x
No items found.
Cruise

Opplev Asia på cruise med Royal Caribbean | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Gjør noe litt annerledes og reis på cruise i Asia med Royal Caribbean Cruises. Spør oss om reiseruter og priser!

Reis på cruise i Asia med Royal Caribbean Cruises og få opplevelser for livet! Seil med de fantastiske Quantum-skipene, Spectrum- og Anthem of the Seas for å oppleve noe av alt det Asia har å by på. Kombiner asiatiske skatter, kulturer og kulinariske opplevelser fra noen av verdens mest spennende land, med service, show og mat i verdensklasse på et flytende hotell! Du trenger bare å pakke opp kofferten en gang!

Ønsker du å oppleve Mount Fuji i Japan, vakre strender og kulturskatter i Vietnam eller alt det spennende Bangkok har å by på? Reis på tidenes eventyr og opplev noen av Asias mest spennende destinasjoner, og kom hjem med en kamerarull fylt med uforglemmelige opplevelser. Du trenger bare å pakke opp kofferten en gang!


Reiseforslag | Cruise i Asia med Royal Caribbean Cruises:  

Avreise 20. desember fra Hong Kong med Spectrum of the Seas, 9 netter:
Reiserute:
Hong Kong, Kina - til sjøs - til sjøs - Kagoshima, Japan - Miyazaki, Japan - Nagasaki, Japan - Fukuoka, Japan - til sjøs - til sjøs - Hong Kong, Kina


Fra 25.390,- pr. person i innvendig lugar
Fra 37.260,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 77.740,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 103.155,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 2. januar 2025 fra Singapore med Anthem of the Seas, 10 netter - en fantastisk rute:
Reiserute:
Singapore - til sjøs - Bangkok, Thailand - Bangkok, Thailand - til sjøs - Ho Chi Minh, Vietnam - Nha Trang, Vietnam - Hue/Da Nang (Chan May), Vietnam - til sjøs - til sjøs - Singapore


Fra 33.120,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 84.260,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 24. februar 2025 fra Singapore med Anthem of the Seas, 8 netter:
Reiserute:
Singapore - til sjøs - til sjøs - Celukan Bawang, Indonesia - Bali (Benoa), Indonesia - Lombok, Indonesia - til sjøs - til sjøs - Singapore


Fra 12.970,- pr. person i innvendig lugar
Fra 17.240,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 32.050,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 40.590,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Avreise 13. april fra Singapore til Tokyo med Anthem of the Seas, 12 netter:
Reiserute:
Singapore - til sjøs - Ho Chi Minh, Vietnam -til sjøs - til sjøs - Hong Kong, Kina - til sjøs - Taipei, Taiwan - til sjøs - Jeju, Sør-Korea - til sjøs - Yokohama, Japan - Yokohama, Japan


Fra 35.430,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 84.252,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 96.890,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt


Prisene inkluderer:
  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.


Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Singapore

Mange av cruisene starter i Singapore, et fantastisk utgangspunkt, og vi anbefaler at man legger inn en ekstra natt eller to. Singapore er definitivt verdt et besøk i seg selv, kjent for sin flotte skyline, gode mat, sitt livlige gateliv og kultur. Med både Universal Studios, Legoland og flere vannparker er det også en destinasjon for familier. Se også reise- og mattips i Singapore fra vår tidligere reisekonsulent Aina.


Les mer om Singapore og hva du kan oppleve der: https://www.visitsingapore.com/en/ og https://www.visitsingapore.com/singapore-itineraries/7-days-in-singapore-family-edition/


Ønsker du å overnatte i Singapore anbefaler vi 5 - stjerners The Westin Singapore, et meget godt likt hotell med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.

Bassenget på The Westin Singapore. Foto: WebBeds
Spectrum of the Seas og Anthem of the Seas

Spectrum of the Seas er det første skipet i Quantum-Ultra-klassen, og det sto ferdig i 2019. Om bord finner du blant annet 16 spisesteder, hvor av 7 av dem er inkludert i cruiseprisen. Om kvelden kan du nyte diverse show og live-musikk, eller kanskje er det karaoke som står på programmet? I det hele tatt er det mye og finne på om bord, både på dagen og om kvelden; underholdnings- og aktivitetstilbudet er stort.


Anthem of the Seas er et "originalt" Quantum-klasse skip fra 2015. Om bord er det 15 spisesteder, hvorav 8 er inkludert, som f.eks. hovedrestauranten og Windjammer Buffet, Sorrento's Pizza og Cafe Promenade (perfekt for å plukke med seg noe snacks på lugaren om kvelden.). Du kan se Broadway showet We will Rock you og flere andre show og live-musikk. Også om bord i Anthem of the Seas er underholdnings- og aktivitetstilbudet meget bra.

Om bord på Spectrum of the Seas kan du blant annet kjøre radiobilder. Foto: Royal Caribbean
Opplev Asia med Royal Caribbean Cruises

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Opplev Asia med Royal Caribbean Cruises
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.