Cruise

Familieferie - Singapore og cruise i Asia med Spectrum Of The Seas

Ta med familien på et eventyrlig cruise med Royal Caribbean's Spectrum of the Seas og oppdag en liten bit av Singapore, Vietnam og Thailand i vinterferien!

Ta med familien på et eventyrlig cruise med Royal Caribbean's Spectrum of the Seas i vinterferien og oppdag en liten bit av Singapore, Vietnam og Thailand!


Cruiset starter med at man har en natt om bord mens man ligger til kai i Singapore. Vi synes man trenger litt ekstra tid til å utforske denne fantastiske byen, så vi har laget et priseksempel med en natt i forkant på et flott hotell i Singapore. Oppdag Singapore, dra på Universal Studios Singapore, Singapore Aquarium og Zoo. Singapore må være barnas favoritt storby. Les mer om Singapore og hva du kan oppleve der: https://www.visitsingapore.com/en/ og https://www.visitsingapore.com/singapore-itineraries/7-days-in-singapore-family-edition/


Reiseforslag | Fly Oslo - Singapore t/r, 1 natt i Singapore og 9 netters cruise med Spectrum of the Seas fra Singapore i vinterferien: 


Avreise 15. februar fra Oslo, 1 natt på hotell The Westin Singapore, 9 netters cruise. Ankomst Oslo 27. februar:


Cruisets reiserute:
Singapore - Singapore - til sjøs - Nha Trang, Vietnam - Ho Chi Minh byen (Phu My), Vietnam - til sjøs - Bangkok (Laem Chabang), Thailand - Bangkok (Laem Chabang), Thailand - til sjøs - Singapore


Fra 109.400,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som deler en balkonglugar (stor balkong) med havutsikt


Prisene inkluderer:

  • Priser for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen og deler rom/lugar
  • Fly Oslo - Singapore t/r med Turkish Airlines via Istanbul, 40 kg bagasje inkl.
  • 1 natt i dobbeltrom (2 king size senger) på The Westin Singapore, frokost inkl.
  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for ev. drikkepakke på cruiset, 6.565,- pr. voksen og 2.620,- pr. barn. Fratrekk i pris for rimeligere hotell i Singapore. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av rom- og lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor. Prisene er funnet 13. november, med store forbehold om endringer.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra minutt til minutt.  


Reisekonsulent Stella i Bennett Ferie Asker har satt sammen dette reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud! Telefon: 66 76 14 60. E-post: ferie.asker@bennettnorway.no.

Singapore
Ferien starter i Singapore, et fantastisk utgangspunkt. Singapore er definitivt verdt et besøk i seg selv, kjent for sin flotte skyline, gode mat, sitt livlige gateliv og kultur. Med både Universal Studios, Legoland og flere vannparker er det også en destinasjon for familier. Se også reise- og mattips i Singapore fra vår tidligere reisekonsulent Aina.


Vårt reiseforslag er med en natt på 5 - stjerners The Westin Singapore, et meget godt likt hotell med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.

Bassenget på The Westin Singapore. Foto: WebBeds


Spectrum of the Seas
Gå om bord i Royal Caribbean's flotte Spectrum of the Seas og la dette fantastiske cruiseskipet ta deg med til spennende destinasjoner i Asia. På dette cruiset kan du blant annet nyte herlige strender i Nha Trang og hektisk og spennende storbyliv i Ho Chi Minh og Bangkok.


Spectrum of the Seas er det første skipet i Quantum-Ultra-klassen, og det sto ferdig i 2019. Om bord finner du blant annet 16 spisesteder, hvor av 7 av dem er inkludert i cruiseprisen. Om kvelden kan du nyte diverse show og live-musikk, eller kanskje er det karaoke som står på programmet? I det hele tatt er det mye og finne på om bord, både på dagen og om kvelden; underholdnings- og aktivitetstilbudet er stort.

Om bord på Spectrum of the Seas kan du blant annet kjøre radiobilder. Foto: Royal Caribbean
Familieferie - Singapore og cruise i Asia med Spectrum Of The Seas

Bestill nå

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan kjøpes hos:

Til toppen
No items found.