x
No items found.
Cruise

Cruise med Odyssey of the Seas fra New York | Bestill hos Bennett Ferie

Reis på cruise i Karibien eller til Bahamas med fantastiske Odyssey of the Seas fra New York vinteren 2024 - 2025.

Reis på cruise til Bahamas og Karibien med fantastiske Odyssey of the Seas fra Cape Liberty (New York) vinteren 2024 - 2025 og vinteren 2025 - 2026. Odyssey of the Seas skal cruise ut fra New York på varierte reiseruter og reiselengder, ruter både til Bahamas, Østlige- og Sørlige Karibien. Jeg er dessverre ikke så heldig at jeg har vært i sørlige Karibien, men i følge noen meget erfarne cruisere går favorittrutene deres der. Velger du et 7-netters cruise til Bahamas kan du blant annet oppleve Perfect Day at Cococay, Royal Caribbean's best likte stoppested, en paradisøy med fantastiske strender og en rekke aktivitetsmuligheter.


Om bord på Odyssey of the Seas er det så mange aktiviteter og så mye forskjellig underholdning at vi nesten kan garantere deg at du ikke kommer til å kjede deg ett eneste sekund. Vi anbefaler at du kombinerer cruiset med noen dager i New York, så får du den ultimate ferien!


Priseksempler | Cruise med Odyssey of the Seas, avreiser fra Cape Liberty: 

Avreise 1. desember 2024, Bahamas, 7 netter:  
Reiserute:
Cape Liberty/New York, USA - til sjøs - Cape Canaveral/Orlando, USA - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Nassau, Bahamas - til sjøs - til sjøs - Cape Liberty/New York, USA


Fra 11.390,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 13.035,- 
pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 42.545,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 38.665,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 5. januar 2025, østlige Karibien, 11 netter:  
Reiserute:
Cape Liberty/New York, USA - til sjøs - til sjøs - til sjøs - Philipsburg, St. Maarten - St. Johns, Antigua - Basseterre, St. Kitts - Charlotte Amalie, St. Thomas - til sjøs - til sjøs - til sjøs - Cape Liberty/New York, USA


Fra 15.175,-
pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 20.265,- 
pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 50.760,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 67.770,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 16. januar 2025, sørlige Karibien, 11 netter:  
Reiserute:
Cape Liberty/New York, USA - til sjøs - til sjøs - til sjøs - Philipsburg, St. Maarten - Castries, St. Lucia - Bridgetown, Barbados - Basseterre, St. Kitts - til sjøs - til sjøs - til sjøs - Cape Liberty/New York, USA


Fra 15.520,-
pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 20.615,- 
pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 52.920,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 67.505,- 
for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Inkludert i prisen:

  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med Odyssey of the Seas? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Cruise med Odyssey of the Seas i Karibien

Ta familieferien eller venneturen til et helt nytt nivå på en reise med Odyssey of the Seas (nytt våren 2021). Vinteren 2023-2024 skal det seile i Karibien, noe som gir dere en kombinasjon av herlige sol- og bad destinasjoner med de lekreste strender og noe som må være verdens kuleste fremkomstmiddel! Gjør deg klar til uforglemmelige opplevelser om bord, der du kan nyte deilig mat fra hele verden eller slikke sol på det nydesignede bassengdekket i hotellstil med skikkelige tropevibber.


Aldri før har verden sett et cruiseskip med flere minneverdige aktiviteter enn Odyssey of the Seas℠. Uansett om du rir på bølgene i FlowRider®, stresser ned på det helt nye bassengdekket, mesker deg med deilig mat fra hele verden eller boltrer deg på dansegulvet til langt på natt, vil du aldri slippe opp for ting å gjøre om bord.


På SeaPlex®, det største innendørs aktivitetsenteret til sjøs, finner du alt fra morsomme radiobiler og selvlysende lasertag til en spillehall full av både klassiske spill og VR-opplevelser i Virtual Adventure Zone. Ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider®. Eller nå nye høyder på strikktrampolinen Sky Pad®. I tillegg til en rekke morsomme aktiviteter byr Oddyssey of the Seas på en rekke spise- og serveringssteder om bord, både uformelle og formelle. Og ikke minst kan du holde moroa i gang til langt etter solnedgang med blant annet revolusjonerende, altoppslukende og spektakulære multimedieopplevelser i Two70® og rocka liveshow i helt nye Music Hall.


