Cruise ship

Bestill cruise hos Bennett Ferie Måløy

Vi har lang erfaring og god kompetanse på cruise. Vi gir deg tips og råd og hjelper å velge det som er rett for akkurat deg. Cruise er fantastisk ferieform og det finnes et rederi og cruise for enhver smak.


Karibien

Cruise i Karibien er cruise for deg som er glad i palmesus, vakre strender og karibiske rytmer. Her er hovedfokus sol, strand og vannaktiviteter.

Det finnes rederier og skip i alle prisklasser og skip som passer om du reiser med familien, venner eller kjæresten. Cruise kan også kombineres med et opphold i USA, f. eks. i avreisehavnene New York, New Orleans, Miami eller Orlando.

Vi selger blant annet cruise i Karibien med Royal Caribbean (reis med verdens største cruiseskip!), Celebrity Cruises, MSC Cruises og SeaDream Yacht Club. Her er noen eksempler på hva som finnes:

Vi kan cruise

Middelhavet

Cruise i Middelhavet frister med varierte opplevelser og kort reiseavstand fra Norge. Man trenger bare å pakke opp kofferten en gang. Du velger selv om du vil gå i land og utforske nye steder eller bare å være i ro på skipet og nyte fasilitetene der.

I Middelhavet starter de fleste cruisene i Barcelona, Roma og Venezia/Trieste/Ravenna. Perfekt å utvide ferien med noen ekstra dager i storbyen. Den vestlige delen av Middelhavet byr på klassiske, vakre destinasjoner som f.eks. Positano, Firenze, Pisa, Malta og den franske riviera. Østlige Middelhavet kan friste med solrike greske øyer, antikke underverk og vakre byer som Dubrovnik og Venezia. Middelhavet er en helårsdestinasjon, med størst utvalg fra slutten av april til midten av november. I vinterhalvåret kan man ofte få veldig gode priser og "vintercruise" er et spennende alternativ til den vanlige "sydenturen".

Vi selger cruise i Middelhavet med blant annet Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises og SeaDream Yacht Club.

Høres det fristende ut? Send oss en uforpliktende forespørsel! Her er noen av de mange flotte cruisene som finnes:

Øvrige Europa & Verden

Nesten hele verden kan oppleves mens man lever det gode livet om bord på et cruiseskip. Cruise i Norge, til Svalbard og øvrige Europa, i Alaska, cruise fra Dubai, ta snarveien på Panamakanalen mellom Atlanterhavet og Stillehavet, få god tid til å nyte skipet og dets fasiliteter på et Transatlantisk cruise, opplev New England og Canada, Galapagos, Sør-Amerika, det Indiske Hav, Hawaii, Midt-Østen, Asia og Australia. Opplev verden fra sjøsiden!

Vi selger cruise i øvrige Europa og resten av verden med blant annet Royal Caribbean, Hurtigruten, Havila, Celebrity Cruises, MSC Cruises og SeaDream Yacht Club.

Elvecruise

På et elvecruise kommer severdighetene til deg underveis på reisen. Cruiset kan være akkurat så avslappende eller så innholdsrikt som du ønsker det. Elvecruise finnes på mange av verdens elver, og vi kan tilby både reiser i gruppe med norsk reiseleder og reiser på egenhånd.

Noen cruise er også med et eget "tema", for eksempel sykkelcruise, julemarkedscruise eller vincruise. Her er noen eksempler blant de mange elvecruisene som finnes: