x
No items found.
Sol & Bad

Sydentur til Puerto Rico, Gran Canaria | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Sydenturklassikeren Gran Canaria holder på populariteten, tiår etter tiår. Øya lokker med et fantastisk klima, flotte strender og et godt tilbud for turister.

Puerto Rico er godt likt av mange, og har i årevis vært et av Gran Canarias mest populære reisemål blant solhungrige Nordmenn. Puerto Rico er solsikkert og byr på en perfekt kombinasjon av fine strender og et godt tilbud av hoteller og restauranter. Dersom du ikke vil bade i havet finnes det to store bassengområder med saltvann. Følger du strandpromenaden vestover kommer du snart til Playa Amadores med sin vakre halvmåneformede strand.

Til Puerto Rico og Gran Canaria kan du reise året rundt. I tillegg til charterturer med tilbydere som f.eks. Ving, Apollo og Tui fra flere norske flyplasser, kan man velge å lage en egen pakke med rutefly.


Tekst og en del bilder: Ving

Priseksempel | 7 netters reise til Puerto Rico på Gran Canaria med Ving:


Fly Bergen - Gran Canaria
t/r, bo 7 netter på 4+ - stjerners El Greco i Puerto Rico, et meget godt likt bosted anbefalt av vår reisekonsulent Ann Elisabeth i Måløy.


Fra 14.918,- pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 30. november
Fra 16.895,- pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 1. februar


Fly Oslo - Gran Canaria t/r, bo 7 netter på 4+ - stjerners Marina Suites i Puerto Rico, et meget godt likt bosted anbefalt av vår reisekonsulent Ann Elisabeth i Måløy.


Fra 15.195,- pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 30. november
Fra 44.215,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 30. november
Fra 16.495,- pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 1. februar
Fra 48.635,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 1. februar


Prisen inkluderer:
  • Direktefly Oslo/Bergen - Gran Canaria t/r
  • Mat på flyet inkl.
  • Bagasje inkl.
  • Transport flyplass - hotell t/r inkl.
  • 7 netter i leilighet, ingen måltider
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for måltider (frokost el. all inklusive), hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 4/4-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Ving


Frister det med en reise til Gran Canaria? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Puerto Rico, Gran Canaria

Hotellene er plassert nederst i de tre dalene som munner ut i den flere hundre meter lange sandstranden og Puerto Ricos sentrum. Nede i sentrum ligger det et stort, nyrenovert kjøpesenter med flere restauranter, barer og uteserveringer. Det finnes også noen populære pianobarer og diskotek. På Gran Canaria og Puerto Rico er det sesong året rundt, og det aller, aller meste er dermed også alltid åpent.


Se våre utfluktstips på Gran Canaria.

El Greco, Puerto Rico

El Greco er et 4+-stjerners hotell i Puerto Rico, et av Ving's favoritter blant nordiske gjester, og også et av vår reisekonsulent Ann Elisabeth's favoritter. Et lekkert leilighetshotell i italiensk design, med beliggenhet rett ved stranden og havnen i Puerto Rico. Hotellet har to bassenger, oppvarmet i vinterhalvåret, et lite treningsrom, en bar og tre restauranter.

Marina Suites, Puerto Rico

Marina Suites er et populært leilighetshotell med kort gangavstand til både stranden, shopping, restauranter og uteliv. Hotellet ligger i havnen og passer fint inn i omgivelsene med sin maritime stil. Hotellet har et stort bassengområde med barnebasseng, solsenger, parasoller og boblebad. Hotellet har en bassengbar som tilbyr lunsj og forfriskninger og en à la carte-restaurant hvor man nyte en bedre middag. Hotellet har også et lite treningsrom samt gruppetreningstime, barneklubb og lekeplass. Som gjest på Marina Suites kan alle som har fylt 16 år benytte fasilitetene på Marina Bayview. Marina Suites har lyse, delikate leiligheter og suiter i maritim stil, for opptil seks personer.

Marina Suites, Puerto Rico. Foto: Ving
Reise til Gran Canaria

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Gran Canaria
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.