Skip to main content

Kreta - en feriefavoritt | Bestill reisen hos Bennett Ferie

platanias-kreta-oversikt-sydentur
gamlebyen-chania-kreta-sydentur
chania-havn-kreta
strand-elafonissi-kreta
fjelltur-kreta-fottur-sydentur
gresk-salat-sydentur-kreta
havn-chania-benk
knossos-arkeologi-historie-kreta
utsikt-platanias-sydentur
spinalonga-oya-kreta

Kreta - en av nordmenns favoritt feriedestinasjoner. Kreta har noen av Middelhavets beste strender, og kan i tillegg by på flotte forhold for fotturer, spennende storbyer og historiske severdigheter. Den greske feriefavoritten er både allsidig og spennende og passer både for familieferien og venneturen. Bestill reisen hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie.  

Få også med deg våre 10 tips til ting du må få med deg på den populære ferieøya.

Priseksempel | Sydentur til Kreta:  
Fly Oslo - Chania t/r, netter på 3 - stjerners Sunrise Village Kambos Platania med All Inclusive. Sunrise Village Kambos Platania er et enkelt, familiedrevet hotell som har meget god score på Tripadvisor, 4.5 av 5 mulige. Ligger i Platanias, 250 meter fra stranden og på hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, lekeplass, WiFi, hage, terrasse og parkering.

Fra 37.295,-, reise 30. mai - 8. juni (DY/MU)
Fra 44.495,-, reise 7. - 16. september (DY/UR)

Prisen inkluderer: 

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Chania t/r, bagasje inkludert
  • 7 netter i maisonette, all inklusive. (SH)
  • Skatter og avgifter

Obligatorisk turistavgift tilkommer. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling. Kan ofte bli rimeligere hvis man velger fly med mellomlanding. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Frister det med en reise til Kreta til våren eller et annet tidspunkt? Ta kontakt - vi hjelper deg! 

Platanias og Chaniakysten
Til Chaniakysten kan du reise både med charter- og rutefly. Velger du rutefly står du friere med tanke på reiselengde, og kan velge blant veldig mange forskjellige bosteder. Chaniakysten består av små "badebyer" på rad og rekke. Platanias er det største og passer for deg som ønsker litt mer liv og røre, med ett utbygd sentrum med et godt utvalg av forskjellige restauranter, utesteder og butikker. Stranden er lang og variert, noen steder er sanden hvit, andre steder rødbrun, noen steder er det langgrunt og andre steder litt dypere med mer bølger. 

Platanias er ikke kjent for den flotteste arkitekturen eller den hviteste, mest idylliske stranden, men er likevel en favoritt som mange reiser tilbake til gang etter gang. Vi tror det er på grunn av den hyggelige, avslappede stemningen, det gode utvalget av bosteder og restauranter, at det er enkelt å komme seg dit, og at det er enkelt å komme seg rundt på Kreta hvis man ønsker å oppleve noe annet. Platanias bare funker. 

Bak de små feriebyene langs kysten er det grønnkledde åser og fjell, perfekt for deg som ønsker å gå fotturer og sykle. Gå en tur, stopp og spis en herlig gresk lunsj på en familiedrevet taverna i en landsby omgitt av olivenlunder - helt herlig! 

Sunrise Village Kambos Platania - et enkelt, prisgunstig og meget godt likt leilighetshotell. Foto: WebBeds

Chania, Kreta. Foto: Jan_Klaus on Pixabay

Lukk »