Opplevelsereiser

Slottsferie i Bordeaux - ekte fransk slottsfølelse | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Château Castelrey er en perle av ett slott som ligger vakkert til blant de frodige åsene i Pont-du-Casse, cirka midt i mellom Toulouse og Bordeaux, sør-vest i Frankrike.

Få ekte fransk slottsfølelse på Slottsferie i Bordeaux. Château Castelrey er en perle av ett slott som ligger vakkert til blant frodige åser i Pont-du-Casse, cirka midt i mellom Toulouse og Bordeaux, sør-vest i Frankrike. For ca 5 år siden gjorde ekteparet Siv og Arne-Richard drømmer om til virkelighet og kjøpte denne nydelige eiendommen. Årene etter har de brukt på å pusse opp eiendommen til et fantastisk reisemål.


Toppfoto: Fargerike/Per Erik Jæger

 

Château Castelrey består av en hovedbygning med 8 rom mens det i tillegg finnes ytterligere 5 sengeplasser i den nyoppussede portnerboligen på eiendommen. Alle rommene er forskjellige. Størrelsen varierer fra 13 til 35 kvm og rommene er innredet i innbydende farger og tekstiler, med franske møbler. Dette er akkurat hvordan man ser for seg at et fransk château skal se ut og føles som -  ekte fransk slottsfølelse.

 

I hagen rundt slottet kan man finne sin lille plass med noe godt i glasset og kanskje ta en runde Petanque eller et slag croquet. I tillegg til den romantiske hagen rundt Château Castelrey finnes et deilig basseng som inviterer til morgenbad eller avslappende timer etter flotte opplevelser i det vakre og spennende området rundt.

Bassenget på Château Castelrey. Foto: Château Castelrey
Bassenget på Château Castelrey. Foto: Château Castelrey
Om man ønsker å ta med seg en liten gruppe venner eller kolleger, familie eller feire en spesiell anledning er dette en unik mulighet til å få en opplevelse utenom det vanlige. Vi kan bistå med å skreddersy turen tilpasset ditt reisefølge. På Château Castelrey kan man også gifte seg.


Reiseforslag | Slottsferie i Bordeaux - ekte fransk slottsfølelse:


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket romstandard og ledig kapasitet.


Vi kan ordne med flybilletter, finne andre hoteller og bestille leiebil hvis ønskelig. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.


Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilbud.
 

Reise til Château Castelrey.

Selv om rommene er deilige er det jo også opplevelsen utenfor som inviterer til en ferie utenom det vanlige. Château Castelrey befinner seg i «det franske matfatet», Lot et Garonne. I området dyrkes grønnsaker, frukt, bær, nøtter,oster, syltetøy, honning, kjøttprodukter av ulike typer, viner, urter, blomster og mye, mye mer. Her er det unike smaksopplevelser rundt hver en sving. I tillegg har man selvsagt vingårder som for eksempel Buzet og Brulhois som begge kan nås med sykkel. Ønsker man en kjøretur finner man St. Émilion og Medoc-halvøya med sine mange verdenskjente vinslott ca halvannentime unna med bil.

Se deg om i omådene rundt Castelrey. Foto: Château Castelrey
Utforsk områdene rundt Castelrey. Foto: Château Castelrey

Ca 15 minutter med bil eller 20 minutter på sykkel fra Château Castelrey finner man den litt større byen Agen, der også mulighetene er mange. Matmarkedet byr på spennende lukter og smaker og arrangeres flere ganger i uken. Om man ønsker kan kanalene utforskes både langs bredden på sykkel eller man kan leie kajakk. I gamlebyen i Agen finner man små trange gater og den vakre katedralen Cathedrale Saint Caprais samt museer og gallerier. På kvelden våkner restauranter og musikkbarene til live og man kan nyte den sør-franske atmosfæren.

Her er et utvalg av aktivitetene som er tilgjengelig i området:

  • Guidet sykkeltur på sjarmerende landeveier, inkl piknik ved innsjøen i Bajamont
  • Guidet sykkeltur langs kanalene til gamlebyen i Agen
  • Vingårdsbesøk i Buzet med lunsj mellom vinrankene
  • Tur til Saint-Émilion med lunsj, shopping og vinsmaking (heldagstur)

 

 NB – enkelte turer krever ett minimum antall påmeldte.

 

For golfentusiaster finnes det også to flotte golfbaner ca en halvtime unna Castelrey.

Et av de vakre rommene på Château Castelrey. Foto: Fargerike/Per Erik Jæger
Et av de vakre rommene på Château Castelrey. Foto: Fargerike/Per Erik Jæger
Slottsferie i Bordeaux - ekte fransk slottsfølelse.

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.