Bestill eksotiske & eventyrlige reiser hos Bennett Ferie Asker

Drømmer du om å utforske verden på en unik måte, der eventyr og avslapning smelter sammen til en uforglemmelig opplevelse?

Velkommen til en verden av eksotiske kombinasjonsreiser, hvor du kan oppleve det beste fra to verdener på én reise. Fra fortryllende kulturopplevelser til eventyrlige naturopplevelser og fra pulserende storbyer til bortgjemte paradisstrender…

Vi kan eksotiske og eventyrlige reiser

Eksotisk og eventyrlig

Eksotisk & Eventyrlig by Bennett er en kolleksjon av nøye utvalgte destinasjoner, hoteller og opplevelser for deg som leter etter de mest ekstraordinære reiseopplevelsene. Livsforandrende eventyr nøye skreddersydd sammen med deg. Gjerne på kontoret vårt i Asker. Vi tar frem kartet, serverer en god kopp kaffe, stiller spørsmål og lytter. Du forteller oss hva du ønsker å se, føle, smake, lukte og oppleve – så skaper vi sammen rammen for ditt neste eventyr.

Alle våre reiser tilpasses individuelt, basert på dine interesser, budsjett og tidsramme. Send oss gjerne en e-post med dine ønsker,drømmer og budsjett, så skreddersyr vi et reiseforslag tilpasset akkurat deg.

Vi kan ferie

Se våre andre reisemål

Opplev verden med Bennett Ferie Asker