Cruise

Cruise med Symphony of the Seas® i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

Cruise med Symphony of the Seas i Karibien - velkommen ombord til den beste lekeplassen noensinne. Her er noe for både liten og stor.

Cruise med Symphony of the Seas i Karibien - velkommen ombord til den beste lekeplassen noensinne. Her er noe for både liten og stor. Cruise med Symphony of the Seas (ny i 2017) i Karibien vintersesongen 23/24; ha fantastiske opplevelser om bord på et av verdens største cruiseskip. Reis på en ferie full av sol, vakre strender, karibiske rytmer og et spektakulært skip.


Kombiner gjerne med et opphold i Florida. Se våre reisetips her.


Priseksempel | Cruise med Symphony of the Seas i Karibien fra Florida:


Avreise 6. april 2024 fra Fort Lauderdale, sørlig rute, 8 netter:
Reiserute:
 Fort Lauderdale - til sjøs - til sjøs - Oranjestad, Aruba - Willemstad, Curacao - til sjøs - Labadee, Haiti - til sjøs - Fort Lauderdale 


Fra 18.785,-
pr. person i innvendig lugar
Fra 52.305,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 34.925,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 43.015,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 28. april 2024 fra Fort Lauderdale, vestlig rute, 6 netter:
Reiserute:
 Fort Lauderdale - til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Nassau, Bahamas - Fort Lauderdale 


Fra 12.680,-
pr. person i innvendig lugar
Fra 15.410,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 30.505,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 35.965,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Prisene inkluderer:
  • 7 netters cruise i valgte lugartype
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - Florida, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med et cruise i Karibien med Symphony of the Seas? Ta kontakt - vi hjelper deg!


På cruise med Symphony of the Seas

Om bord på fantastiske Symphony of the Seas® finner du mer en du kan drømme om! En rekke fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer gjør at skipet passer til alle typer reisende. Ikke minst finner hele familien sin drømmeferie om bord på denne flytende og imponerende luksusbyen. Kofferten pakker du kun en gang, og du bor på et særdeles flott og flytende hotell med et hav av fasiliteter mens du er på din reise, og får en unik kombinasjon av sol, badeferie, storbyferie og opplevelsesferie.


Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, sufesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer. Skipet har også virituelle balkonger i innvendige lugarer, noe som gjør at man får sjøutsikt selv i en innvendig lugar. Om bord er det en rekke show og andre underholdningstilbud, du kan for eksempel oppleve Broadway-musikalen Hairspray på den store og flotte teaterscenen om bord. Sugar Beach blir barnas godteriparadis ombord. Andre godbiter er den meksikanske restauranten El Loco Fresh (anbefales - knallgod mat!) og fiskerestauranten Hooked.


Være aktiv, oppleve, se og gjøre, eller bare slappe av i solen - om bord på Symphony of the Seas® har du alle muligheter for å skape deg din perfekte ferie!


Litt fakta om Symphony of the Seas®:

Skipet er 362,1 meter lang, har 47 lugarkategorier (blant annet «The Ultimate Family Suite» med egen sklie og air-hockey bord!), 2775 lugarer, 18 dekk, og tar 6.780 gjester, er 30.000 bruttotonn og 65,68 meter bred


Royal Caribbean har valgt seg ut 4 høyepunkter om bord. Disse er:

  • Central Park® -, området midt i skipet hvor det er en "ekte park" med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  
  • De superkule vannskliene Cyclone, Typhoon og Supercell som gir badeglede til både liten og stor.
  • Restauranten El Loco Fresh for deg som elsker Mexicansk mat. Her tilbys det smakfulle småretter laget av meksikanske kokker - på ekte meksikansk vis! Maten her er kjempegod, og vi anbefaler absolutt at du tar deg en lunsj eller to her!
  • Musikalen Hairspray - fantastisk underholdning med topp artister
Cruise med Symphony of the Seas® i Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Symphony of the Seas® i Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet