Cruise

Luksuriøse Celebrity Cruises til Galapagos | Bennett Ferie

Drømmecruise til Galapagos med luksuriøse Celebrity Cruises - nå kan du seile med den flotte yachten Celebrity Flora, med plass til kun 100 passasjerer.

Drømmecruise til Galapagos med luksuriøse Celebrity Cruises! I syv strålende dager vil du følge i fotsporene til Darwin og se Galapagos sammen med sertifiserte naturforskere. Utflukter (små grupper) hver dag er inkludert i reisen.


Etter opplevelsesrike utflukter kommer du "hjem" til en av tre fartøy som er like ekstraordinære som øyene – den luksuriøse Celebrity Flora med 100 gjester og suiter; den populære 48-gjester Celebrity Xpedition; eller den intime 16-gjester Celebrity Xploration. Alt du ønsker eller trenger vil være inkludert – en fantastisk lugar, herlig mat og drikke, ubegrenset Wi-Fi og ikke minst tilbyr personalet enestående service. Den flotte yachten Celebrity Flora kom i 2019 - reis på en moderne luksusferie til Galapagos-øyene, et cruise som bør stå på alles "bucket-list".


Priseksempel | 7 netters cruise med Celebrity Flora:


Fra 101.340,- for avreise 18. februar 2024


Prisen inkluderer:

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • Transport flyplass - skip t/r
 • 7 netters cruise i Sky Suite Infinite Veranda - lugar på Celebrity Flora
 • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
 • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann
 • Guidede utflukter
 • Fantastiske møter med Galapagos' unike dyreliv
 • Sertifiserte guider fra Galapagos nasjonalpark
 • Kurs, briefinger og foredrag med kunnskapsrike foredragsholdere
 • Inngangsbillett til Galapagos National Park og Galapagos Tourist Card
 • Galapagos Meet & Greet service by Naturalist
 • Fri bruk av snorkleutstyr, våtdrakter, kikkerter og gåstaver
 • Fri Wifi
 • Tips til lugar- og restaurantpersonale
 • Alle kjente skatter og avgifter


Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter


Celebrity Flora

All Suite Luxury Mega Yacht - Celebrity Flora℠, ny i 2019, har plass til 100 passasjerer og sørger for at du får et luksuriøst og uforglemmelig cruise. Skipet er det første som er bygget spesielt for cruise på Galapagos. Alle lugarene er suiter - du ferierer på det største og mest luksuriøse overnattingsstedet på Galapagos-øyene. Spis fra fantastiske menyer med nesten bare lokale råvarer, satt sammen av Michelin-stjerne kokker, og la din "Personal Suite Attendant" hjelpe deg med å pakke ut. Suitene har et fantastisk design; alt kan styres med enkle tastetrykk, premium sengetøy og badekåper. Alt er inkludert, både mat, drikke, utflukter, wifi og tips, noe som gjør cruiset praktisk, avslappende og minneverdig.  


Cruisets reiserute 20. august 2023: Baltra (Galapagos) - Daphne Island (Galapagos) - Puerto Egas (Galapagos) - Rabida (Galapagos) - Elizabeth Bay (Galapagos) - Caleta Tagus (Isabela) - Sullivan Bay (Galapagos) - Bartolome (Galapagos) - Las Bachas (Santa Cruz) - North Seymor (Galapagos) - Puerto Baquerizo Moreno (San Cristobal) - Punta Pitt (San Cristobal) - Puerto Ayora (Galapagos) - Baltra (Galapagos)


Cruise på Galapagos
Galapagos oppleves best på cruise! Alle øyene i Galapagos øyrike er forskjellige; noen har mangroveskog andre er vulkanske. Dyrelivet varierer fra øy til øy, og alle øyene har sin egen historie, både geologisk og ellers. Et cruise med Celebrity Cruises på Galapagos er en luksuriøs, aktiv ferie med fokus på natur og dyreliv. Opplev fantastiske eventyr på de ville og urørte destinasjonene og deilig avslapning med den eksepsjonelle komforten om bord. Guidene om bord er sertifisert av Galapagos National Park og setter sammen varierte utflukter. De er til stede for å lære deg om øyene og hvordan vi kan bevare dette delikate økosystemet.


Celebrity Cruises® er lidenskapelig opptatt av å bevare miljøet på Galapagos, og blir brukt som et eksempel til etterfølgelse av Ecuadors myndigheter. Alt er gjennomtenkt med hensyn til miljø; for eksempel er sjokoladen på puten din er fra et lokalt selskap som kjøper sin kakao fra små lokale produsenter, skroget på skipet er malt med silikon for at hun skal bevege seg mer effektivt, og lokale bønder og fiskere opprettholder livsgrunnlaget sitt mens de gir frisk, bærekraftig mat til tallerkenen din om bord. Celebrity Cruises® er forpliktet til å forbedre livskvaliteten for innbyggerne på Galapagos og sikre at fremtidige generasjoner får oppleve dette magiske stedet akkurat som det er i dag.

Bennett Ferie Logo
Luksuriøse Celebrity Cruises til Galapagos

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.