Sol & Bad

Vietnam - Ho Chi Minh og Phu Quoc | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Vietnam er et rimelig, vennlig og vakkert land med paradisøyer i sør og høye fjell i nord, et land som stadig flere turister ønsker å besøke.

Vietnam er et rimelig, vennlig og vakkert land med paradisøyer i sør og høye fjell i nord, et land som stadig flere turister ønsker å besøke. Vietnam er en av favorittene til vår tidligere reisekonsulent Aina. Hun har feriert i Vietnam flere ganger og har satt sammen et forslag til en herlig kombinasjonsferie med storbyliv, kultur, sol og bad; en reise til Ho Chi Minh City og vakre Phu Quoc.


Ho Chi Minh City
, tidligere Saigon, er Vietnams største by og byr på storbyliv med kultur, arkitektur, krigsminner, shopping, historie, flotte utfluktsmuligheter og et stort utvalg restauranter og gatekjøkken som serverer den deilige og sunne vietnamesiske maten.


Phu Quoc
er den største øya i Vietnam. Den ligger i Siambukta, nær den kambodsjanske kysten. Phú Quốc er et populært reisemål, rolig og tilbakelent med vakre strender med hvit sand, turkisblått vann og palmer som gir deilig skygge. Her kan du nyte avslappende dager med sol og bad i fantastiske omgivelser og deilig, velsmakende mat. Størstedelen av øya er et naturreservat med frodig natur, høye fjell og kritthvite strender og rundt om på øya finnes det også fossefall, varme kilder, pepperavlinger og templer.


Se Ainas reisetips til Vietnam, med utfluktstips i Ho Chi Minh City og Phu Quoc.


Reiseforslag | Fly fra Oslo, 3 netter i Ho Chi Minh City og 11 netter Phu Quoc:


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.


Reiseforslaget inkluderer:
  • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Ho Chi Minh City – Phu Quoc t/r, bagasje inkl.
  • 3 netter i Ho Chi Minh City med frokost (eks. Bay Ho Chi Minh Hotel****)
  • Privat flyplass transfer Ho Chi Minh City – hotell tur/retur
  • 11 netter Phu Quoc med frokost. (eks. Sol by Melia Phu Quoc ****)
  • Privat flyplass transfer Phu Quoc – hotell tur/retur
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Vietnam? Ta kontakt - vi hjelper deg.


Forslag til dagsprogram med utflukter:


Dag 1, ankomst Ho Chi Minh City:
Egentid til å oppleve denne flotte byen.


Dag 2, utforsk Ho Chi Minh City:
Ho Chi Minh City Discovery, Small-Group Adventure Tour

Bli bedre kjent med den hektiske storbyen Ho Chi Minh City. Det er aldri stille i Ho Chi Minh, få et fascinerende innblikk i byens rike historie når du utforsker viktige steder sammen med en kunnskapsrik guide. Besøk Independence Palace og krigsmuseet for å lære mer om landets historie. I tillegg blir det er besøk på Notre Dame katedralen, Saigons postkontor og operahuset. Prut på suvenirer på Ben Thanh Market, og nyt et herlig lunsjmåltid med tradisjonell vietnamesisk mat. Turen inkluderer engelsktalende guide, lunsj, henting av hotell og inngangsbilletter. Liten gruppe, maksimalt 12 passasjerer som gir en unik og intim opplevelse.


Dag 3, middagscruise på Saigon River:
2-timers middagscruise på Saigon River med Bonsai Cruise

Oppdag Ho Chi Minh City fra vannet med ett 2-timers middagscruise om bord på et unikt indokinesisk elvefartøy. Nyt en velkomstcocktail etter ombordstigning, og se deretter byen gli forbi mens båten din seiler nedover Saigon-elven. Opplev severdighetene i Ho Chi Minh-byen på kvelden. Nyt en smakfull buffémiddag med både asiatiske og vestlige retter, og se live underholdning som en fin avsluttning på denne elegante kveldsturen i Vietnam.


Dag 4, avreise fra Ho Chi Minh City til sjarmerende Phu Quoc.


Dag 5 – 7, slapp av og kos deg i Phu Quoc.


Dag 8, besøk 4 øyparadiser og test taubanen på Phu Quoc:
Besøk fire forskjellige øyer; Hon Thom Island, Hon Kho Island, May Rut Island og Buom Island som alle tilbyr vakre paradisstrender utenfor Phu Quoc. Underveis er det muligheter for å snorkle, og nyte en herlig vietnamesisk lunsj som blir servert underveis. Tilbake på Phu Quoc er det muligheter til å teste ut den lengste taubanen i Vietnam.


Dag 9, full-day Northern Island Tour & Kajakkpadling på Cua Can River:
Denne reisen tar dere inn I lander på øya Phu Quoc. Her starter reisen med kajakkpadling hvor det er muligheter for å nyte det vakre landskapet. Underveis blir det et stopp på Suoi Tranh Waterfalls som er en favoritt plass blant lokalbefolkningen.


Dag 10 - 14, egentid i Phu Quoc før avreise hjem.

Vietnam - Ho Chi Minh og Phu Quoc

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.