x
No items found.
Sol & Bad

Langtidsferie på Gran Canaria, fra Oslo, 4 uker | Bennett Ferie

Gran Canaria har et meget behagelig klima, og egner seg derfor helt glimrende til en litt lengre sydentur på vinteren eller høsten hvor det er litt kaldt og mørkt her hjemme i Norge. Mange velger å ta en langtidsferie i Spania.

Gran Canaria har et meget behagelig klima, og egner seg derfor helt glimrende til en litt lengre sydentur på vinteren eller høsten hvor det er litt kaldt og mørkt her hjemme i Norge. Mange velger å ta en langtidsferie i Spania. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Langtidsferie til Gran Canaria, reise 19. november - 17. desember:

Fly Oslo - Gran Canaria, 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom på 4 - stjerners Morasol Suites. Meget godt likt på Tripadvisor, med karakter 4,5 av 5 mulige. Leilighetskompleks beliggende i Puerto Rico havn, på den sørlige delen av Gran Canaria. Morasol Suites ligger 1 km fra det kommersielle sentrum i Puerto Rico og 570 m fra stranden. Det er supermarkeder og butikker i området samt en rekke golfbaner mindre enn 10 km fra eiendommen. Kompleksets fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, WiFi , restaurant, lobbybar, utendørs svømmebasseng (oppvarmet fra november til mars), barnebasseng, bassengbar, solterrasse med utendørs boblebad og biljard (ekstra kostnad). Leilighetene er utstyrt med A/C, TV, stue med sovesofa, WiFi, tekjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og kaffe/te-koker, safe (ekstra kostnad), balkong eller terrasse, bad med badekar/dusj og hårføner.* Sovesofa for tredje gjest.* Rengjøring og skifte av håndklær 2 dager i uken.


Fra 37.695,-


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Gran Canaria t/r (DY-ZL), 1 kolli bagasje inkl.
  • 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom, ingen måltider (SH)


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en langtidsferie til Gran Canaria? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Gran Canaria

Beliggenheten i Golfstrømmen, bare 18 mil utenfor Afrikas kyst, sørger for en jevn og god temperatur både i sjø og luft hele året. Gran Canaria er et lite kontinent i miniatyr og hvis du beveger deg litt inn fra kysten er øya både frodig og naturskjønn. Til Gran Canaria går det både charterfly og rutefly hele året, og du kan selv velge hvor lenge du har lyst til å være borte.


Avstandene er ikke så store, og vi anbefaler et besøk i "hovedstaden" Las Palmas, turer til de andre tettstedene på øya, en dag oppe i fjellene og kanskje en runde med golf på en av de mange golfbanene på øya.


Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria.

Langtidsferie på Gran Canaria

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Langtidsferie på Gran Canaria
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.