Sol & Bad

Naturlig luksus på Malabar Hill | Reise til Weligama, Sri Lanka

Vi har satt sammen et forslag for reise til Sri Lanka, med opphold på Malabar Hill. For deg som ønsker å koble helt av fra omverden. Du bor i privat villa med basseng og flyr t/r på businessklasse.

«AYOBOWAN – VELKOMMEN» - Velkommen til Sri Lanka - denne vakre øya som blomstrer igjen, etter noen år i dvale. Sri Lanka er et fantastisk reisemål med sine vakre strender, deilige mat, kulturelle skatter og spennende opplevelser. Et perfekt reisemål for deg som ønsker en variert og minneverdig ferie. Vi har satt sammen en et reiseforslag med det lille ekstra; du flyr på businessklasse og bor ekstra godt.


Reiseforslag og priseksempel | Malabar Hill, Sri Lanka, reise 28. november - 11. desember 2024:  


Fly Oslo - Colombo t/r på businessklasse, bo 12 netter i en privat villa med eget basseng på Malabar Hill.


Fra 68.795,-


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Colombo t/r med Emirates i businessklasse (noe restriksjoner på billetten. Ankomst på morningen 29/11):
  • Seteplassering
  • Bagasje
  • Tilgang til lounge
  • Transport til flyplassen i Oslo (hvis du bor innen en viss radius)
  • 12 netter i privat villa med basseng, frokost og utvalgte aktiviteter inkl.
  • Privat transfer flyplass - hotell t/r (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Reise til Sri Lanka

"– Sri Lanka har fått en renessanse de siste årene. Etter borgerkrigen har det vært en sterk utviklingen innen tog, veier og nye flyruter innlands. Landet er åpnet langt mer opp for turisme. Turistproduktene er forbedret, uavhengig om du er en familie på tur, en adrenalinjunkie eller noe midt imellom. Du kan ta matlagingskurs, bo i landsbyer hjemme hos familier, ta yogakurs eller drive med hva som helst av ekstremsport", sier Matt Phillips fra Lonely Travel til Aftenposten.


Sri Lanka har gode temperaturer, rundt 30 grader, hele året. Noe nedbør må man regne med året rundt, men minst nedbør er det i januar, februar og mars. Se våre tips til utflukter på Sri Lanka.

Finn roen på Malabar Hill.

Boutiquehotellet Malabar Hill ligger som en skjult oase i Weligama, på Sørkysten av Sri Lanka. Weligama er kjent for sine fantastiske strender og gode surfeområder. Nyt solen, strendene, prøv deg på surfing og opplev områdets avslappende atmosfære og vakre omgivelser. Weligama betyr "sandy village", noe som henviser til områdets flotte, brede strender. Weligama er en fin blanding av en livlig fiskelandsby og strandby. Selve byen er kanskje ikke den vakreste, men omgivelsene er vakre, og du bor godt.

Velkommen til Malabar Hill! Foto: Malabar Hill

På Malabar Hill alt er lagt til rette for at du skal koble av og nye livet i de rolige, vakre omgivelsene.

Hotellets arkitektur og interiør er inspirert av tradisjoner og kultur fra Sri Lanka, Middelhavet og Midtøsten, et sted hvor den designbevisste reisende vil føle seg hjemme umiddelbart. En uformell og avslappet atmosfære.


Du sjekker inn på en av hotellets 14 villaer, alle 82 kvm store, som smelter naturlig inn i omgivelsene, omgitt av frodig skog og med spektakulær panoramautsikt over te-kledde åser. Utsikten kan du nyte fra ditt eget infinity-svømmebasseng mens du nipper til ferskbrent kaffe til frokost, bare avbrutt av fuglekvitter. Morgenen blir ikke særlig bedre enn dette.

Foto: Malabar Hill

Måltidene er en stor og viktig del av ditt opphold her. Kjøkkenet byr på utrolig god mat, mye lokale smaker, ispedd med middelhavs-favoritter. Selvsagt tilberedt med grønnsaker, urter og krydder fra hotellets egen hage.  Mye god sjømat er levert av lokale fiskere fra Weligama.


Både frokost og lunsj kan du velge å spise inne under tak eller ute på terrasse eller ved bassenget. Middag serveres på den åpne terrassen med en stemningsfull atmosfære om kvelden under stjernehimmelen. Avslutt gjerne dagens aktivitet med en romantisk sundowner på taket av din egen villa, omgitt av lanterner og med deilig snacks og god drikke.

Foto: Malabar Hill
Sundowner på taket ditt. Foto: Malabar Hill
Foto: Malabar Hill

For deg som er ekstra glad i mat er et matlagingskurs med hotellets kokk et must!

Bli med på matlagigskurs med kokken! Foto: Malabar Hill

Tilbring dagene med å nyte alt dette området av Sri Lanka har å by å, utforsk naturen, ta en tuktuk til stranden, besøk den nærliggende byen Galle eller dra på safari i Yala. Aktivitetstilbudet på hotellet har noe for enhver smak og alt skreddersys etter dine egne ønsker.  En god del aktiviteter er inkludert i ditt opphold.


Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på dette luksushotellet, som ligger bortgjemt oppi åsene, en kort tuk-tuk tur fra Weligama Bay med sine idylliske fiskerlandsbyer og surfestrender.


Malabar Hill er sted som vil pleie både kropp og sjel. I tillegg blir du kjent med hjertet av den srilankiske kulturen!

Foto: Malabar Hill
Foto: Malabar Hill

Norske borgere trenger visum for reiser til Sri Lanka. For turistvisum er det mulig å søke online via Sri Lankas Electronic Travel Authority (ETA). Visum gis normalt for 30 dager. Pass må være gyldig i mer enn seks måneder etter planlagt utreisedato.


Høres det fristende ut å reise til Sri Lanka? Ta kontakt for tips, råd og reisebestilling.  

Naturlig luksus på Malabar Hill, Sri Lanka

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.