x
No items found.
Cruise

Cruise i Alaska | Bestill hos Bennett Ferie

Reis på cruise i ville og vakre Alaska med Royal Caribbean! Alaska har milevis med villmark som byr på spektakulær natur og et rikt dyreliv.

Reis på cruise i ville og vakre Alaska med Royal Caribbean! Alaska har milevis med villmark som byr på spektakulær natur og et rikt dyreliv. I Alaska finner du en masse skog, store fjellkjeder, isbreer og vakre fjorder. Opplev all den flotte naturen, byer og små samfunn på stoppene underveis. Mellom landhuggene kan du nyte utsikten og det herlige livet om bord på Royal Caribbeans flotte Quantum- eller Ovation of the Seas. Og, skulle du bli lei av å bare sitte og nyte all den vakre utsikten, så er dette nyere skip med et stort underholdnings- og aktivitetstilbud. Det er masse å finne på om bord.


Quantum of the Seas og Ovation of the Seas seiler litt forskjellige 7- netters cruise i Alaska i perioden mai - september 2024. Med unntak av et par cruise som starter i Vancouver, starter og ender cruisene i Seattle. Har du mulighet anbefaler vi at du legger inn noen ekstra netter når du først er der; det er det verdt.


Cruise med Ovation of the Seas℠ til Alaska, avreise fra Seattle i perioden 17. mai - 27. september 2024:


Priseksempel med avreise 30. august:

Reiserute: Seattle - til sjøs - Juneau - Skagway - Sitka - til sjøs - Victoria, British Columbia, Canada - Vancouver


Fra 18.750,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 21.605,-
 pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt


Cruise med Quantum of the Seas℠ til Alaska, avreise fra Seattle i perioden 6. mai - 23. september 2024:


Priseksempel med avreise 2. september:

Reiserute: Seattle - til sjøs - Ketchikan - Sitka - Skagway - Juneau - til sjøs - Victoria, British Columbia, Canada - Vancouver


Fra 14.860,-
pr. person når 2 deler utvendig lugar
Fra 39.150,- pr. person når 2 deler juniorsuite med stor balkong


Inkludert i prisen:
  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Alaska med Royal Caribbean? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Cruise i Alaska med Royal Caribbean's Ovation- eller Quantum of the Seas.


Reis på cruise i Alaska med Quantum eller Ovation of the Seas®, to av de største og mest innholdsrike skipene som noensinne har seilt i Alaska.


Skipene er designet for at du på best måte kan nyte utsikten. Hvis du virkelig vil ha den ultimate utsikten tar du turen opp i North Star®, hvor du kan nyte synet av Alaska med isbreer og fossefall. Innimellom eventyrene på land, kan du fylle tiden om bord på skipet med aktiviteter som surfeøkter på FlowRider®, simulert fallskjermhopping på RipCord®by iFLY®, en runde med radiobilene, spenning i casinoet, en treningsøkt i gym'en eller unne deg en spabehandling. Eller du kan henge i en av skipets mange barer og salonger, bli underholdt av livemusikk eller et av flere show om bord, eller rett og slett bare slappe av ved bassenget i solarium.


Skipene har en rekke spisesteder, fra "casual" buffet-style til de mer eksklusive restaurantene. De fleste er inkludert i prisen, i noen må du betale litt ekstra.

Cruise i Alaska

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise i Alaska
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.