Påmeldingsturer

Meld deg på en av de spennende påmeldingsturerene vi har planlagt for 2024. Våre gruppeturer har et nøye planlagt program og er satt sammen slik at du får oppleve noe helt unikt på de stedene du besøker.

De fleste aktiviteter og måltider er inkludert. Samt en reiseleder (med unntak for cruiset i sommerferien) som er godt kjent med destinasjonen og som sørger for at alt går sømløst, er tilgjengelig ved behov underveis og fungerer som en sosial deltager på turen.

Det vil også være rom for egentid og frihet til å styre noen av dagene litt selv. Har man spesielle ønsker, er det bare å si fra ved bestilling. Turene passer for både deg som reiser alene eller om dere er mange sammen!

Reiser du alene, blir det lagt opp til noe felles hver dag. Reiser du sammen med familien og ønsker å være for deg selv, er det også fullt mulig! Våre gruppeturer er fleksible. Bli med oss på tur!

Lag din egen gruppetur!

Om dere er en storfamilie, eller en vennegjeng, så kan dette fint ordnes. Skulle dere ønske og ha med en reiseleder, som tar seg av alt det praktiske og som har destinasjonskunnskap, er det også fullt mulig. Ta kontakt for mer informasjon.


📧
ferie.asker@bennettnorway.no. 📞66 76 14 60.