Askers ledende reisebyrå

Kontakt oss

Vi hjelper deg på din reise!

E-post

Send oss en e-post på hva vi kan hjelpe deg med, eller om du har spørsmål.

ferie.asker@bennettnorway.no

Telefon

Du kan nå oss på telefon fra mandag til fredag 08:00 - 16:00.

+47 66 76 14 60

Besøk oss

Ønsker du å besøke oss? Bestill en time via e-post eller ring oss.

Alfheim 7, 1384 Asker

ANDERS HEDEMANN er daglig leder og sitter på kontoret i Asker. Han har jobbet i reiselivet i 30 år og i 2006 overtok han byrået i Asker som ett franchise byrå. Anders har lang erfaring som reisekonsulent i salg, men sitter nå fortrinnsvis med nysalg, kundepleie og implementering samt andre administrative oppgaver. 

Anders har vært over hele verden og selv om han nok trives aller best på hytta på Norefjell har han to favorittreisemål der det finnes uendelig med opplevelser - nemlig Svalbard og Sør Afrika.

Siri Skaar Khan
Feriekonsulent & Avdelingsleder
siri.khan@bennettnorway.no66 76 14 60

SIRI SKAAR KHAN – er feriekonsulent og avdelingsleder i Asker. Hun har jobbet i reiselivet siden 2007 og har en 3-årig utdannelse fra Norsk Reiselivskole. Før hun startet i reisebyrå har hun vært innom hotell- og restaurantbransjen samt noen år i Avis bilutleie. Reiselivet har alltid inspirert henne og interessen bygget seg opp gjennom mye reising med familien og i ungdomsårene. Siri føler seg heldig som kan jobbe med noe som interesserer og gleder henne.

Siri's favorittreisemål i Europa er Frankrike, Kroatia – fortrinnsvis Istria og Italia’s Toscana mens i USA anbefaler hun gjerne Vestkysten av Florida i tillegg til New York. Siri har vært på mange cruise – hovedsakelig med Royal Caribbean og Celebrity Cruises, både i Middelhavet og Karibien, og kan komme med gode tips til cruise både med og uten barn. Ellers liker hun også steder der det er praktisk å leie hus med storfamilien eller vennegjengen.

Stella Sjøberg
Feriekonsulent
stella.sjoberg@bennettnorway.no66 76 14 60

STELLA SJØBERG er vår feriekonsulent, og hun har ansvaret for markedsføring og vår Africa Collection. Hun har jobbet i reiseliv siden 2013 og begynte hos Bennett Asker høsten 2016. Stella har reiselivsutdannelse fra Otto Treider og er vår Afrika-kjenner og ekspert men hun frister også med andre ferieforslag litt utenfor allfarvei. Stella synes planleggingsprosessen er veldig  inspirerende og liker å ta ut kartet og skreddersy reisen sammen med kunden. 

Noen av Stellas egne favorittdestinasjoner er Kenya, Zimbabwe, Sør Afrika og Seychellene. Stellas reisetips til deg er å utnytte de gode flyforbindelsene mellom de fleste land i Afrika og sette sammen en spennende reise som kombinerer flere destinasjoner. Reis på safari i Kenya, før du flyr videre til Victoria Falls og kombinerer med safari i Botswana eller Zimbabwe og så avslutter du turen i Cape Town eller med sol og bad på Seychellene. For en litt annerledes langweekend foreslår Stella turen med Rovos Rail som vil føre deg tilbake til en tid med gammeldags glamour og afrikansk romantikk. En helt unik opplevelse! Ellers liker hun cruise, spesielt med mindre skip og kan anbefale Seadream, som er hennes favoritt!

Bjørn Leite
Selger mot bedriftsmarkedet
Bjorn.leite@bennettnorway.no66 76 14 60

Bjørn er vår selger ut mot bedriftsmarkedet. Han har jobbet i reisebyråvirksomhet i over 40 år, innenfor områdene forretningsreiser, grupper og event arrangementer. Hos oss jobber han med salg mot forretningsmarkedet. Målet har i alle disse årene vært å yte det « det lille ekstra – med kunden i fokus» og han slår mer enn gjerne av en prat. 

