Sol & Bad

Tenerife - sol og opplevelser | Bestill hos Bennett Ferie

På en reise til Tenerife, den vakreste og frodigste av Kanariøyene, får du en sydentur med flotte strender, bading, sol, god mat og flotte utfluktsmuligheter.

På en reise til Tenerife, den vakreste og frodigste av Kanariøyene, får du en sydentur med flotte strender, bading, sol, god mat og flotte utfluktsmuligheter. Hvis du vil gjøre noe annet enn å ligge på stranden en dag byr Tenerife på badeland, jeep-safari, Teide nasjonalpark med mulighet for vulkanbesøk, flotte muligheter for fotturer og mye mer! Bestill charterturen hos Bennett Ferie og støtt opp om lokale arbeidsplasser; samme pris for deg, en liten provisjon til oss.  


Priseksempel | 7 netters reise til Tenerife med Apollo:


Fly Oslo - Tenerife t/r, bo 7 netter på 4 - stjerners Green Garden Eco Resort i Playa Las Americas, et meget godt likt bosted.


Fra 9.028,- pr. person ved avreise 17. mars
Fra 15.088,- pr. person ved avreise 24. mars (påsken)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Tenerife t/r
  • Mat på flyet inkl.
  • Bagasje inkl.
  • Transport flyplass - hotell t/r inkl.
  • 7 netter i 2-roms leilighet deluxe, balkong, ingen spesifisert utsikt, ingen måltider
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 09/1-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Apollo


Frister det med en reise til Tenerife? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Playa de las Americas

Playa de las Americas er Tenerifes kanskje mest kjente og kjære ferieby. Her finnes alt du kan ønske deg for en herlig ferie. Start dagene med sol og bad på de flotte strendene. Ettermiddagen og kvelden kan settes av til shopping og middag i sentrum, for så å avslutte på noen av de mange diskotekene eller nattklubbene. Vi anbefaler at du også tar en tur til den trivelige nabobyen Los Christianos, enten du tar en taxi eller går langs strandpromenaden. Ta en biltur rundt på denne flotte øya, besøk Puerto de la Cruz på nordsiden, kjør hårnålssvingene gjennom den vakre Masca-dalen, se Teide, Spanias høyeste fjell, og det vulkanske landskapet i Teide nasjonalpark eller hvorfor ikke være litt sporty og være med på en herlig, guidet fottur?


Green Garden Eco Resort i Playa de las Americas

Green Garden Eco Resort passer både for golfentusiaster og barnefamilier. Hotellet ligger rett ved golfbanen og bare 10 minutter fra badelandet Siam Park. Høy standard og mange fornøyde gjester plasserer hotellet i Apollo Mondo Selected-kategorien. Her finner du Club Polly & Mino, Apollos svømmeskole, Mondo Café og gratis morgenyoga. 2 km fra stranden og sentrum. Fine rom og masse flotte fasiliteter.

Les om hvorfor du bør bestille charterturen din hos oss.

Sydentur til Tenerife

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Sydentur til Tenerife
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet