x
No items found.
Cruise

Cruise i Middelhavet med nye Celebrity Ascent | Bestill hos Bennett Ferie

Om bord på splitter nye Celebrity Ascent℠ er mulighetene like uendelige som utsikten. Sommersesongen 2024 kan du reise på cruise i Middelhavet med det fjerde skipet i Celebrity's nyeste skipsklasse Edge

Om bord på splitter nye (november 2023) Celebrity Ascent℠ er mulighetene like uendelige som utsikten. Sommersesongen 2024 kan du reise på cruise i Middelhavet med det fjerde skipet i Celebrity's nye skipsklasse Edge, med banebrytende design og teknologi. Vi har vært om bord på søsterskipet Celebrity Edge, og kan skrive under på at det er meget lekkert! Celebrity Ascent℠ skal seile i Middelhavet i perioden 27. april - 14. oktober 2024; varierte reiselengder og ruter (7 netters ruter i juli og august).


Bilder: siden skipet er nytt i november er noen av bildene modeller og andre fra søsterskipet Celebrity Beyond.


Det fjerde skipet i den revolusjonerende Edge®-serie tar den innovative og utadvendte designen enda lenger og har blitt et virkelig flott skip med fantastisk kunst, teknologiske løsninger og et kjøkken av meget høy klasse.


Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke og wifi inkludert i grunnprisen. Men, man kan også velge å kjøpe "cruise only", uten drikke og wifi inkl.


Priseksempel | Cruise med Celebrity Ascent℠ i Middelhavet:  


Avreise 20. juli fra Athen, 7 netter:

Reiserute: Athen, Hellas - til sjøs - Santorini, Hellas - Kusadasi (Efesos), Tyrkia - Mykonos, Hellas - til sjøs - Napoli (Capri), Italia - Civitavecchia (Roma), Italia


Fra 15.805,- i innvendig lugar
Fra 21.400,- i balkonglugar (Infinite veranda)


Avreise 17. august fra Barcelona, 7 netter:
Reiserute: Barcelona, Spania - Valencia, Spania - til sjøs - Villefranche (Nice), Frankrike - Portofino, Italia - La Spezia (Firenze/Pisa/Cinque Terre), Italia - La Spezia (Firenze/Pisa/Cinque Terre), Italia - Civitavecchia (Roma), Italia


Fra 15.950,- i innvendig lugar
Fra 17.355,- i balkonglugar (Infinite veranda)


Avreise 5. oktober fra Barcelona, 9 netter:
Reiserute: Barcelona, Spania - til sjøs - Villefranche (Nice), Frankrike - Ajaccio, Korsika, Frankrike - Cagliari, Sardinia, Italia - til sjøs - Valletta, Malta - Messina, Sicilia, Italia - Napoli (Capri), Italia - Civitavecchia (Roma), Italia


Fra 26.920,- i innvendig lugar
Fra 38.760,- i balkonglugar (Infinite veranda)


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Classic" drikkepakke
  • Wifi
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r, ekstra overnattinger, bedre lugartype, singel lugar og obligatorisk tips til personalet om bord. Velger man "cruise only", uten drikke og wifi inkl. er prisen lavere. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplene ovenfor.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Middelhavet med nye Celebrity Beyond? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Cruise i Middelhavet med Celebrity Ascent℠:

Celebrity Ascent℠, ny i november 2023, er søsterskipet til Celebrity Apex, Edge og Beyond. Celebrity Ascent℠ er det fjerde skipet i den flotte Edge-klassen og enda råere enn sine tre forgjengere. Et flott cruiseskip med fantastisk design og innovativ teknologi, enestående luksus hvor designen forener innendørs- og utendørsarealene på en fantastisk måte.


Om bord på Celebrity Ascent℠ er det mange fantastiske og lekre områder og fasiliteter med lekker design og spennende kunst. Blant annet finner du «the Magic Carpet», en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16, og hvor verandaens funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk den benyttes på. "The Magic Carpet" brukes som spesialrestaurant, forlengelse av bassengområdet, utendørs bar, eller som en plattform for ilandstigning. Herfra bringer nye, luksuriøse tenderbåter, «Edge Launches», gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.


Celebrity Ascent℠ har 32 serveringssteder om bord hvorav 14 barer, kafeer og lounger, 8 spesialrestauranter (mot ekstra kostnad), 4 hovedrestauranter, 4 andre inkluderte spisesteder samt 2 spesialrestauranter for suite- og aquaclass gjester. Her er det mye å velge mellom - fra uformelle buffetrestauranter til gourmet. Det er mye herlig mat og drikke å velge mellom som er inkludert og hvis man ønsker seg det lille ekstra kan man betale litt ekstra for å spise på en av spesialrestaurantene (blant annet Steakhouse, sjømat, fransk bistro og grillrestaurant).

Cruise i Middelhavet med nye Celebrity Ascent

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise i Middelhavet med nye Celebrity Ascent
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.