x
No items found.
Storby

Las Palmas, både storbyferie og sydentur | Bennett Ferie

Reis til Las Palmas, Gran Canaria's øyhovedstad, og du får to ting på en gang, både storbyferie og sydentur

Reis til Las Palmas, Gran Canaria's øyhovedstad, og du får to ting på en gang, både storbyferie og sydentur! Til tross for turiststrømmen til Gran Canaria har Las Palmas sin egen identitet; tradisjonell og spansk, men også moderne og internasjonal. En skikkelig storby med deilig klima, og med Las Canteras, en av verdens beste storbystrender.


Priseksempel | Reise til Las Palmas på Gran Canaria:


Fly Oslo - Las Palmas t/r, 7 netter på 3 - stjerners Lemon and Soul Las Palmas, et enkelt men meget godt likt hotell (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor). Hotellet ligger fint til for både ferier og forretningsreiser; 150 meter fra stranden, 600 meter fra et kjøpesenter, 1 kilometer fra fergestasjonen, 1,5 kilometer fra Las Palmas Marina og 2,5 kilometer fra sentrum av Las Palmas. 26 kilometer fra Gran Canaria flyplass. På hotellet er det 24-timers resepsjon, vaskeriservice (mot betaling), heis, safe (mot betaling), solarium med boblebad, strandhåndklær (mot betaling), frokostrom og Wifi. Rommene har TV, minibar, hårføner, aircondition, privat bad, safe (mot betaling) og telefon. Priseksempel i dobbeltrom med frokost inkl.


Fra 9.595,-,
eks. reise 7. - 14. september (DY-ZT)
Fra 12.400,-, eks. reise 14. - 21. november (SK-UU)


Fly Oslo - Las Palmas t/r, 7 netter på 4 - stjerners Bull Reina Isabel and Spa, et meget godt likt hotell (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor). Hotellet ligger ved strandpromenaden på Las Canteras-stranden i Las Palmas, omgitt av shopping- og underholdningssentre. Nærmeste golfbane er 5 km unna, og Gran Canaria lufthavn ligger ca. 25 minutters kjøring fra hotellet (ca. 30 km). Hotellet tilbyr 24-timers resepsjon, lobbyområde med heiser, møte-og eventfasiliteter, WiFi, restauranter og bar med terrasse, utendørs svømmebasseng, bassengbar og solterrasse. Det har også spa med badstue, boblebad og massasjetjeneste (ekstra kostnad) og treningssenter. Hotellet har parkeringsmuligheter. Rommene er utstyrt med A/C, TV, telefon, safe (ekstra kostnad), minibar, skrivebord, balkong eller terrasse, bad med badekar/dusj og hårføner. Priseksempel i dobbeltrom, frokost inkl.


Fra 11.295,-,
eks. reise 7. - 14. september (DY-ZT)
Fra 14.295,-,
eks. reise 14. - 21. november (SK-UU)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Las Palmas t/r, bagasje inkl.
  • Overnatting i ovenfor nevnte romtype, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Las Palmas? Ta kontakt for tips, råd og bestilling av reise!


Ferie i Las Palmas, Gran Canaria

Las Palmas har i de senere årene utviklet seg til en skikkelig storby, som ikke står noe tilbake for mer kjente spanske storbyer på fastlandet. Her får du shopping i toppklassen i den trendy bydelen Triana, utsøkte restauranter og ikke minst den glimrende stranden Playa de las Canteras midt i byen – kanskje den beste på hele øya. Sjekk ut huset til Columbus i den historiske bydelen Vegueta, og gå for all del ikke glipp av et biffmåltid på restaurant Novillo Precoz i Santa Catalina. Las Palmas er en ekte, spansk storby hvor siestaen midt på dagen er hellig, mens det yrer av liv sent utpå kvelden.

Flere av charteroperatørene har 1 og 2 ukers turer til Las Palmas. Ønsker du mer valgfrihet, kanskje en 10 dagers-tur eller en langweekend, kan du reise med rutefly. Vi setter sammen reisen som passer deg best!

Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria.

Reise til Las Palmas

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Las Palmas
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.