x
No items found.
Cruise

Middelhavscruise med luksuriøse PONANT | Bennett Ferie Asker

Reis på et luksuriøst cruise i det turkise vannet i Middelhavet med den asurblå himmelen som bakteppe, om bord på en av PONANTS flotte yachter.

Reis på et luksuriøst cruise i det turkise vannet i Middelhavet med den asurblå himmelen som bakteppe, om bord på en av PONANTS flotte yachter. Sol, hav, herlig klima og vakkert landskap gjør Middelhavet til et av verdens mest populære feriedestinasjoner. Vakre byer med arkitektoniske mesterverk, fantastiske skjærgårder og kyst, furuskog, klipper, krystallklart vann, velduftende kyststier, olivenlunder og pittoreske landsbyer - på et cruise med PONANT får du oppleve en blanding av klassiske destinasjoner og uventede skatter. På cruise med PONANT får du oppleve Middelhavet på første klasse!

Priseksempler på cruise i Middelhavet med PONANT sommeren 2025: 


7 netters cruise "Island hopping from Athens to Dubrovnik" med PONANT's Le Ponant (sailing yacht) med utflukter inkludert, avreise 19. juli 2025:

Cruisets reiserute: Lavrio/Athen - Spetses - Pylos - Kefalonia - Paxos - til sjøs - Bay of Kotor - Tivat - Dubrovnik


Fra EUR 10.920


Priseksempel på 7 netters cruise "At the heart of the Greek Islands" med PONANT's L'Austral med utflukter inkludert, avreise 2. juli 2025:

Cruisets reiserute: Athen - Patmos - Symi - Amorgos - Sailing Santorini Caldera - Milos - Delos - Paros - Hydra - Athen


Fra EUR 5.150


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
  • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
  • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
  • Wifi
  • Underholdning og aktiviteter om bord
  • Utflukter
  • Alle kjente skatter og avgifter


Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut? Ta kontakt med Bennett Ferie Asker på 66 76 14 60 eller e-post
ferie.asker@bennettnorway.no.


"Island hopping from Athens to Dubrovnik"

Reis på et fantastisk cruise om bord på seilyachten Le Ponant, medlem av Relais & Châteaux, og en av de beste adressene du kan ha til sjøs. Le Ponant har plass til 32 gjester, og har like mange ansatte. Her er det en utflukt inkludert i hver havn. Oppdag vakre øyer i Hellas og vakre Bay of Kotor før du havner opp i Dubrovnik.


"At the heart of the Greek Islands"
Cruiset har avgang fra Athen og tar deg med på en herlig reiserute til vakre greske øyer. Historie, flotte strender og varmt og klart badevann, herlig mat og vakre øyer som f.eks. Symi, Milos og Hydra.


PONANT

Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksusfasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene.


Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen.


PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

Middelhavscruise med luksuriøse PONANT

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Middelhavscruise med luksuriøse PONANT
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.