x
No items found.
Cruise

Cruise med nye MSC World Europa i Middelhavet | Bennett Ferie

Sol, strand, historie, kunst, arkitektur og natur på steder som Barcelona, Provence, Sicilia og Pompeii kan oppleves sommersesongen 2024 med MSC World Europa (nytt desember 2022) på ukescruise i perioden april - oktober.

Nye og flotte MSC World Europa seiler i Middelhavet! Skipet er et reisemål i seg selv - og i tillegg besøker du klassiske destinasjoner i det vestlige Middelhavet. Sol, strand, historie, kunst, arkitektur og natur på steder som Barcelona, Provence, Sicilia og Pompeii kan oppleves sommersesongen 2024 med MSC World Europa (nytt desember 2022) på ukescruise i perioden april - oktober. Cruiset bestiller du av erfarne reisekonsulenter på reisebyrået Bennett Ferie, så får du din egen personlige reisekonsulent å forholde deg til.


MSC World Europa, skipet med den futuristiske silhuetten som skjærer gjennom bølgene med letthet og eleganse. Skipet har blitt bygget med fremtiden i fokus og tilhører neste generasjons, mer miljøvennlige fartøy.  


Priseksempel | 7 netters cruise med MSC World Europa i Middelhavet (fra Barcelona):


Avreise 19. juli 2024:
Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona 


Fra 15.130,-
 pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 20.480,- 
pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 49.940,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Avreise 4. oktober (høstferie uke 41) 2024:
Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona 

Fra 12.120,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 15.560,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 29.180,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 37.540,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Prisene inkluderer:
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Middelhavet med nye MSC World Europa? Ta kontakt med våre reiseeksperter!


Cruise med MSC World Europa i Middelhavet sommersesongen 2024

Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona


Opplev klassiske destinasjoner i vestlige Middelhavet på 7-netters cruise om bord på nye MSC World Europa sommersesongen 2024. Du kan velge om du vil starte cruiset i Barcelona, Genova, Napoli, Marseille eller Messina, alt etter hva som passer deg best.  


Reiseruten tar deg som gjest til vakre havnebyer og med bare en "sjødag" får du maks ut av reisen. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter. På denne ruten kan du oppleve klassiske steder som Pompeii, Provence, Barcelona og Portofino.


MSC World Europa ble sjøsatt desember 2022. Skipet er en attraksjon i seg selv med sin Y-formede akterende som åpner seg mot en 90 meter lang promenade og som gir en fantastisk panoramautsikt over havet. Som prikken over i'en på promenaden finnes en sklie i rustfritt stål som går over 11 dekk - et enkelt, smidig og ikke minst heftig alternativ til heisen!


Samtlige underholdnings- og bespisningstilbud om bord i MSC World Europa er ført opp på et helt nytt nivå, med et rikt utvalg av temaer og aktiviteter. Det er adskilte soner eller «nabolag» om bord, hvert med sitt egne miljø og opplevelser, fra en fredelig zen-sone for voksne til en livlig halvåpen promenade med underholdning, barer og butikker fulgt av en familiesone med alle barnetilbudene.


Underholdningen om bord er rikholdig og variert – fra flåtens største vannpark med vannsklier med VR-teknologi, til Luna Park Studio, som er et lokale med 300 sitteplasser som kan tilpasses alle typer forestillinger og arrangementer. Og som alltid tilbys førsteklasses fasiliteter for barna; et helt eget område av skipet, i tillegg til et utvalg barneklubber og skreddersydde programmer laget for ulike aldersgrupper.


MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser, og er derfor gunstig for familier.


Bespisning: I tillegg til fire hovedrestauranter og to rikholdige buffeer er det seks andre spisesteder med MSC Cruises' signaturretter, for eksempel amerikansk steakhouse, sushibar og teppanyaki, og tre helt nye konsepter, blant annet Hola Tacos&Cantina som tilbyr retter inspirert av latinamerikansk gatemat og andre spennende matopplevelser.


Miljø: MSC World Europa er det første skipet i MSC Cruises' flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff. Det er utstyrt med siste generasjons renseanlegg for avløpsvann og annen banebrytende teknologi, og er nok et stort steg i MSCs miljøarbeid.

MSC World Europa - nytt skip i Middelhavet

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
MSC World Europa - nytt skip i Middelhavet
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.