Skip to main content

Førjulstur til Berlin | Bestill hos Bennett Ferie

pariserhjul-alexanderplatz-berlin-storbyferie
julemarked-gendarmenmarkt-berlin-storbyferie
berlin-bokstaver-julelys-storbyferie
julemarked-gendarmenmarkt-berlin-storbyferie
julepynt-salgsbod-julemarked-berlin
julepynt-kjopesenter-berlin-storbyferie
julemarked-gendarmenmarkt-berlin-storbyferie

Reis på en koselig førjulstur til Berlin - og besøk et de over 60 julemarkedene. Her handler det like mye om å spise godt som å handle julegaver. I tillegg til at Berlin byr på alt en storbyferie skal inneholde, så kan vi garantere julestemning i en vakker og julepyntet by.

Reiseforslag og priseksempel | Storbyferie til Berlin i førjulstiden, avreise lørdag 15. desember:

Fly Oslo - Berlin t/r, bo 2 netter på 4 - stjerners Ellington Hotel Berlin, et uformelt og moderne hotell sentralt i City West, mellom den kjente og elegante boulevard Kurfürstendamm, Zoo og kjøpesenteret KaDeWe.

Fra  2.095,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Berlin t/r (DY/HX)
  • 2 overnattinger i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreisebyer. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.

Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Julemarked i Berlin

Å reise på storbyferie til Berlin for å oppleve julemarkedene har blitt stadig mer populært de siste årene. Store og små, tradisjonelle og moderne, Berlin har stor variasjon på sine julemarkeder. Det sies at Berlin har 60 julemarkeder, det ene bedre enn det andre. 

De fleste julemarkedene åpner første søndag i advent og varer frem til jul, noen åpner enda tidligere og noen har åpent til ut i januar. De 2 største og mest kjente julemarkedene i Berlin er julemarkedet på Alexanderplatz og julemarkedet på Gendarmenmarkt. 

Julemarked på Alexanderplatz  (26. november - 26. desember 2018). Et gigantisk julemarked med utstillere i koselige treboder, underholdning og aktiviteter. Her finner du glassblåsere, pottemakere og smeder som viser frem sitt håndverk ved foten av TV-tårnet, og boder som frister med deilige julegodter. Ta en runde på skøytebanen før du varmer deg på ett glass med Glühwein.

Julmarked på Gendarmenmarkt  (26. november - 31. desember 2018). Det vakre og mest populære julemarkedet i Berlin ligger på historiske Gendarmenmarkt og lokker millioner av besøkende til den vakre julepyntede plassen midt i sentrum. Julemarkedet, mellom den tyske og franske kirke med sine mektige tårn er både koselig og litt luksuriøst. Det er mange boder med mat og drikke (et stort utvalg, fra tradisjonell tysk julemat til sushi og franske delikatesser), eksklusive håndverk og selvfølgelig, julepynt og suvenirer. Siden det kan være kaldt i Berlin i førjulstiden har mange av bodene og restaurantene tak og/eller telt hvor man kan gå inn og varme seg og kose seg med litt god mat og drikke før man går ut og shoper videre. Utenfor er det en scene med ulike forestillinger. 

Berlin i desember byr på mer enn julemarkeder. For eksempel frister byens berømte, overdådige julepyntede, varemagasin KaDeWe med 60.000 kvadratmeter shopping. Her er det store sjanser for at julehandelen skal kunne fikses!  

Lukk »

Søk reise