x
No items found.
Storby

Reise til Miami og Florida | Bestill hos Bennett Ferie

Kjøp en flybillett til Miami, og du har ett supert utgangspunkt for en herlig ferie!

Kjøp en flybillett til Miami, og du har ett supert utgangspunkt for en herlig ferie! Miami er et kjempefint reisemål i seg selv, og er i tillegg et meget godt utgangspunkt for den store Floridaferien hvor du også besøker andre fantastiske destinasjoner i "Sunshine - state". Vil du på cruise i Karibien er også Miami et flott sted å starte og avslutte ferien. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie.


I Miami går et pulserende storbyliv hånd i hånd med late dager på stranden. Metropolen Miami har sesong hele året og tilbyr gastronomi, et livlig natteliv, shopping, sport og sol, sand og bølger på livlige Miami Beach. Ønsker du å få med deg mer av Florida når du først har tatt turen over, er Miami et glitrende utgangspunkt (godt flytilbud fra Norge). Hent ut en leiebil på flyplassen og ta noen netter i Miami før du reiser ut på andre Florida - eventyr. Les våre reisetips på andre steder å besøke i Florida.


Avstander i Florida:
  • Miami - Orlando ca 5 timer
  • Miami - Clearwater/St. Petersburg ca 4,10 timer
  • Miami - Key West ca 3,4 timer
  • Miami - Fort Lauderdale ca 0,45 timer
  • Miami - Daytona Beach ca 5,3 timer
  • Miami - Fort Myers ca 2 timer


Priseksempel: "Startpakke i Florida" med fly Oslo - Miami t/r og 4 netter hotell:  


3 - stjerners
President Villa. Meget godt likt leilighetshotell, med karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Ligger i Miami Beach (Art Deco historiske distrikt), et par minutter unna Anchor Shops og Miami Beach Cinematheque. OG, uvanlig til USA å være, men frokostbuffé er inkludert i prisen.


Fra 10.550,-, f. eks. flybilletter 7. - 20. september og hotell 7. - 11. september.


4 - stjerners
The Tony Hotel South Beach, et meget godt likt hotell. Hotellet er medlem av gruppen "Historic Hotels of America" og ligger på 8th Street og strekker seg fra Collins Avenue til Ocean Drive, nær stranden og områdets mest populære kaféer, museer, nattklubber og butikker. Hotellet ligger 150 meter fra stranden. Ingen måltider inkl.


Fra 10.395,- f. eks. flybilletter 7. - 20. september og hotell 7. - 11. september.


5 - stjerners
Faena Hotel Miami Beach, luksushotell med 4.5 av 5 mulige i karakter på Tripadvisor. Hotell med glamour, art deco-apell og gammeldags storhet. Ingen måltider inkl.


Fra 17.450,- f. eks. flybilletter 7. - 20. september og hotell 7. - 11. september.


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Miami t/r (LH-KKTT) inkl. bagasje
  • 4 netter i delt dobbeltrom, måltider som nevnt i teksten ovenfor (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter.


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og på andre datoer. Tillegg for obligatorisk resort fee. Tillegg for ekstra netter. Vi kan også ordne med leiebil (fra ca 6.500,- pr. uke), privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing, cruise og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til Florida? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Reise til Miami og Florida

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Miami og Florida
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.