestill hos Bennett Ferie

Vinteren 24/25 kan du reise på cruise i Middelhavet med det nye, flotte skipet MSC World Europa. Prøv en ny variant av vinterens sydentur. Bestill hos reisebyrået Bennett Ferie.

Vintersesongen 2024 - 2025 kan du reise på cruise i Middelhavet med det nye, flotte skipet MSC World Europa! I tillegg til å besøke vakre og klassiske destinasjoner i det vestlige Middelhavet er skipet et reisemål i seg selv. Historie, kunst, arkitektur og natur på steder som Barcelona, Provence, Sicilia, Roma og Malta kan oppleves på underveis. Det er lavsesong for turismen rundt Middelhavet, med mindre mennesker og mer behagelige temperaturer, noe som er perfekt for sightseeing. Du kan også kose deg ved innendørsbassenget om bord, og om været tillater det kan man tilbringe dagen ute på det flotte sol- og bassengdekket.


Bytt ut den vanlige sydenturen med et herlig vintercruise om bord på MSC World Europa. Skipet var nytt i desember 2022, og tilhører neste generasjons, mer miljøvennlige fartøy. Cruiset bestiller du av erfarne reisekonsulenter på reisebyrået Bennett Ferie, så får du din egen personlige reisekonsulent å forholde deg til. 


Priseksempel | 7 netters cruise med MSC World Europa i Middelhavet (fra Barcelona):


Avreise 6. desember 2024:  
Reiserute: Barcelona - Marseille/Provence - Genova/Portofino - Civitavecchia/Roma - Palermo, Sicilia - Valletta, Malta - til sjøs - Barcelona


Fra 8.590,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.490,- pr. person når 2 deler en balkonglugar


Avreise 14. februar 2025 (vinterferie uke 8):  
Reiserute: Barcelona - Marseille/Provence - Genova/Portofino - Civitavecchia/Roma - Palermo, Sicilia - Valletta, Malta - til sjøs - Barcelona


Fra 9.740,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.200,- pr. person når 2 deler en balkonglugar


Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Middelhavet med nye MSC World Europa? Ta kontakt med våre reiseeksperter!


Cruise med MSC World Europa i Middelhavet vintersesongen

Opplev klassiske destinasjoner i vestlige Middelhavet på 7-netters cruise om bord på nye MSC World Europa vintersesongen 2024 - 2025. Du kan velge i hvilken by du ønsker å starte cruiset, alt etter hva som passer deg best. Vi anbefaler at du tar en natt eller to avreisebyen i for- og/eller etterkant av cruiset, så får du med deg enda mer. 


Reiseruten tar deg som gjest til vakre havnebyer og med bare en "sjødag" får du maks ut av reisen. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter. På denne ruten kan du oppleve klassiske steder som Provence, Roma, Barcelona og Portofino. 


MSC World Europa ble sjøsatt i desember 2022. Skipet er en attraksjon i seg selv med sin Y-formede akterende som åpner seg mot en 90 meter lang promenade og som gir en fantastisk panoramautsikt over havet. Som prikken over i'en på promenaden finnes en sklie i rustfritt stål som går over 11 dekk - et enkelt, smidig og ikke minst heftig alternativ til heisen! 


Samtlige underholdnings- og bespisningstilbud om bord i MSC World Europa er ført opp på et helt nytt nivå, med et rikt utvalg av temaer og aktiviteter. Det er adskilte soner eller «nabolag» om bord, hvert med sitt egne miljø og opplevelser, fra en fredelig zen-sone for voksne til en livlig halvåpen promenade med underholdning, barer og butikker fulgt av en familiesone med alle barnetilbudene. 


Underholdningen om bord er rikholdig og variert – fra flåtens største vannpark med vannsklier med VR-teknologi, til Luna Park Studio, som er et lokale med 300 sitteplasser som kan tilpasses alle typer forestillinger og arrangementer. Og som alltid tilbys førsteklasses fasiliteter for barna; et helt eget område av skipet, i tillegg til et utvalg barneklubber og skreddersydde programmer laget for ulike aldersgrupper.


Bespisning: I tillegg til fire hovedrestauranter og to rikholdige buffeer er det seks andre spisesteder med MSC Cruises' signaturretter, for eksempel amerikansk steakhouse, sushibar og teppanyaki, og tre helt nye konsepter, blant annet Hola Tacos&Cantina som tilbyr retter inspirert av latinamerikansk gatemat og andre spennende matopplevelser. 


Miljø: MSC World Europa er det første skipet i MSC Cruises' flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff. Det er utstyrt med siste generasjons renseanlegg for avløpsvann og annen banebrytende teknologi, og er nok et stort steg i MSCs miljøarbeid.

Vintercruise i Middelhavet med nye MSC World Europa

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Vintercruise i Middelhavet med nye MSC World Europa
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.