Cruise

Hurtigruten langs Norskekysten | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Reis med Hurtigruten langs Norskekysten, verdens vakreste sjøreise!

Reis med Hurtigruten langs Norskekysten, verdens vakreste sjøreise! Opplev vakre fjorder, sjarmerende havner, spennende utflukter og det deilige avslappende livet om bord på komfortable Hurtigruteskip.


Hurtigruten har regelmessige avganger året rundt mellom Bergen og Kirkenes langs Norskekysten.


Hurtigrutens cruise passer for voksne passasjerer som ønsker et rolig og behagelig cruise i noen av verdens vakreste områder, om bord på komfortable skip hvor man kan nyte deilige måltider. Her er det fokus på utsikten, utflukter og det fantastiske landskapet man seiler i, mer enn fasilitetene om bord. Ønsker du ikke å reise hele ruten langs norskekysten kan du selv velge din perfekte reise basert på ønsket varighet, pris og ulike avgangs- og ankomsthavner.


Med Hurtigruten langs Norskekysten - "De klassiske reisene":

  • Den klassiske rundturen; Bergen - Kirkenes - Bergen. 12 dager, 11 netter. Her får du med deg alle høydepunktene på en fantastisk reise! Regelmessige avganger, hele året. Priser fra 18.210,- pr. person i lavsesong.
  • Halv rundtur, nordgående; Bergen - Kirkenes. 7 dager, 6 netter. Her får du mange muligheter til å utforske både kultur og natur når Hurtigruten besøker både de store kystbyene og bittesmå fiskevær, krysser polarsirkelen og fortsetter enda lenger nord. I løpet av syv dager opplever du dype fjorder, skiftende natur, steder på UNESCOs verdensarvliste og spennende utflukter. Nyt atmosfæren i byer som Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø. Regelmessige avganger, hele året. Priser fra 9.782,- pr. person i lavsesong.
  • Halv rundtur, sørgående; Kirkenes - Bergen. 6 dager, 5 netter. Fra Arktisk villmark til sjarmerende byer. Du begynner i Kirkenes, like ved den russiske grensen, så seiler du først vestover og deretter sørover. Underveis får du se noen av verdens vakreste øyer, høye fjell, idylliske fiskevær og unik natur på vei mot mildere fjordlandskap og temperaturer. Se Lofoten, Vesterålen og Helgeland på dagtid. Regelmessige avganger, hele året. Priser fra 9.862,- pr. person i lavsesong.

Hurtigruten langs norskekysten

Hurtigruten - velkjent og kjært norsk selskap som trafikkerer en skipsrute langs norskekysten, ofte beskrevet som verdens vakreste sjøreise. Ruten går Bergen - Kirkenes - Bergen med en rekke stopp underveis, med gods, post og passasjerer, hele rundturen tar i underkant av 11 døgn.


Hurtigruten seiler langs kysten, regelmessige avganger hele året, og har gjort det de siste ca 120 årene, noe som er helt unikt og som gir gjestene et ekstra godt innblikk i det norske hverdagslivet og den vakre naturen. Opplev de vakre fjordene langs norskekysten, sjarmerende havner, dramatisk landskap, enestående dyreliv og utflukter under midnattssolen eller det magiske nordlyset. Uansett når på året du reiser med Hurtigruten får du en reise spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser, en oppdagelsesreise i eget land.


Skipene har ikke alle de fasilitetene, aktivitets- og underholdningstilbudet du finner hos mange andre cruiserederier. Skipene er komfortable, men det er først og fremst naturen og det utenfor vinduet som skal underholde gjestene. I tillegg til Norges vakre natur er maten om bord et høydepunkt på reisen - den fantastiske lokalmaten fra Norways Coastal Kitchen.  


Rundreisen med Hurtigruten blir beskrevet som "Verdens vakreste sjøreise" av Lonely Planet og er en klassisk reise på linje med Orientekspressen og berømte Route 66. Hele turen går fra Bergen til Kirkenes og tilbake igjen, og tar 12 dager. Du kan besøke 34 havner og legger bak deg over 2 500 nautiske mil. 22 av havnene ligger nord for polarsirkelen, og du får mulighet til å delta på utflukter som skreddersydd for alle typer aktivitetsnivå. Det du går glipp av på turen nordover på nattestid, får du oppleve i dagslys når Hurtigruten seiler sørover igjen. Besøk byer som Bergen, Ålesund og Trondheim, før du krysser polarsirkelen og seiler inn i arktisk farvann. På reisen sørover opplever du Lofoten og Trollfjorden i fullt dagslys, før du seiler langs Helgelandskysten og fjellformasjonen Sju søstre. Nyt den vakre vestkysten på vei tilbake mot Bergen. Hvis du ikke er klar for hele rundreisen, så velger du ut hva du ønsker å se, så setter vi sammen reisen som passer deg.


Når skal du reise?

Mars - april: Få tre årstider på en reise. Varme og dagslys kickstarter livet langs norskekysten, trekkfuglene kommer tilbake, og kysten koker av liv. Seil fra sommertemperatur i Bergen til kjølige Arktis, der du kan bli med på vinterutflukter!


Mai - august:
Høysesong for reiser med Hurtigruten langs norskekysten med lange, lyse dager fulle av energi. For mange er Geirangerfjorden (nordgående reise) det store høydepunktet. Nord for polarsirkelen kan du oppleve den fantastiske, deilige midnattssolen og dagen kan vare så lenge som du ønsker den skal vare. Kanskje tilbringer du natten på dekk?


September - oktober:
På høstseilingene besøker Hurtigruten vakre Hjørundfjorden. Majestetiske fjell omkranser den trange fjordarmen, og vi tilbyr en rekke utflukter, som lar deg utforske dette spesielle området. Denne årstiden byr på frisk og klar luft og fantastiske farger i naturen. Kveldene blir gradvis mørkere og dagene kortere. Er du heldig kan du oppleve det magiske nordlyset.


November - februar:
Vilt og vakkert med snødekt landskap og frisk, skarp luft. Det å seile med Hurtigruten til Norges nordligste områder om vinteren er som å komme til et eventyrland, og forhåpentlig vil du oppleve nordlyset flakke over himmelen.


Kystguider om bord

Om bord på Hurtigruten treffer du kystguidene, et team med dedikerte eksperter på områdene de seiler gjennom. De forteller om natur- og kulturskattene du observerer underveis, på en levende og underholdende måte. Om bord på Hurtigruten sitter du ikke bare og observerer, du får mulighet til å lære mer om landskapet du seiler gjennom og bli en del av det på de mange utfluktene, friluftsaktivitetene og fotturene som tilbys.


Hurtigruten er "ekte vare", man reiser til steder hvor dagliglivet går sin vante gang, med et mannskap og et skip som hører hjemme her og som har seilt langs kysten i årtier. Maten om bord er også skikkelig ekte vare, "Coastal Kitchen" byr på ferske, lokale spesialiteter fra vår langstrakte kyst.


Skipene

Hurtigruten har seilt langs kysten siden 1893. Hurtigrutens skip har moderne fasiliteter, blandet med ekte karakter og en stor dose med sjarme. Skipene har bekvemme lugarer, flotte spisesaler og fellesområder, og felles for alle er at alt er lagt til rette for at du skal kunne nyte den fantastiske utsikten.

Hurtigruten langs Norskekysten

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Hurtigruten langs Norskekysten
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet