Sol & Bad

Langtidsferie i Nerja på Costa del Sol

Langtidsferie i Spania! Høsten og vinteren er litt lysere og varmere i Spania og her får du et lenger opphold bort fra den norske vinterkulden.

Langtidsferie i Spania! Høsten og vinteren er litt lysere og varmere i Spania og her får du et lenger opphold bort fra den norske vinterkulden. Sjarmerende Nerja på Costa Del Sol ligger beskyttet av Sierra de Almijara-fjellene. Dette gir byen sitt gode mikroklima med ca 320 solskinnsdager i året. Dagtemperaturen om vinteren blir sjelden under 18 grader. Nerja ligger ved havet, noen mil øst for Málaga. Nerja er ideelt for de som søker en rolig og avslappende ferie i vakre omgivelser. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie.


Priseksempel | Langtidsferie i Nerja, 4 uker, 15. november - 13. desember:    

Fly Oslo - Malaga t/r, 4 uker på 3 - stjerners leiligheter Marina Turquesa, 1 kilometer fra sentrum av Nerja og 1,5 kilometer fra stranden. På hotellet er det svømmebasseng, hager, treningssenter (mot betaling), innendørs svømmebasseng (mot betaling), badstue (mot betaling), massasjer (mot betaling), WiFi og parkering. Leilighetene har aircondition, stue, TV, telefon, kjøkken, kjøleskap, kaffe-/tekoker, safe (mot betaling), WiFi, hårføner, bad og balkong/terrasse.


Fra 17.495,-


Prisen inkluderer:

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Malaga t/r (DY/HV), bagasje inkl.  
  • 4 ukers opphold i leilighet med 1 soverom, ingen måltider inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. NB! Husk å sjekke gyldighet på reiseforsikringen din når du skal være borte så lenge. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Nerja og Solkysten? Bare spør oss om pris på andre reiselengder, datoer og bosteder, ta kontakt - vi hjelper deg


Nerja

I Nerja finner du eldre bygninger med blomsterfylte gårdsplasser, trange gater med flotte shoppingmuligheter og mange fine restauranter. Byen er som laget for å slå seg ned på en uteservering og nyte folkelivet.


Møteplassen og sentrum i byen er ved det vakre torget «Europas balkong» hvor du kan nyte den flotte utsikten ut over havet. Det er flere fine strender i Nerja. Playa de Burriana, som  ligger i utkanten av landsbyen er den lengste, og har en strandpromenade som er kantet med restauranter og kaféer. Inne i sentrum ligger de mindre strendene Calahonda, Caletilla, Salón og Torrecilla, alle avskjermet av ruvende klippeformasjoner.


Interessante utfluktsmuligheter i nærheten er de vakre dryppsteinshulene «Cuevas de Nerja» og den vakre romerske akvedukten. Du kan ta lokalbussen og besøke den vakre nabolandsbyen Frigiliana ("Den hvite byen"), her føles det som om du er med på en reise tilbake i tiden. En herlig og forfriskende dagsaktivitet er elvevandring i elven Rio Chillar, en eksotisk opplevelse så nær at du kan starte vandringen fra hotellet ditt i Nerja.


Har du leiebil kan du ta en litt lengre tur til den vakre byen Granada med palasset og festningskomplekset Alhambra. Alhambra står på UNESCOs verdensarvliste og er en av Spanias største turistattraksjoner. Dette fantastiske stedet med de flotte mosaikk-utskjæringene er vel verd et besøk. Rett ved Granada finner du også "porten" til nasjonalparken Sierra Nevada. Byene Cordoba, Sevilla og Ronda er også innen dagsturdistanse med leiebil, og det er heller ikke noe mer enn en times tid med bussen inn til Malaga, hvis du ønsker litt storbyliv en dag. Nærmeste golfbane ligger i Cala de Velez, ca. 2 mil øst for Nerja. Det finnes mange forskjellige innkvarteringsmuligheter i Nerja og området rundt, både hotell, leiligheter og feriehus.

Bennett Ferie Logo
Langtidsferie i Nerja på Costa del Sol

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.