x
No items found.
Sol & Bad

Fort Lauderdale - flotte strender og utfluktsmuligheter | Bestill reisen hos Bennett Ferie

I Fort Lauderdale er det en herlig strand og strandpromenade omgitt av palmer, flotte hvite strender som strekker seg både nord og sør for byen.

Reis til Fort Lauderdale i Florida - et flott og populært sted å feriere. I Fort Lauderdale er det en herlig strand og strandpromenade omgitt av palmer, flotte hvite strender som strekker seg både nord og sør for byen. Når du i tillegg til lekre strender kan nyte deilig mat fra ett flerkulturelt kjøkken, shoppe prisgunstige merkeklær på outlet'en Sawgrass Mills (kanskje reise og få med deg Black Friday?), velge blant et stort utvalg aktiviteter som blant annet havfiske, og ha utfluktsmuligheter til både Miami og Everglades innen kort rekkevidde, da forstår vi hvorfor mange velger å legge ferien sin til Fort Lauderdale. Bestill reisen til Florida hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie.


Priseksempel | Reise til Fort Lauderdale, fly Oslo - Miami t/r og 7 netter på hotell:  


4 - stjerners
B Ocean Resort Fort Lauderdale. Et meget godt likt moderne strandhotell, har 4,5 av 5 mulige poeng på Tripadvisor. Flott beliggenhet rett ved hav, strand og lokale attraksjoner.


Fra 12.500,- for reise 8. - 15. oktober (BA/AA-NQOO)
Fra 17.150,- for reise 3. - 10. februar (SK-LLLL)


Prisen inkluderer:    
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Miami t/r inkl. bagasje
  • 7 netter i delt dobbeltrom, ingen måltider (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og på andre datoer. Tillegg for obligatorisk resort fee. Tillegg for ekstra netter. Vi kan også ordne med leiebil (fra ca 6.500,- pr. uke), privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing, cruise og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut å reise til Fort Lauderdale? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Ferie i Florida

Florida er en fantastisk stat å feriere i, med mange muligheter! Fornøyelsesparker, nasjonalpark, shopping, Miami, strender og meget gode muligheter for å reise på cruise. Se våre Florida tips.


Skal du til Fort Lauderdale er det som oftest best å fly inn til Miami og kjøre derifra, priser på leiebil er gode og i Florida, som i USA for øvrig, er det godt tilrettelagt for deg som har bil. Du kan også fly inn til flyplassen i Fort Lauderdale, men da må man ofte ha 2 mellomlandinger, i stedenfor bare en til Miami.


Avstander -
Florida er kanskje større enn du tror, men har likevel overkommelige avstander hvis man ønsker å få med seg mye på en gang. Mellom Fort Lauderdale og Miami er det ca 45 minutters kjøretur, og ønsker du å kombinere med fornøyelsesparker i Orlando er det i overkant av 4 timers kjøring (anbefaler overnatting).

Reise til Fort Lauderdale

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Fort Lauderdale
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.