Sol & Bad

Bennett Ferie Asker's utvalgte feriehus

Et feriehus er perfekt når flere reiser sammen - mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og kanskje eget basseng? Her er Bennett Ferie Asker's utvalgte hus.

Mine, dine og våre barn, foreldre, svigerforeldre, besteforeldre, venner og venners venner - det kan fort bli mange som skal reise sammen på ferie. Et feriehus er et perfekt alternativ; mange soverom, flere bad, stort kjøkken, grillplass ute og kanskje et eget basseng. Og så kort vei til butikken og markedet der dere kan handle lokale råvarer. Vi hjelper deg med å finne feriehus i Spania, Kroatia, Italia, Frankrike, Danmark, USA (Florida) og en rekke andre land.

Med eget feriehus har du egen terrasse der du kan ligge og sole deg, eget basseng hvor man kjøle ned i varmen, et eget kjøkken der du tilbereder maten du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi tilbyr mange, fine feriehus i vår portefølje som har alt dette og mere til. Vi finner huset som passer til dine ønsker og hjelper deg gjerne med flyreise og ekstra tjenester som transport, leiebil, kokk, utflukter, barnepass osv.

Frister det å leie et feriehus? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å sette sammen reisen basert på dine ønsker og krav.


Et utvalg av feriehus fra Bennett Ferie Asker's portefølje:


«En oase i Tamariu - praktfull villa ved havet».

Foto: Villa i Tamariu

Denne villaen ligger i Tamariu på Costa Brava i Spania. Dette er en av de største villaene i vårt portefølje og har 8 soverom med 5 bad og maks kapasitet til 14 voksne. Plass til 6 biler. Sjarmerende interiør med tidløs eleganse.


Fantastisk villa med 180 graders panoramautsikt over det glitrende havet, direkte adgang fra hagen til Tamariu-stranden og et privat saltvannsbasseng. Villaen ligger på en 7000 m2 tomt omgitt av en vakker hage og selve huset har et areal på 480 m2 over tre etasjer.


Nederst i hagen finner vi et saltvannsbasseng med en utrolig utsikt over havet og Tamariu-stranden. Et hyggelig uteområde med grill og solsenger.


Tjenester som vi kan tilby i tillegg: egen kokk, utflukter, besøk på vingårder i området, matturer, sykkelturer, dagstur langs Costa Brava kysten på en båt/seilbåt osv.

Foto: Villa i Tamariu

Tilbakemelding fra kunde, mai/juni 2023:


"Turen ble helt fantastisk! Stedet, Tamariu, var en nydelig liten landsby i en fantastisk vakker bukt med glassklart, blågrønt hav. Huset kan anbefales på det sterkeste. Rent og pent alle steder, hyggelige oppholds- og soverom, et velutstyrt kjøkken og en fantastisk hage. Barnesengene var på plass, og til og med badehåndklær til alle fantes der. Vi hadde som kjent, med oss fire små barn, og de (av dem som kunne snakke) utropte straks stedet til sitt favorittsted. Stedet anbefales! Transporten tilbake til Barcelona gikk helt ukomplisert."

Foto: Villa i Tamariu
Foto: Villa i Tamariu

Costa Brava, kyststrekningen som ligger mellom Barcelona og Frankrike, kalles ofte «Den Spanske Riviera». Hvis du er ute etter noe litt utenom det vanlige, vakker natur og strender, deilig mat og vin tilbyr Costa Brava en fantastisk kombinasjon av alt dette. Naturen her er vill og spektakulær. Det behagelig middelhavsklimaet gjør området til et populært feriemål fra tidlig mai til sent oktober. Selv i høysesongen kan du finne skjulte strender og bukter med langt færre besøkende langs Costa Brava kysten.

Cala Aiguablava i Begur. Foto: Maria Espinas-Arxiu Images.

Den lille hvitkalkede fiskerlandsbyen Tamariu er vår favoritt! Kun 1,5-2 h kjøretur fra Barcelona. Familier på ferie elsker denne søvnig landsbyen, med den uberørte stranden med sitt krystallklare vann. Nyt sjøbrisen på en av strandrestaurantene der fersk fisk alltid står på menyen.

Foto: Tamariu
Cadaqués. Dette er et vinområde med mange muligheter for vingårdsbesøk. Foto: Oscar Rodbag, Arxiu Images.
Cadaqués byen langs Costa Brava kysten. Foto: Maria Geli Pilar Planaguma, Arxiu Images.

Ta kontakt for mer informasjon og bestilling.

Vi hjelper deg med feriehus | Bennett Ferie Asker's utvalgte!

Bestill nå

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan kjøpes hos:

Til toppen
No items found.