x
No items found.
Cruise

Cruise New England og Canada | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Opplev Boston og flere perler på østkysten med Royal Caribbean's Jewel of the Seas i New England og Canada.

Opplev Boston og flere perler på østkysten med Royal Caribbean's Jewel of the Seas i New England og Canada høsten 2024. Cruiset seiler litt varierte reiseruter i perioden 22. september - 27. oktober. Sjarmerende kystbyer, historiske storbyer, fantastisk natur ikledd høstfarger og deilig sjømat langs kysten av New England og Canada. Det finnes ikke bedre tid å besøke denne delen av verden enn på høsten!


Vi anbefaler at du legger inn et par netter i Boston i for og/eller etterkant av cruiset. Enten du er eventyrlysten, historieinteressert, kjærestepar eller en vennegjeng som er ute etter litt annerledes storbytur - denne turen passer for absolutt alle!


Priseksempel | 7 netters cruise med Jewel of the Seas fra Boston, i perioden 22. september - 27. oktober:


Avreise 6. oktober 2024, 7 netter:  
Reiserute:
Boston, Massachusetts - til sjøs - Halifax, Nova Scotia, Canada - Sydney, Nova Scotia, Canada - til sjøs - Saint John, New Brunswick / Bay of Fundy - Portland, Maine - Boston, Massachusetts


Fra 14.885,- 
pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 26.315,- 
pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt


Avreise 20. oktober 2024, 7 netter:  
Reiserute:
Boston, Massachusetts - til sjøs - Sydney, Nova Scotia - til sjøs - Saint John, New Brunswick / Bay of Fundy - Halifax, Nova Scotia - Portland, Maine - Boston, Massachusetts


Fra 12.995,- 
pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 18.035,- 
pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom/lugar
  • 7 netters cruise med Jewel of the Seas i valgte type lugar  
  • Helpensjon og noe drikke (vann, kaffe, lemonade) om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Havne avgifter og skatter
  • Tips til personalet


Fly t/r kommer i tillegg. Tillegg for andre lugarkategorier, suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise til Canada og New England? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Om cruise til Canada og New England med Jewel of the Seas

Jewel of the Seas seiler 7-netters cruise ut fra Boston i New England og Canada i perioden 22. september - 27. oktober 2024, noe avvikende reiseruter. Vi anbefaler at du tilbringer ett par dager i Boston, en av USA's mest historiske byer, før du går om bord i Royal Caribbean's Jewel of the Seas for en ukes cruise i New England og Canada. Cruiseskipet er et hyggelig, ikke så stort skip. Mellom eventyrene på land kan du nyte solen ved bassenget ute hvis været tillater det, kose deg i bassenget innendørs, spille minigolf og nyte mat og drikke fra alle serveringsstedene om bord.


Om noen av de forskjellige destinasjonene du besøker

Boston - en av de eldste byene i USA og åsted for flere viktige henvendelser i USA sin historie; det er nemlig her USAs første universitet ble grunnlagt, det var her den amerikanske revolusjonen startet og i Boston amerikansk litteratur har sin utspring. Byen byr på historiske severdigheter og opplevelser i massevis og er den perfekte blandingen av det historiske og det moderne.


Portland, Maine - den største byen i Maine, med ca 66 000 innbyggere. Kåret til en av de beste kulinariske destinasjoner i USA. Portlands sentrum er relativt lite og de koselige brosteinsbelagte gatene og gamle bygningene som huser nisjebutikker, restauranter, kaffebarer og små lokale butikker kan enkelt utforskes i løpet av et par timer. Et godt tips er å ha på seg gode sko, da det er mye brostein.


Lobster-roll og østers er obligatoriske retter på den kulinariske scenen i Portland og generelt i hele New England som består av mye deilig og fersk sjømat. Ferskere og bedre sjømat du får ikke!


En av byens beste, tradisjonelle lobster rolls og ”steamed clams” får du på J’s Oyster, som har topp beliggenhet ved vannkanten i marinaen. Enkel uteservering, men på en solfylt og varm dag er det ingenting bedre enn dette. Eller kan du fortsette helt til enden av bryggen til Luke’s Lobster som har blitt ett kjent varemerke i hele USA.

Saint John, New Brunswich - Canadas uoppdaget skatt - den nest største byen i New Brunswick (må ikke forveksles med St. John’s på Newfoundland) og en av de fem eldste byene i Canada. De fleste kjenner byen som inngangsporten til Bay of Fundy, som har den største tidevannsforskjell i verden og det unike fenomenet hvor Fundy Bay og Saint John River møtes (i selve byen ved Riversing Rapid Falls).  


En industriell, men sjarmerende by som gjennomgår store forandringer med den nye generasjonen som har vendt tilbake til Saint John og som er med på å gjenopprette byen. Historiske bygninger og varehus har blitt omgjort til restauranter, gallerier, boutiquer, mirobryggeripuber og gourmet kaffebutikker.


Saint John er også kjent for sin gode øl og har flere mikrobryggerier i byen. En av våre favoritter (og Canadas eneste uavhengige bryggeri, fortsatt drevet av den samme familien) – Moosehead Brewery - har brygget øl siden 1867. En tur til bryggeriet kan anbefales for ølsmaking og litt historie. Ikke gå glipp av grapefrukt raddler! Hop on, hop off bussen stopper her.


Sydney, Nova Scotia, Canada - Verdens største fele ønsker deg velkommen til Sydney, Nova Scotia og dette området på Cape Breton Island byr på mye sjarm og gjestfrihet, golfbaner, en god musikkscene og den verdensberømte Cabot Trail. Gå tilbake til 1700-tallet mens du rusler blant byens klassisk inspirerte bygninger og dramatiske tårnkirker.


Halifax, Nova Scotia, Canada - Halifax ble grunnlagt som en marinebase i 1749, i dag er det en travel og urban by. Se Citadel, den stjerneformede festningen som fortsatt står vakt fra sin bakketopp. Oppdag historisk arkitektur, restauranter, museer og trivelige små butikker ved den restaurerte vannkanten. Hopp på en ferge til Dartmouth eller besøk Peggy's Cove, ta et Nova Scotia-cruise og tilbring dagen med hvalsafari eller seiling, og husk å nyte dagen med godt øl og deilig sjømat.


Skipet kommer i land ganske tidlig på de fleste steder og vi anbefaler enten å starte dagen rolig om bord før du går i land og utforsker på egenhånd, eller å starte dagen med tidlig frokost og bli med på en organisert uflukt før du avslutter oppholdet i land med tid på egenhånd og kanskje en god lunsj i solen.


I løpet av cruiset er det to "sjødager", og tro oss når vi sier at det blir utrolig deilig når disse dagene kommer. Det er tidlig morninger, mange inntrykk og mye opplevelser hver dag, så på disse dager kan du sove lenge, kanskje bestille frokost på rommet eller nyte en lang frokost i buffetrestauranten Windjammer og ha en dag helt uten planer.


Ved ankomst Boston etter cruiset, er du i land ca 0800 - 0830. Har du god tid anbefaler vi at du tar en tur til Wrentham Village Outlet (ca 40min utenfor Boston). Her kan du gjøre gode kupp fra fjorårets kolleksjoner til sterkt reduserte priser. Wrentham Village Outlet er nesten som en liten landsby og har rundt 170 butikker, i tillegg til en rekke spisesteder. Merkene du finner her er blant annet Nike, Gucci, Michael Kors, Rossignol, Hugo Boss, Adidas, Burberry, Lacoste, J Crew, UGG osv. Kanskje en ide å gjøre unna julegavehandelen?

Cruise New England og Canada

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise New England og Canada
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.