x
No items found.
Cruise

Bucket List Cruise i Asia | Spectrum of the Seas

Cruise med Spectrum of the Seas i Asia. 7 netters cruise fra Shanghai til blant annet magiske Kyoto. Står på vår Bucket List - nå med ekstra gode priser!

Bli med flotte Spectrum of the Seas på "Bucket List" cruise fra Shanghai til fantastiske destinasjoner som Kyoto, Kobe og Tokyo i 2025. Gode priser!

Royal Caribbean er tilbake med cruise-eventyr fra Kina til Japan med flotte Spectrum of the Seas. I 2025 vil denne Quantum Class-favoritten seile episke reiseruter på 4 - 7 netters cruise fra Shanghai og Hong Kong til ikoniske havner som kosmopolitiske Nagasaki, tilbakelente Fukuok og naturskjønne Okinawa. Mellom spennende oppdagelser på land kan du nyte sjødager med heftige aktiviteter, blendende underholdning, avslapping ved bassenget og mat i verdensklasse ombord.


Denne 7 - netters seilingen har også avgang fra Shanghai følgende datoer: 8. juni, 26. juli, 14. september og 25.oktober 2025 (da er det 8-netters seiling og litt annen rute) samt 21. mars 2026.


Reiseforslag | Cruise med Spectrum of the Seas:  


Avreise 9. mars 2025 fra Shanghai med Spectrum of the Seas, 7 netter:
Reiserute:
Shanghai, Kina - til sjøs - Kyoto, Japan - Kyoto, Japan - Kobe, Japan - Tokyo, Japan - til sjøs - til sjøs - Shanghai, Kina


Fra 15.250,- pr. person i innvendig lugar
Fra 20.770,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 22.335,- pr. person i juniorsuite

Fra 46.400,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 61.790,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt
Fra 166.365,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i Grand Loft Suite

Prisene inkluderer:
  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Spectrum of the Seas

Det første skipet i Quantum-Ultra-klassen, og det sto ferdig i 2019. Om bord finner du blant annet 16 spisesteder, hvor av 7 av dem er inkludert i cruiseprisen. Om kvelden kan du nyte diverse show og live-musikk, eller kanskje er det karaoke som står på programmet? I det hele tatt er det mye og finne på om bord, både på dagen og om kvelden; underholdnings- og aktivitetstilbudet er stort.

Solarium, et område kun for voksne. Foto: Royal Caribbean
Cruise i Asia med Spectrum of the Seas 2025

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise i Asia med Spectrum of the Seas 2025
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.