x
No items found.
Cruise

Celebrity Infinity i Middelhavet | Bestill cruise hos Bennett Ferie

Flotte Celebrity Infinity seiler fantastiske reiseruter i østlige Middelhavet kommende vinter!

Opplev flotte destinasjoner i det østlige Middelhavet på cruise med Celebrity Infinity vinteren 2024-2025. Behagelig varme og mindre turister. Å kunne besøke severdigheter som f.eks. oldtidsbyen i Efesos og Parthenon i Athen i lavsesong er en stor fordel med vintercruise. Noen av cruisene avsluttes med en natt i Athen, slik at du får bedre tid til å utforske byen. Med Celebrity Infinity får du fantastiske reiseruter. Spør oss!


Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke og wifi inkludert i grunnprisen. Men, man kan også velge å kjøpe "cruise only", uten drikke og wifi inkl.


Priseksempel | Cruise med Celebrity Infinity i Middelhavet:  


Avreise 14. februar 2025 fra Athen, 10 netter:
Reiserute: Athen, Hellas - Thessaloniki, Hellas - Thessaloniki, Hellas - Kusadasi (Efesos), Tyrkia - til sjøs - Limassol, Kypros - til sjøs - Rhodos, Hellas - Heraklion, Kreta, Hellas - Athen, Hellas - Athen, Hellas


Fra 18.250,-
i innvendig lugar
Fra 19.805,- i balkonglugar


Avreise 28. mars 2025 fra Athen, 10 netter:
Reiserute: Athen, Hellas - Thessaloniki, Hellas - Thessaloniki, Hellas - Kusadasi (Efesos), Tyrkia - til sjøs - Limassol, Kypros - til sjøs - Rhodos, Hellas - Heraklion, Kreta, Hellas - Athen, Hellas - Athen, Hellas


Fra 18.865,-
i innvendig lugar
Fra 22.180,- i balkonglugar


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Classic" drikkepakke
  • Wifi
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til personalet om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r, en overnatting i Athen i forkant av cruiset, bedre lugartype og singel lugar. Velger man "cruise only", uten drikke og wifi inkl. er prisen lavere. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et vintercruise i Middelhavet med flotte Celebrity Infinity? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Celebrity Cruises

Om bord på Celebrity's skip venter god mat, store lugarer, variert underholdning og aktiviteter. De mange restaurantene om bord er førsteklasses, både når det gjelder maten og servicen. På Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt.


Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Du kan blant annet nyte flotte middager i gourmetrestauranter, nyte lekre drinker ved bassengkanten eller i barene. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. 


Celebrity Infinity er et skip i Millennium klassen, en av de minste og eldste skipsklassene som bærer alderen godt. Skipet kan ta opp til 2100 passasjerer og er lyst, moderne og luftig.


Athen

Da det ikke går daglige direktefly, vil det være som oftest være nødvendig å ha en overnatting i Athen i forkant av cruiset. I og med det er en overnatting i Athen på slutten av cruiset også, så har man litt tid til å utforske denne spennende byen. Det er mye å se og oppleve, du bør i alle fall besøke Akropolis og Parthenon-tempelet, utsikten derifra er helt utrolig. Du bør også utforske det sjarmerende Plaka-området med sine trange gater og koselige kafeer.

Til overnattingen i Athen anbefaler vi et superior-rom med frokost på Electra Metropolis Hotel. Hotellet har flott beliggenhet i hjertet av byen, og du har alt av restauranter, butikker og severdigheter innen kort rekkevidde. Du kan lett gå rundt til alle severdigheter og oppleve mye av Athen til fots.

Flott utsikt fra Electra Metropolis Hotel. Foto: Electra Hotels & Resorts
Vintercruise med Celebrity Infinity i Middelhavet

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Vintercruise med Celebrity Infinity i Middelhavet
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.