x
No items found.
Sol & Bad

Costa del Sol | Bestill turen hos Bennett Ferie

Ta en sydentur til Costa del Sol - lett tilgjengelig, deilig klima, god mat og en rekke muligheter for både avslapping og en aktiv ferie.

Ta en sydentur til Costa del Sol - lett tilgjengelig, deilig klima, god mat og en rekke muligheter for både avslapping og en aktiv ferie. Det gode klimaet i Sør-Spania er velkjent, hvorfor ikke bytte ut det norske høst- og vintermørket med deilig, spansk hverdag. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Costa del Sol, 10 netter:


Fly Oslo - Malaga t/r, 10 netter på 3 - stjerners Myramar Fuengirola.
Myramar er et bekvemt familiehotell hvor alt ligger til rette for at man skal få en fin ferie. Store og komfortable leiligheter med klimaanlegg, fasiliteter som basseng og separat barnebasseng, tennis, trimrom, boblebad (kun for voksne) og innendørs basseng (vintertid). Hotellet har bar, kafé og restaurant. Butikker og restauranter ligger rundt hjørnet i det moderne shoppingsenteret Miramar og det er ca 20 minutter å gå til stranden.


Fra 10.595,-
, for avreise 9. - 19. september (DY/HP)


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Malaga t/r, bagasje inkl.
  • 10 netter i leilighet med 1 soverom, ingen måltider (frokost el. halvpensjon mot tillegg) (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for avreise fra andre flyplasser. Tillegg for ekstra netter, leilighet alene og leiligheter med høyere standard.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Spania? Ta kontakt -  vi hjelper deg!


Reise til Costa del Sol

Mange reiser på sydentur til Costa del Sol, og mange reiser tilbake igjen gang på gang. Til Costa del Sol reiser man for å sole og bade, for å spille golf på noen av Europas fineste baner, for å nyte maten, landskapet og den interessante kulturen. Andalucía strekker seg langs den spanske sørkysten fra Almería i øst til Huelva nær grensa til Portugal i vest. Her kan du se og oppleve kulturelle og historiske minnesmerker som det mauriske slottet Alhambra, katedralen i Cordoba og den gamle vakre byen Ronda. Et godt tips er å kombinere badeferien på Costa del Sol med noen dager i den flotte storbyen Sevilla som ligger bare 20 mil unna. Mange velger å tilbringe mange uker på Costa del Sol i løpet av vintersesongen for å nyte det behagelige klimaet.


Stort og smått, enkelt og flott - i de andalusiske fjellandsbyene står de enkle, hvitkalkede husene står tett i tett langs krokete små gater. Langs kysten ligger små fiskelandsbyer side om side med fasjonable badebyer fulle av luksuriøse yachter. Både kafeer, restauranter og klubber ligger tett og kystens besøkere har et interessant mangfold å velge blant. Fra enkle leiligheter til overveldende luksushotell. Fra små, enkle men fortreffelige tapasbarer til anerkjente stjernerestauranter.


Til vårt reiseforslag har vi valgt oss ut Fuengirola, en tradisjonell spansk badeby med en lang og innbydende strandpromenade. Langs den velbesøkte kystlinjen ligger mange, velbesøkte restauranter og caféer, og midt i sentrum ved siden av kirken, finner du torget som er et populært samlingssted både dagtid og på kveldene. Midt i byen ligger den store marinaen med båter i varierende størrelse og utførelse.


I Fuengirola møter du soldyrkerne, golfspillerne, barnefamiliene og spanjoler som er på ferie. Fuengirola har 7 kilometer med brede og gyllengule sandstrender. Fuengirola ligger midt på Costa del Sol, og det er gode transportforbindelser med buss eller tog til de nærliggende feriestedene Torremolinos, Malaga og Marbella. Med leiebil kan du også reise og besøke interessante steder som Ronda, Gibraltar, Alhambra og Tarifa.

Reise til Costa del Sol

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Costa del Sol
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.