x
No items found.
Cruise

Cruise i Karibien med MSC Seascape | Bestill hos Bennett Ferie

MSC Seascape seiler i Karibien! MSC Seascape har imponerende uterom designet for avslapning, bespisning og underholdning.

MSC Seascape (nytt desember 2022) har imponerende uterom designet for avslapning, bespisning og underholdning. MSC Seascape er et av verdens mest miljøvennlige cruiseskip, det andre av to Seaside EVO Class-skip. MSC Seascape bygger på skipsklassen Seaside, som med sitt fantastiske promenadedekk som går rundt nesten hele skipet er laget for å bringe gjestene nærmere havet. På promenaden finner du barer og restauranter, lounger med mer. Bli med det nye, flotte skipet på cruise i Karibien. Vi anbefaler at du legger inn noen ekstra feriedager i Florida, en av verdens beste feriedestinasjoner. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Seascape i Karibien (fra Miami): 


Avreise 28. september 2024: 
Reiserute: Miami, Florida, USA - til sjøs - Puerto Plata, Dominikanske Republikk - San Juan, Puerto Rico - til sjøs - Nassau, Bahamas - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahmas - Miami, Florida, USA


Fra 6.190,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 9.460,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 18.210,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i en innvendig lugar
Fra 22.490,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Avreise 15. februar 2025: 
Reiserute: Miami, Florida, USA - til sjøs - Puerto Plata, Dominikanske Republikk - San Juan, Puerto Rico - til sjøs - til sjøs - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahmas - Miami, Florida, USA


Fra 9.940,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.800,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 24.590,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i en innvendig lugar
Fra 31.910,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar


Prisene inkluderer:
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r Norge - Miami, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med MSC Seascape? Ta kontakt med våre reiseeksperter!


Cruise med MSC Seascape i Karibien

MSC Seascape seiler fra Miami til Karibien, ulike ruter, men stort sett 7 netter.  


MSC Seascape, nytt i desember 2022, er det andre av to Seaside EVO Class-skip, en utvidet og forbedret versjon, med en rekke nye funksjoner og opplevelser for gjestene. Gjestene kan utforske den åpne dekksplassen på 13 000 kvm, en fantastisk promenade rundt hele skipet, et utrolig Infinity Aft-basseng, panoramaheiser og den fantastiske glasspromenaden Bridge of Sighs.


MSC Cruises jobber kontinuerlig mot nullutslipp. MSC Seascape er utstyrt med banebrytende teknologi og er et av verdens mest miljøvennlige cruiseskip, skipet er utstyrt med de nyeste systemene for å redusere luftutslipp, samt et avansert avløpsrensesystem som har en høyere standard enn de fleste anlegg i land. Skipet har også et selektivt katalytisk reduksjonssystem, LED-belysning, toppmoderne resirkulering og håndtering av fast avfall, antifoulingmaling og en innovativ skrogdesign.


Med sine 339 meter er MSC Seascape det lengste skipet i flåten. MSC Seascape har et New York tema med f.eks. Times Square foaje/sentrum av skipet, Madison Teater og Long Island Pool. Om bord finner du velkjente Aurea Spa, Formel-1 simulator, 5d-kino, et interaktivt vannland som går over flere etasjer og fargerike lekeområder designet i samarbeid med LEGO® og Chicco®. Skipet tilbyr elleve spisesteder, tre hovedrestauranter, en dedikert Aurea restaurant, en Yacht Club restaurant, buffé med 1169 seter og fem spesialrestauranter, inkludert Butcher's Cut, Ocean Cay fiskerestaurant, HOLA! Tacos &Cantina, Kaito Teppanyaki og Sushi Bar.


6 høydepunkter på MSC Seascape
Skipets design -
Skipsdesignet, de generelle områdene og navnene om bord er inspirert av New York City. Om bord er en tre meter høy kopi av Frihetsgudinnen samt en 8,5 meter høy LED-vegg som viser Manhattans ikoniske skyline.


Bassengområdet -
På dekk 18 ligger hovedbassenget, med forskjellige nivåer for de som ønsker å svømme eller bare stå og nyte. Området tilbyr også nye salongområder og et stort badeland.


Uteområde -
MSC Seascape er det lengste fartøyet i flåten med sine 339 meter og tilbyr 13.000 kvm uteplass. Bridge of Sighs (Sukkens bro), heiser med panoramautsikt og kjølige promenader med glassgulv.


Familie og barn -
Med et barneområde på hele 703 kvm blir MSC Seascape en enestående opplevelse. Barneklubbene har nydesignede rom og temaer som vil gi alle barn morsomme aktiviteter. I tillegg vil en hel dag bli dedikert til LEGO®, med klosser og aktiviteter for hele familien!


MSC Aurea Spa - Med et bredt spekter av massasjer og andre helse- og skjønnhetsbehandlinger for kropp og sinn er dette et flott sted for avslapning og velvære.


MSC Yacht Club -
MSC Yacht Club om bord på MSC Seascape er den største og mest luksuriøse i flåten. Området ligger helt fremst i skipet og strekker seg over fire dekk, på nesten 3000 kvm. Der er det en stor solterrasse med boblebad og panoramautsikt. Nyt en førsteklasses opplevelse.


La dette flotte skipet ta deg rundt på en herlig ferie til karibiske paradis-øyer, med et besøk på Ocean Cay MSC Marine Reserve (åpnet november 2019) MSC's egen øy i Bahamas, som et av høydepunktene i ferien. MSC Cruises har sammen med bahamanske miljøeksperter forvandlet det tidligere industriområdet til et blomstrende økosystem som nå er en privat øy, eksklusiv for MSC Cruises-gjester.


På øya er det seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Du kan finne flere restauranter ved havet, og personalet fra MSC Aurea Spa som tilbyr massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger i gode solsenger med havutsikt. Med våre utflukter kan du oppleve MSC Marine Reserves myldrende tropiske undervannsliv. Du kan prøve ut flere ulike vannsportaktiviteter, samt snorkle og svømme i Ocean Cays krystallklare vann.


MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser og er derfor gunstig for familier.

MSC Seascape i Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
MSC Seascape i Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.