Om noen av destinasjonene du kan besøke på cruise med Odyssey of the Seas i Karibien:


Perfect Day på CocoCay, Bahamas:
Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. På Royal Caribbeans drømmedestinasjon på Bahamas kan du få den perfekte feriedagen; sus nedover Nord-Amerikas høyeste vannrutsjebane, ta bilder fra en heliumballong 137 meter over bakken, svøm bort til baren og kos deg med en drink mens du nyter Karibiens beste "afterbeach"-party i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller få en smak av Bora Bora i din egen "over-water-bungalow". Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser! På CocoCay er det en rekke inkluderte spisesteder, og har du drikkepakke om bord gjelder den også på øya.


Nassau, Bahamas: Nassau er en blanding av internasjonal glamour og tropisk ro, og de som besøker stedet har mulighet til å gjøre alt eller ingenting. Besøk den luksuriøse resorten Atlantis på Paradise Island. Her kan du svømme med delfiner i Atlantis Dolphin Cay eller bli med på Aquaventure-programmet og delta på en Discover Atlantis –tur. Her kan du se mer enn 50.000 fasinerende arter i verdens største utendørs akvarium. I Nassau anbefales det også å dra på dykketur for å oppleve fantastisk korallrev og spennende skipsvrak.


Charlotte Amalie, St. Thomas:
Denne lille øya - som er en del av Jomfruøyene - er det nærmeste vi kommer norske øyer i Karibien. Da danskene regjerte her var nemlig Norge en del av det danske kongeriket! Her finner du både danske og engelske veiskilt! Øya byr på både historie, fjelltopper, hvite strender og shopping i utallige og eksklusive butikker. Her er prisene opp til 60% lavere enn på det amerikanske fastlandet. Royal Caribbean's skip seiler til havnen Charlotte Amalie som ligger midt på sydsiden av øya.


Phillipsburg, St. Maarten: St. Maarten styres av to uavhengige land, og selv om øya er delt i to, lever innbyggerne sammen i harmoni. Royal Caribbean's skip legger til i den nederlandske hovedstaden Philipsburg som er et handleparadis med et fantastisk utvalg av eksklusive butikker. St. Maarten er omtalt som "The Friendly Island" og er et paradis for besøkende som ønsker en avslappende ferie med sol og bad. Her finner du også den verdensberømte Maho Beach der flyene suser rett inn over stranden og lander på andre siden av veien!


Bridgetown, Barbados: Barbados er en ganske flat øy med fantastiske muligheter for sol- og bading, seilsport og fiske. Innbyggerne i hovedstaden Bridgetown er stolte av deres britiske arv og opprettholder tradisjonen med ettermiddags-te og cricket. Den livlige byen og områdene rundt har et vell av spennende severdigheter å by på. Dra på tur til Harrison`s Cave, en enestående underjordisk dryppestens grotte, eller gå gjennom den praktfulle Flower forest og Welchman Hall Gully.


Basseterre, St. Kitts & Nevis: Med denne øyas sovende vulkaner og robuste fjell er det perfekt for fotturer. Og selvfølgelig med turkisblått, karibisk vann kan du også bruke dagen til å snorkle, svømme eller fiske. Spaser rundt i den pittoreske hovedstaden Basseterre, med de hvite kolonihusene som omkranser den åttekantede Circus Plass, designet etter Picadilly Circus. Hvis du er ute etter et stort mangfold smaker er St. Kitts perfekt for deg. Sjansen er stor for at du vil kunne oppleve mange kulinariske opplevelser så som vest-indiske, kreolske, indiske og franske retter.

Cruise med Odyssey of the Seas fra New York til Bahamas og Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Odyssey of the Seas fra New York til Bahamas og Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.