Sol & Bad

Langtidsferie på Gran Canaria, fra Oslo, 4 uker

Gran Canaria har et meget behagelig klima, og egner seg derfor helt glimrende til en litt lengre sydentur på vinteren eller høsten hvor det er litt kaldt og mørkt her hjemme i Norge. Mange velger å ta en langtidsferie i Spania.

Gran Canaria har et meget behagelig klima, og egner seg derfor helt glimrende til en litt lengre sydentur på vinteren eller høsten hvor det er litt kaldt og mørkt her hjemme i Norge. Mange velger å ta en langtidsferie i Spania. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Langtidsferie til Gran Canaria, reise 21. november - 19. desember:

Fly Oslo - Gran Canaria, 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom på 4 - stjerners Holiday Club Sol i Amadores. Meget godt likt på Tripadvisor, med karakter 4,5 av 5 mulige. Hotellet ligger i gangavstand fra livlige barer og kun en kort spasertur fra Amadores-stranden. Her er det mye å ta seg til om du ønsker mer enn en avslappende solferie ved hotellets basseng og den luksuriøse komforten i leilighetene. Eiendommen ligger 500 m fra nærmeste golfbane, 1,5 km fra stranden, 3 km fra en fornøyelsespark, 3,5 km fra Puerto Rico sentrum, 9 km fra en vannpark og 49 km fra flyplassen. Hotellet har 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, treningsstudio, badstue og spabehandlinger (ekstra kostnad). Leilighetene har trådløs Internettilgang, air condition, TV, kjøkkenkrok, mikrobølgeovn, hårføner og bad.


Fra 28.995,-


Prisen inkluderer:

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Gran Canaria t/r (SK-UT), 1 kolli bagasje inkl.
  • 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom, ingen måltider (SH)


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge! Mot tillegg kan vi også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en langtidsferie til Gran Canaria? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Gran Canaria

Beliggenheten i Golfstrømmen, bare 18 mil utenfor Afrikas kyst, sørger for en jevn og god temperatur både i sjø og luft hele året. Gran Canaria er et lite kontinent i miniatyr og hvis du beveger deg litt inn fra kysten er øya både frodig og naturskjønn. Til Gran Canaria går det både charterfly og rutefly hele året, og du kan selv velge hvor lenge du har lyst til å være borte.


Avstandene er ikke så store, og vi anbefaler et besøk i "hovedstaden" Las Palmas, turer til de andre tettstedene på øya, en dag oppe i fjellene og kanskje en runde med golf på en av de mange golfbanene på øya.


Reisetips: Høydepunkter på Gran Canaria.

Bennett Ferie Logo
Langtidsferie på Gran Canaria

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.