Storby

Thailand - Bangkok og Hua Hin | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Reis til Bangkok og Hua Hin og opplev smilets land. Her venter herlige dager med sol, bad, shopping, kultur og spennende mat-opplevelser.

Reis til Bangkok og Hua Hin og opplev smilets land. Her venter herlige dager med sol, bad, shopping, kultur og spennende mat-opplevelser. Kombiner Bangkok og Hua Hin og du får herlig sol, bad og storbyliv på en og samme reise. Et ideelt valgt for vennegjengen eller par som har 7-14 dager til disposisjon. Her får du reiseforslag og tips fra tidligere reisekonsulent Aina. Bestill Thailand-ferien av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Nyhet! Sommeren 2024 startet Thai Airways opp med direkteruten Oslo - Bangkok igjen, etter en 4 år lang pause.


Priseksempel | Fly Oslo - Bangkok t/r, 5 netter i Hua Hin og 3 netter Bangkok, reise 6. - 16. november*:


Fra 17.195,-


Prisen inkluderer:
 • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom.
 • Fly Oslo – Bangkok t/r (TG-WW), bagasje inkl.
 • 5 netter i Hua Hin med frokost (Hyatt Regency Hua Hin*****, SH).
 • Transfer Bangkok - Hua Hin t/r (SH)
 • 3 netter i Bangkok med frokost. (Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside*****, SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. *I dette priseksemplet flyr man direktefly med Thai, og returen går kl. 0020 natt til 16. november, og man har hotellet til 15. november.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en herlig reise til Bangkok og Hua Hin? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Hua Hin

Legg ferien til Hua Hin, et av flere spennende reisemål i Thailand med sol og bad i fokus. Denne destinasjonen ligger kun 3 timer (18 mil) sør for Bangkok og er derfor lett tilgjengelig og gir gode muligheter for å kombinere sydenferien med storbyferie i Bangkok. Hua Hin har flere flotte hoteller og et moderne badeland. Hua Hin har vært en feriedestinasjon for Thailands kongelige og Bangkoks velstående i nærmere 80 år.


Gå ikke glipp av en shoppingrunde på de ulike butikkene langs gågaten eller ta en tur til nattmarkedet i området. Her er det mulig å gjøre gode kupp på klær, suvenirer og elektronikk. Prisene er svært lave og du får virkelig valuta for pengene. Kombiner shoppingturen med streetfood og smak på spennende retter fra det Thailandske kjøkkenet.


Severdigheter og utfluktstips i Hua Hin:
 • Apefjellet, som heter Khao Takiab, er et populært turistmål syv kilometer fra Hua Hin. Her er det mange frittgående små aper og et flott tempel på en høyde med utsikt over Hua Hin og havet.
 • Aina's personlige favoritt er Praya Nakhon Cave: Tempelgrotten ligger i nasjonalparken Khao Sam Roi Yot, ca 45 minutters kjøretur utenfor Hua Hin. Grotten ligger som et krater høyt oppe i en av fjelltoppene i nasjonalparken. Kalkstein fjellene stiger bratt og høyt, dette gjør denne delen av kysten spesielt vakker. Khao Sam Roi Yot National Park dekker hele 90 kvadratkilometer. Inne i hulen står en fantastisk flott paviljong. Under bestemte timer på dagen, når sollyset skinner fra en bestemt vinkel, lyser dagsyset opp paviljongen og skaper et spektakulært syn. Gode joggesko og godt med vann anbefales.
 • Besøk Venezia, et shoppingsenter med Venezia tema
 • Santorini Park, fornøyelsespark med Santorini tema
 • Vana Nava Aqua Park, vannpark
 • Tamarind Market, et marked hvor du kan prøve deg på herlig streetfood fra lokale tilbydere
Thailand - Bangkok og Hua Hin

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.