x
No items found.
Cruise

Cruise med Wonder of the Seas i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

La flotte Wonder of the Seas (ny i 2022) ta dere med på tidenes ferie i Karibien; cruise med et utrolig, flott skip til deilige strender. Skipet har badeland og basseng for enhver smak, spektakulære show, spa og restauranter i verdensklasse.

La Wonder of the Seas (ny i 2022) ta dere med på tidenes ferie i Karibien; cruise med et utrolig, flott skip til deilige strender. Skipet har badeland og basseng for enhver smak, spektakulære show, spa og restauranter i verdensklasse. Vær klar for å oppleve Karibien på en ny og utrolig måte. Vi har vært om bord og kan skrive under på at Wonder of the Seas er et helt fantastisk skip; super service, flotte lugarer, deilig mat og ikke minst et utrolig utvalg av underholdning- og aktivitetsmuligheter!


Cruise med Wonder of the Seas
, avreise fra Orlando/Port Canaveral, Florida:


Priseksempel med avreise 29. september 2024 (høstferie uke 40), 7 netter i østlige Karibien:  

Reiserute: Port Canaveral/Orlando, Florida - Perfect Day at Cococay, Bahamas - til sjøs - Charlotte Amalie, St. Thomas - Philipsburg, St. Maarten - til sjøs - til sjøs - Port Canaveral/Orlando, Florida


Fra 11.005,-pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 22.115,- pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 33.045,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Priseksempel med avreise 16. februar 2025 (vinterferie uke 8), 7 netter i østlige Karibien:  
Reiserute: Port Canaveral/Orlando, Florida - til sjøs - til sjøs- Philipsburg, st. Maarten - Charlotte Amalie, St. Thomas - Perfect Day at Cococay, Bahamas - til sjøs - Port Canaveral/Orlando, Florida


Fra 12.920,-pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 17.555,- pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 67.450,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt


Inkludert i prisen:

  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med et cruise i Karibien med verdens støet av rste cruiseskip, Wonder of the Seas? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Cruise med nye Wonder of the Seas℠

Wonder of the Seas, nytt i 2022, seiler ut fra Orlando/Port Canaveral, hovedsakelig 7 netters cruise i enten østlige eller vestlige Karibien. Spør oss om datoer og reiseruter.


Wonder of the Seas℠ byr på åtte ulike nabolag, som nå også inkluderer det nye nabolaget, Suite Neighborhood. Andre nyheter er The Vue, en utsøkt bassengbar med panoramautsikt og Wonder Playscape – et interaktivt utendørs lekeområde for barn. Tidligere favoritter er også med, som The Ultimate Abyss, den høyeste sklien til sjøs; Central Park, det frodige nabolaget med ekte planter i hele området; og det karibisk-inspirerte bassengområdet med favorittbaren The Lime & Coconut. Pluss tilbakevendende favoritter som klatreveggen, FlowRider® og Ultimate Abyss℠. Koble av ved det nydesignede bassengdekket med karibisk dekor eller gjør det mer luksuriøst og bestill din egen Casita med førsteklasses solsenger og fasiliteter for den ultimate bassengdagen. Avkjøl deg med en favorittdrink i bassengbaren (drinken Miami Vice kan anbefales;-)) og nyt karibiske rytmer. Et av våre favorittområder om bord er Solarium, et innen- og utendørsområde for voksne; litt roligere og så er Solarium Bistro et herlig sted å ta frokost eller lunsj. Vi anbefaler også at du tar en eller flere frokoster i Park Cafè i Central Park (herlig atmosfære og deilige, varme bagels "made to order"), og en lunsj eller flere på El Loco Fresh hvor du kan forsyne deg av godsaker fra en deilig meksikansk buffet.


CocoCay, Bahamas - Royal Caribbean's egen eventyrøy

Ha en "Perfect Day på CocoCay", Bahamas. Royal Caribbean's fantastiske eventyrøy som er en perfekt blanding av "Thrill and Chill".  Her finner du masse spennende aktiviteter og opplevelser for både store og små. Mange av de står nok på enhver eventyrers "Bucket List". I havnen på CocoCay blir du møtt med karibisk musikk og fargerik kunst, og heretter står opplevelsene i kø! Thrill Waterpark har blant annet Nord - Amerikas høyeste vannsklie, luftballongen Up and Away som tar deg 138 meter opp i luften, 488 meter lang zipline, vannsklier, vannkanoner, klatrestativer, parker og  bassenger. Og i tillegg har du selvsagt barer, spisesteder og herlige karibiske strender. Her kan du ha det gøy så mye du orker, eller du kan slappe av på deilige South Beach!

Cruise med Wonder of the Seas i Karibien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Cruise med Wonder of the Seas i Karibien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.