Cruise

Middelhavscruise med luksuriøse PONANT | Bennett Ferie Asker

Reis på et luksuriøst cruise i det turkise vannet i Middelhavet med den asurblå himmelen som bakteppe, om bord på en av PONANTS flotte yachter.

Reis på et luksuriøst cruise i det turkise vannet i Middelhavet med den asurblå himmelen som bakteppe, om bord på en av PONANTS flotte yachter. Sol, hav, herlig klima og vakkert landskap gjør Middelhavet til et av verdens mest populære feriedestinasjoner. Vakre byer med arkitektoniske mesterverk, fantastiske skjærgårder og kyst, furuskog, klipper, krystallklart vann, velduftende kyststier, olivenlunder og pittoreske landsbyer - på et cruise med PONANT får du oppleve en blanding av klassiske destinasjoner og uventede skatter. På cruise med PONANT får du oppleve Middelhavet på første klasse!


Priseksempel på 7 netters cruise "The best of Croatia" med PONANT's L’Austral, avreise 6. juni 2024:

Cruisets reiserute: Venezia - Korcula - Sibenik (Krka Falls) - Split - Kotor (Montenegro) - Dubrovnik - Hvar - Rovinj - Venezia


Fra USD 5.830


Priseksempel på 7 netters cruise "At the heart of the Greek Islands" med PONANT's L'Austral, avreise 4., 18. og 25. juli 2024:

Cruisets reiserute: Athen - Patmos - Symi - Amorgos - Sailing Santorini Caldera - Milos - Delos - Paros - Hydra - Athen


Fra USD 4.760


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
  • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
  • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
  • Wifi
  • Underholdning og aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter


Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut? Ta kontakt med Bennett Ferie Asker på 66 76 14 60 eller e-post
ferie.asker@bennettnorway.no.


"The Best of Croatia"

Oppdag det vakre Adriaterhavet med turkist vann og skjulte skatter langs den kroatiske kysten på et 8 dagers cruise med PONANTs Le Lyrial. Reisen begynner og slutter i Venezia. Vi anbefaler at du legger inn noe ekstra dager i for- og/eller etterkant av cruiset for å oppleve Venezia's kanaler, torg, smug og gondoler.


Cruiset går blant annet til øya Korčula, full av olivenlunder, vingårder og gamle bygninger. Du får besøke Dubrovnik, Adriaterhavets Perle, en vakker by med mye historie. Le Lyrial seiler så videre mot Montenegro, hvor du får et uforglemmelig cruise i Kotorbukten; blendende vakkert og med middelalderbyen Kotor med sine mange historiske monumenter. De siste dagene av cruiset besøker du Hvar, Pula og Rovinj som byr på flotte bademuligheter, pittoreske landsbyer og vakker natur.


"At the heart of the Greek Islands"
Cruiset har avgang fra Athen og tar deg med på en herlig reiserute til vakre greske øyer. Historie, flotte strender og varmt og klart badevann, herlig mat og vakre øyer som f.eks. Symi, Milos og Hydra.


PONANT
Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksusfasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene.


Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen.


PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

Bennett Ferie Logo
Middelhavscruise med luksuriøse PONANT

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.