x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Sri Lanka | Bestill hos Bennett Ferie

Sri Lanka byr på en herlig kombinasjon av sydentur og opplevelser. Vennlige og gjestfrie mennesker, fantastiske strender, vakker natur og eksotisk dyreliv.

Eksotiske Sri Lanka byr på en herlig kombinasjon av strandliv og kultur. Befolkningen er vennlig og gjestfri, strendene er fantastiske, naturen er vakker, dyrelivet er eksotisk, og maten deilig og sterk. Se våre tips til utflukter på Sri Lanka. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 


Reiseforslag og priseksempel | Reise til Sri Lanka, reise 2. - 13. juli 2024 (lavsesong):  


Fly Oslo - Colombo, bo 10 netter på 4 - stjerners Club Hotel Dolphin. Direkte på stranden. Et familievennlig hotell som er meget godt likt blant tidligere gjester; har karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 22.995,-


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Colombo t/r (UL/WMEE, ankomst midt på dagen 3. juli, avreise på kvelden 13. juli), bagasje inkl.
  • Privat transfer flyplass - hotell t/r (SH)
  • 10 netter i superior dobbeltrom, all inklusive (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. 


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 


Norske borgere trenger visum for reiser til Sri Lanka. For turistvisum er det mulig å søke online via Sri Lankas Electronic Travel Authority (ETA). Visum gis normalt for 30 dager. Pass må være gyldig i mer enn seks måneder etter planlagt utreisedato. 


Høres det fristende ut å reise til Sri Lanka? Ta kontakt for tips, råd og reisebestilling.  


Ferie på til Sri Lanka

"– Sri Lanka har fått en renessanse de siste årene. Etter borgerkrigen har det vært en sterk utviklingen innen tog, veier og nye flyruter innlands. Landet er åpnet langt mer opp for turisme. Turistproduktene er forbedret, uavhengig om du er en familie på tur, en adrenalinjunkie eller noe midt imellom. Du kan ta matlagingskurs, bo i landsbyer hjemme hos familier, ta yogakurs eller drive med hva som helst av ekstremsport", sier Matt Phillips fra Lonely Travel til Aftenposten. 


Sri Lanka har gode temperaturer, rundt 30 grader, hele året. Noe nedbør må man regne med året rundt, men minst nedbør er det i januar, februar og mars. 


Flere av Bennett Ferie's reisekonsulenter har vært der, og en av dem sier følgende om Sri Lanka: "Hadde pronto reist tilbake. Er et helt fantastisk land med så mye kultur og vennlige mennesker. Kan virkelig anbefales". Hun anbefaler at man leier seg en sjåfør en dag eller to og reiser rundt på øya, et av hennes beste minner er når hun gikk til toppen av Sigiriya. 


Flere av charterselskapene har også reiser til Sri Lanka - sammen finner vi den reisen og kombinasjonen som passer for deg og dine ønsker. 

Se tips til utflukter på Sri Lanka.

Reise til Sri Lanka

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Sri Lanka
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.