x
No items found.
Sol & Bad

Sydentur til Puerto de Mogan på Gran Canaria | Bennett Ferie

Legg sydenturen til idylliske Puerto de Mogan på Gran Canaria. Den koselige byen har mange kanaler og trange, stemningsfulle gater som går mellom de små, vakre husene, og med vakre blomster over alt.

Legg sydenturen til idylliske Puerto de Mogan på Gran Canaria. Den koselige byen har mange kanaler og trange, stemningsfulle gater som går mellom de små, vakre husene, og med vakre blomster over alt. Reiser du på sydentur til Puerto de Mogan har du strand (flere gode strender innen kort rekkevidde), mange vannsportmuligheter, nærhet til turstier i fjellene rundt og ikke minst en trivelig landsby med et godt utvalg spisesteder og butikker. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill sydenturen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Sydentur til Puerto de Mogan, Gran Canaria, reise med Ving:  


Fly Oslo - Las Palmas t/r, 7 netter på 4 - stjerners Cordial Mogan Valle i Puerto de Mogan. Leilighetshotell med stort bassengområde (2 basseng oppvarmet november-mars/22 grader) i Puerto de Morgan. Stille beliggenhet 650 m fra stranden og 600 m fra sentrum. Priseksempel funnet 26/6-24.


Fra 9.963,-
pr. person med avreise 9. desember
Fra 10.363,- pr. person med avreise 13. januar


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Las Palmas t/r, mat på flyet og bagasje (20 kg) inkl.
  • Transport flyplass - hotell t/r
  • Overnatting i leilighet med 1 soverom, ingen måltider inkl.
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Frokost el. halvpensjon mot tillegg. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Puerto de Mogan er ikke det rimeligste stedet å bo på Gran Canaria - spør oss gjerne om rimeligere alternativer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Ving.


Frister det med en reise til Gran Canaria? Ta kontakt for tips, råd og bestilling av reise!


Flere av charteroperatørene har 1 og 2 ukers turer til Gran Canaria. Ønsker du mer valgfrihet, kanskje en 10 dagers-tur eller en langweekend, kan du reise med rutefly. Vi setter sammen reisen som passer deg best!


Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria.

Les om hvorfor du bør bestille charterturen din hos oss.

Reise til Puerto de Mogan, Gran Canaria

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Puerto de Mogan, Gran Canaria
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.