Bjørn har reist mye på kryss og tvers i Europa og verden for øvrig, de siste 10 årene ved hjelp av kombinasjonen fly/sykkel. 14 dager på sykkel på Cuba topper det hele! Han er alltid på jakt etter nye reisemål, men det forhindrer ikke at han stadig reiser tilbake til London, København og Vilnius som alle har fantastisk mye å by på.

Laila Eliassen
Avdelingsleder Bedriftskonsulenter
lailaskaar.eliassen@bennettnorway.no66 76 14 60

Laila er avdelingsleder for bedriftskonsulentene. Hun har jobbet i reiselivet siden 1991 og har lang erfaring fra reisebyrå og flyselskap. Hun har vært reisekonsulent for forretningskunder i 17 år og trives veldig godt med den type kundekontakt. Hun er en racer på å finne de beste og mest effektive løsningene for kunden både før – under og etter reisen.

Laila har reist mye i både jobbsammenheng og på fritiden og hennes desiderte favorittreisemål er Sør-Afrika og Italia.

Per Arne Dahle
Bedriftskonsulent
per.arne.dahle@bennettnorway.no66 76 14 60

Per arne er vår dedikerte bedriftskonsulent. Han har jobbet i reiselivet siden 1996 og har vært innom store deler av bransjen. Han har jobbet på hotell, turistinformasjon, turoperatør og reisebyrå. Han har også en 3-årig utdannelse i Reiseliv fra Universitetet i Stavanger. Per Arne har erfaring fra mannskapsreiser for rederier og å legge opp effektive reiseruter for firmakunder som er det han jobber med hos oss i dag. 

Blant feriefavorittene har han de greske og spanske øyer som kan kombinere sol og badeferie med kultur. Per Arne har også reist en del med tog i Italia og kan gjerne komme med anbefalinger.

Siri Skau Gjetsjø
Avdelingsleder Gruppeavdeling
Siri.Gjetsjoe@bennettnorway.no66 76 14 60

Siri er avdelingsleder for gruppeavdelingen. Hun har jobbet i reiselivet siden 1994 og i Bennett siden 2006. Drømmen om å jobbe i reiselivet kom allerede i 15 års alderen da hun var på sin første reise utenfor Skandinavia. Siden den gang har det blitt mange gode reiseminner og opplevelser. Hun har primært jobbet med gruppereiser/forretningsreiser og tenker at det beste med jobben er gleden av fornøyde kunder, som sitter igjen med en god opplevelse fra start til slutt!

Hun synes det er vanskelig å utpeke en favorittdestinasjon, men hun har fått en forkjærlighet for Spanias mangfold, med alt fra flotte natur- og matopplevelser, byliv (storby og middelalderbyer), strandliv, kultur og historie. Italia er også en favoritt og hun drømmer om å gå på vandring i Dolomittene i Nord-Italia. Den aller største reiseopplevelsen hittil er rundreisen i Sør–Amerika.

Carina Portillo Larsen
Gruppekonsulent
carina.portillo@bennettnorway.no66 76 14 60

Carina jobber som gruppekonsulent og hun har jobbet i reiselivsbransjen siden 1999, etter 2-årig reiselivslinje på Otto Treiders Handelsskole i Oslo. Hun har erfaring både innen flyselskap, rederier, leiebilselskaper og som reiseleder. Noen av hennes tidligere arbeidsgivere er bl.a Widerøe, Europcar, TUI, Kystlink, og Hvite Busser AS.

Carina er vårt nyeste tilskudd og fra Hvite Busser AS har hun mer enn 10 års erfaring innen organisering av gruppereiser og klasseturer i Europa. Carina er veldig glad i både Spania og Hellas som reisemål, og har bodd 2 år på Samos.

Vi kan ferie

Se våre reisemål

Opplev verden med Bennett Ferie Asker